Ken jij het nog? Die gezonde dosis spanning en kriebels in je buik aan het begin van een nieuw schooljaar? Mijn drie kinderen staan alvast te popelen om erin te vliegen, met veel goesting. Het is het gevoel dat we ook kunnen hebben na een deugddoende vakantie. We voelen ons opgeladen en hebben zin om er weer in te vliegen. Toch is dat niet altijd voor iedereen zo.

Ook ik heb het in het verleden al meegemaakt dat ik tegen het einde van de vakantie de knoop in mijn maag voelde terugkomen. Blij voelde ik me allerminst. Eerder gespannen en gestraft omdat ik terug moest gaan werken.

Gelukkig is dat al 15 jaar geleden en zit ik sindsdien op een leuke plek. Want ik moet niks. Niemand kan me verplichten om naar een werkomgeving te gaan waar ik niet gelukkig ben of een job uit te oefenen die me geen voldoening geeft. Het is mijn leven, het zijn mijn keuzes.

Iedereen kan opkomen voor zijn of haar werkgeluk. En je hoeft het niet alleen te doen. In een traject van loopbaancoaching kan je samen met een coach ontdekken waar je wél blij van wordt of welke omgeving wél het beste uit jou haalt. Zo kan jij opnieuw dat fijne “eerste schooldag”-gevoel ervaren.

Wil je graag meer informatie of heb je interesse in een gratis vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met een coach in jouw buurt, vraag het hier gratis aan.

Betaalbare begeleiding voor iedereen dankzij de VDAB-loopbaancheques

Dankzij de subsidie van de Vlaamse Overheid kunnen zowel actieve werknemers als zelfstandigen elke 6 jaar beroep doen op de VDAB-loopbaancheques. Met deze cheques heb je recht op tot maximum 8 uur coaching en betaal je slechts 40€ per cheque van 4 uur (i.p.v. 550€/4u). Op de site www.vdab.be/loopbaanbegeleiding kan je nagaan of je recht hebt op deze subsidie.

Katrien Van Ostaede heeft 16 jaar ervaring in de HR sector. In het verleden als recruiter en HR Business Partner, en vandaag nog steeds als trainer. De rode draad doorheen haar professionele carrière is werken met en voor mensen, zodat ze hun talent en potentieel optimaal kunnen inzetten.

Katrien volgde haar hart en specialiseerde zich als loopbaancoach, en stress- en burn-out coach. Ze ondervond zelf hoe het leven een positieve wending kan nemen als je jouw dromen durft volgen. Vandaag begeleidt ze mensen kwalitatief en impactvol in een cruciale fase van hun leven. Katrien is een echte mensen-mens en begrijpt als geen ander dat je je goed moet voelen bij jouw coach om tot een succesvol coachingtraject te komen.

Haar stijl typeert ze als mens-, doel- en impactgedreven, waarin de uitdagingen, behoeften en doelen van de klant centraal staan.

Boek hier een gratis intakegesprek met Katrien.

 

X
X