Loopbaanbegeleiding & loopbaancheques voor zelfstandigen

 • Je overweegt om te starten als zelfstandige?  
 • Je zoekt als ondernemer een objectieve sparringpartner? 
 • Je wil je leiderschaps- of ondernemerskwaliteiten verbeteren? 
 • Je ervaart veel stress en zoekt naar een gezond evenwicht? 
 • Je wil meer tijd vrijmaken voor jezelf?

Klinken  één of meerdere situaties herkenbaar? Geen zorgen: Better Minds Coaching biedt loopbaanbegeleiding voor ondernemers in elke fase! 

Boek gratis kennismakingsgesprek

Hoe werkt onze loopbaanbegeleiding voor ondernemers?

Op basis van jouw loopbaanvraag bieden we je een begeleidingstraject op maat aan, van 4 tot 7 uur coaching. 

 • Stap 1: Gegevens invullen

  Vul ons contactformulier in met je vraag. We contacteren je binnen 24 uur voor een gratis intake gesprek.

 • Stap 2: Plan van aanpak definiëren

  Samen bepalen we een coachingtraject op basis van je specifieke noden en behoeften. We passen de duur van de sessies aan aan jouw behoeften, variërend van 0,5 uur tot 2 uur.

 • Stap 3: Samenwerken richting succes

  Tijdens het traject werken we nauw samen. Je loopbaancoach ondersteunt je als objectief klankbord. En reikt je concrete tools en inzichten aan, waarmee jij:

  • Je bedrijf op koers krijgt en de juiste richting aanhoudt
  • Een beter evenwicht vindt in werk en privé
  • Duidelijkheid krijgt over je talenten, uitdagingen en mogelijke valkuilen
Boek gratis kennismakingsgesprek

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Als ondernemer sta je er vaak alleen voor en heb je tal van uitdagingen. Hoe vind je klanten? Hoe bewaar je focus en waar zit de goede balans tussen werk en privé? 

Voor een vlotte start of verdere groei heb je soms nood aan een onafhankelijke partij. Iemand die zonder oordeel of belang luistert, en met een frisse kijk nieuwe perspectieven biedt. Als coach voor ondernemers is Better Minds Coaching meer dan gewoon een klankbord. 

We reiken je concrete handvatten aan, gebaseerd op de werking van onze hersenen. Dankzij bewezen ervaring met ondernemerschap en coaching, helpen we je inzetten op jouw eigen missie en doelen. Duurzame verandering, daar gaan we voor. 

Zo helpt onze loopbaanbegeleiding ondernemers in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Wat haal jij uit het traject? 

Word met een gerust hart zelfstandige of ondernemer

Overstappen van werknemer naar zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep? Eerst brengen we je expertise en talenten in kaart, dan bepalen we waar jij naartoe wil.

Vervolgens werken we samen aan je hindernissen en bezorgdheden. En vormen we ze om naar opportuniteiten. Je stapt buiten met volledige gemoedsrust en een helder plan van aanpak.

Boost je business naar het volgende niveau 

Ben je klaar voor de volgende stap van jouw onderneming? Weet je in je hoofd wat je wil, maar krijg je dit niet scherpgesteld? Wij maken je klaar voor de volgende stap.

Samen bepalen we je doelen, en dan je prioriteiten. Van nieuwe klanten vinden tot personal branding versterken: je boost je business naar het volgende niveau.

Vind meer klanten die passen bij je bedrijf

Hoe zet je jouw kwaliteiten in als driver voor succes? Wij bieden je professionele inzichten over je persoonlijkheid, vaardigheden en potentieel.

Die zetten we vervolgens om naar concrete handvatten en acties, die jij meteen kunt toepassen. Zo zet jij jezelf nog beter in de markt. En trek je meer klanten aan die passen bij je bedrijf!

Ontwikkel je skills als ondernemer en leidinggevende

Hoe word je als leider een hefboom voor een sterk team? Wij leren je beter omgaan met conflict, en optimaliseren de onderlinge samenwerking in je team.

 Naast verbindend leiderschap leer je alles over assertiviteit. Zo sta je sterker dan ooit in onderhandelingen. Ook ondersteunen we je in het motiveren van je medewerkers. 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

Via de VDAB loopbaancheques betaal je als zelfstandige amper 90 euro voor 7 uur begeleiding! Vraag ernaar tijdens je gratis kennismakingsgesprek met één van onze loopbaancoaches. 

Uiteraard kun je de loopbaancheques inbrengen als beroepsmatige kost in je boekhouding.   

Is loopbaancoaching iets voor jou?

Doe snel de test en ontvang onze gratis infobrochure, boordevol informatie over loopbaanbegeleiding voor ondernemers.

Wat anderen zeggen

Helemaal de bevestiging die ik nodig had!

"Loopbaancoaching was voor mij de bevestiging die ik nodig had. Ook al wist is goed wat ik wou, toch heel nuttig. Het gaf me telkens weer de nodige energie om door te gaan. Ann stond me be bij om door te gaan op een moment dat gelatenheid de kop op steekt. Ze gaf me steeds zelfvertrouwen om door te gaan."

Een boost voor mijn zelfvertrouwen

"Uiteindelijk moet je zelf beslissingen nemen, maar de coaching hielp om zaken die je soms als belemmering ziet op een ander manier te bekijken en je angsten opzij te zetten. De gesprekken hebben mijn zelfvertrouwen een boost gegeven waardoor ik met vertrouwen een volgende stap kon zetten en naar mijn gevoel ook de juiste stap."

Zeer professionele aanpak op maat

"Better Minds Coaching heeft een zeer professionele aanpak. Ze hebben kennis van zaken, volgen geen strikt stramien, maar werken op maat. Heel concreet, geen geitewollensokken-gedoe. Ik kan deze coaches sterk aanraden!" .

Een gratis gesprek met een loopbaancoach in jouw buurt?