Marie Louise Stevens

Marie Louise Stevens

Beringen

Marie Louise heeft van nature een bijzonder luisterend oor en voelt haarfijn aan wat je nodig hebt. De rode draad in haar professionele carrière draait om aandacht geven aan het menselijk aspect van de ander. Als verpleegkundige werd al snel duidelijk dat ze hiervoor de nodige voelsprieten bezit. Haar gedrevenheid in het levens lange leren brengt haar van verpleegkundige naar functies binnen het onderwijs.

Vanuit haar kennis over het breinleren groeide het verlangen naar meer deskundigheid in het beste uit de ander te halen. Dit leidde tot een professionele ontwikkeling middels coachopleidingen. Als coach is ze perfectionisme coach en certificeerde ze zich tot loopbaancoach bij Better Minds at Work.

Het laten stretchen van jou in wie je wilt zijn met jouw kwaliteiten en in het vormgeven van jouw dromen, zijn haar grootste uitdagingen. Zijn wie jij bent, achterhalen wat jij nodig hebt om te groeien en jou hierin tot actie bewegen, zijn de doelen waarvoor Marie Louise steevast op de barricade staat. Haar leading from behind overtuiging is een kracht. Ze geeft dit vorm op een empathische manier met een waaier aan technieken. Dat jij zelf de handschoen hierdoor opneemt en tot actie overgaat, is voor jou het resultaat.

Marie Louise Stevens

Burn-out – Communicatie – Faalangst – Focus – Gezondheid – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Perfectionisme – Stress – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Samenwerken met Marie Louise?

1

Vul het formulier in
2

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
3

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
4

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer