Katrien Van Ostaede

Katrien Van Ostaede

Kortenberg

Katrien heeft 16 jaar ervaring in de HR sector. In het verleden als recruiter en HR Business Partner, en vandaag nog steeds als trainer. De rode draad doorheen haar professionele carrière is werken met en voor mensen, zodat ze hun talent en potentieel optimaal kunnen inzetten.

Katrien volgde haar hart en specialiseerde zich als loopbaancoach, en stress- en burn-out coach. Ze ondervond zelf hoe het leven een positieve wending kan nemen als je jouw dromen durft volgen. Vandaag begeleidt ze mensen kwalitatief en impactvol in een cruciale fase van hun leven. Katrien is een echte mensen-mens en begrijpt als geen ander dat je je goed moet voelen bij jouw coach om tot een succesvol coachingtraject te komen.

Haar stijl typeert ze als mens-, doel- en impactgedreven, waarin de uitdagingen, behoeften en doelen van de klant centraal staan.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Katrien ervaren

Katrien, ik wil je nogmaals bedanken voor de coaching die ik bij jou heb gevolgd. Het heeft zoveel positieve deuren geopend. Ik heb nu een job waar ik mezelf zo goed bij voel, waar de waarde én normen kloppen.

Lore D.

Katrien luistert heel goed. Zij hoort en begrijpt ook dingen die niet gezegd worden. Loopbaanbegeleiding geeft inzichten en kapstokken om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en gelukkig te worden.

Johanna C.

Nogmaals heel hard bedankt, zowel voor de inhoud als de manier waarop. Je weet er nogal wat uit te halen op slechts 1uur telkens, en toch op zo'n rustige manier!
Wie mij nu een tip zou vragen voor een goeie coach, stuur ik richting Kortenberg.

Jan

Katrien heeft er in eerste instantie voor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen, dat na mijn ontslag een flinke deuk had gekregen, weer werd opgekrikt, door me te laten inzien en begrijpen dat het oké was om me even rot en onnuttig te voelen. Bovendien heeft ze me geholpen te beseffen welke aspecten in een job voor mij belangrijk zijn om er voldoening in te vinden en me gelukkig te voelen. Door wat ik bij Katrien over mezelf heb geleerd ben ik sneller dan verwacht weer beginnen solliciteren en met veel meer oog voor de jobinhoud en aspecten waar ik voordien waarschijnlijk niet echt zou op hebben gelet.

Patricia

Samenwerken met Katrien?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer