Als vervolg op onze “Define – Sharpen – Grow your Career” webinars willen we in de diepte gaan en organiseren we gratis online workshops in kleine groep. In deze workshops reiken we je een aantal inzichten aan en gaan we met concrete oefeningen aan de slag.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de topics van onze workshops:

Workshop: Hoe mentale rust creëren in tijden van angst en onzekerheid?

Denk jij soms wel eens in jezelf “ik zou wat meer willen loslaten”, “ik zou wat meer rust willen in mijn hoofd zodat ik verdere stappen kan zetten”. Zeker in tijden van angst en onzekerheid wordt loslaten nog een grotere uitdaging. Misschien probeerde je al wat dingen uit en lijken die wel even te helpen maar kwam je nog niet tot die ‘rust’ die je voor ogen had.

In deze online workshop ontdek je wat ons tegenhoudt om los te laten, waarom dat net zo moeilijk is. Daarnaast helpt Els je graag op weg aan de hand van een concrete oefening hoe je duurzame rust kan creëren en toch kan loslaten. Zo komt er ruimte vrij om effectieve verdere stappen te kunnen zetten.

Wanneer? Dinsdag 19 juni en donderdag 25 juni om 10u30

Deze workshop wordt gegeven door Els Vandervaeren

Wanneer?

Workshop: Hoe kan ik bewust worden van mijn ondermijnende gedachten en ze veranderen?

Ons gedrag wordt vaak beïnvloed door wat we denken. Want hoe vaak gebeurt het wel niet dat we onterecht bezorgd zijn over een toekomstige situatie? Irrationele gedachten die opkomen zijn vaak niet productief en leiden tot niet constructief gedrag. Door de RET methode toe te passen kan je onderscheid maken tussen waarneming, interpretatie en evaluatie. Je gaat op zoek naar de feitelijke waarneming, de juiste interpretatie en de positieve waardering van de situatie die jou overkomt. Het veranderen van jouw denkpatroon, overtuigingen en houding, is de kern van de methodiek. Het ligt ten grondslag aan het veranderen van je gedrag.In deze workshop leer jij anders tegen moeilijkheden of situaties aan te kijken. Waardoor je een flexibelere en realistischere houding kan aannemen in relatie tot jezelf, jouw werksituaties en of collega’s.
Deze workshop wordt gegeven door Marie Louise Stevens
 
Wanneer?

Workshop: Hoe wil ik mijn loopbaan, mijn werk en leven vorm geven in het “nieuwe normaal”?

De afgelopen weken hebben voor veel veranderingen gezorgd, niet in het minst op het professionele vlak. Er komen dan ook veel vragen naar boven. Wil ik eigenlijk wel blijven doen wat ik doe? Op welke manier? En waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Hoe wil ik mijn werk en leven vormgeven in het “nieuwe normaal”?

In deze workshop helpt Carine je graag op weg.  Met enkele concrete oefeningen helpt ze je om even uit te zoomen en stappen de zetten richting toekomst.

Deze workshop wordt gegeven door Carine Dewulf

Wanneer?

Workshop: Ontdek je kansen in onzekere tijden

Onze wereld is de afgelopen weken erg veranderd. Wat moet ik nu? Ik weet het even niet meer. Voor heel veel mensen van ons, verandert de vorm, alles moet nu anders. Zoveel tijd om na te denken, zoveel onzekerheid.  Je hebt misschien geen controle over wat er allemaal rondom jou gebeurt, maar jij bent wel degene die bepaalt hoe je ermee omgaat.  In deze online workshop deelt Ellen haar tips, hoe zij haar professionele en persoonlijke onzekerheden, terug heeft kunnen omzetten naar kansen.  Leef jij momenteel in ‘onzekere tijden’?  Dan is deze workshop voor jou.

Deze workshop wordt gegeven door Ellen Tackx

Wanneer?

Workshop: Wat na een ontslag?

Is het jou ook al eens overkomen dat jouw job plots stopte? Op een paar minuten tijd is een belangrijk hoofdstuk in jouw leven afgesloten. Weet dat het einde van het ene hoofdstuk heel vaak de start is van een mooi en nieuw begin. De wereld ligt terug open voor jou. Toch is het best mogelijk dat je niet meteen ziet hoe je aan dat nieuwe hoofdstuk moet beginnen. Je hebt 101 vragen en onrust in jouw hoofd: wat wil ik nu? Wat kan ik? Waar ben ik goed in? Wat geeft mij energie?

In de workshop “Wat na een ontslag?” helpt Katrien je graag op weg. We gaan aan de slag met een paar concrete oefeningen die je helpen om nieuwe keuzes te maken.

Deze workshop wordt gegeven door Katrien Van Ostaede

Wanneer?

Workshop: Het belang van grenzen stellen

Zeg jij soms ja op een vraag terwijl je eigenlijk neen wil antwoorden? Stel jij soms te weinig je grenzen en wil je dat eigenlijk meer doen?

Tijdens deze workshop ontdek je waarom het zo moeilijk voor ons is om neen te zeggen en om onze grenzen te stellen. Tegelijkertijd ervaar je aan de hand van een oefening hoe je dit wel kan doen, op een authentieke manier.

Deze workshop wordt gegeven door Kris Colpaert

X
X