Katrien Van Ostaede loopbaancoach - Better Minds Coaching

Katrien Van Ostaede

Katrien Van Ostaede

Kortenberg

Katrien heeft 16 jaar ervaring in de HR sector. In het verleden als recruiter en HR Business Partner, en vandaag nog steeds als trainer. De rode draad doorheen haar professionele carrière is werken met en voor mensen, zodat ze hun talent en potentieel optimaal kunnen inzetten.

Katrien volgde haar hart en specialiseerde zich als loopbaancoach, en stress- en burn-out coach. Ze ondervond zelf hoe het leven een positieve wending kan nemen als je jouw dromen durft volgen. Vandaag begeleidt ze mensen kwalitatief en impactvol in een cruciale fase van hun leven. Katrien is een echte mensen-mens en begrijpt als geen ander dat je je goed moet voelen bij jouw coach om tot een succesvol coachingtraject te komen.

Haar stijl typeert ze als mens-, doel- en impactgedreven, waarin de uitdagingen, behoeften en doelen van de klant centraal staan.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Katrien ervaren

“Katrien, ik wil je nogmaals bedanken voor de coaching die ik bij jou heb gevolgd. Het heeft zoveel positieve deuren geopend. Ik heb nu een job waar ik mezelf zo goed bij voel, waar de waarde én normen kloppen.”

Lore

Samenwerken met Katrien?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer

X
X