“Ik wil ook op gesprek bij een loopbaanbegeleider, maar hoe krijg ik loopbaancheques?”

Wij hebben het zware opzoekwerk al voor jou gedaan. In dit artikel ontdek je hoe je in 3 stappen jouw loopbaancheques bij de VDAB kan aanvragen voor maar 40 euro in plaats van 678(!) euro. Een topdeal die je zelfs tijdens Black Friday niet kan vinden!

Stap 1: Maak een account bij de VDAB

Volg de link https://www.vdab.be/mlb/prive/dossier/loopbaancheques/aanvraag en meld je aan bij de website van de VDAB. Indien dit je eerste keer is op deze website moet je klikken op ‘Nog niet geregistreerd’. Hierna zal je de gevraagde gegevens moeten invullen en je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Onderaan zal je de optie ‘Ik wil mij enkel registreren voor ‘Mijn loopbaan’ om opleidings- en/of loopbaancheques te bestellen’ vinden. Vink deze aan.

Je bent nu geregistreerd en dan kan je inloggen. Klik hierna nogmaals op de link https://www.vdab.be/mlb/prive/dossier/loopbaancheques/aanvraag.

Stap 2: Bestel je loopbaancheque (4u)

Ga opzoek naar de knop ‘Mijn loopbaan’, want hier kan je loopbaancheques bestellen. De boodschap “Nieuwe bestelling loopbaancheques” zal verschijnen. Hier zal je een ongelofelijke korting ontdekken. Je bestelt je loopbaancheque ter waarde van 561 euro (678,81 euro incl. BTW), maar je moet slechts 40 euro betalen. Dat is een korting van zo’n 93%, een betere deal ga je niet vinden!

Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en klik vervolgens op ‘Bestel loopbaancheques’. Je aanvraag is nu geregistreerd en je ontvangt binnenkort een overschrijvingsformulier voor 45 euro. Op deze pagina kan je ook opvolgen hoever VDAB staat met je bestelling(en).

Stap 3: Breng je betaling in orde

Binnen een maximum van 14 dagen na je jouw bestelling geplaatst hebt zal je een mail ontvangen van Edenred. Als alles goed is zal je in deze mail het betaalverzoek terugvinden. Edenred zal ook alle nodige gegevens aanbieden om de betaling vlot te laten verlopen. Als de betaling dan verwerkt is zal je de dag erna de loopbaancheques in je mailbox ontvangen.

Het laatste dat je dan nog moet doen is de cheque meenemen naar je volgende sessie of stuur de mail van Edenred met de cheque gewoon door naar jouw loopbaanbegeleider. Je bent nu helemaal inorde met je cheques en kan genieten van de loopbaanbegeleiding. Veel succes!

Voor extra vragen en antwoorden over de loopbaancheques klik hier:

http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/

X
X