Is de mix van thuiswerk én werken op kantoor voor jou een blijver? Pas dan je planning en gewoontes daarop aan en omarm de voordelen van deze nieuwe manier van werken. Ga thuis aan de slag met al die taken die jouw ábsolute focus en prioriteit vereisen, en gebruik je kantoortijd voor brainstorms of overleg met je collega’s. Leuker én efficiënter dan een aaneenschakeling van video calls. 

Deze nieuwe manier van ‘hybride’ werken biedt bovendien niet alleen flexibiliteit in waar maar ook in het wanneer je werkt. Haal jij in de namiddag graag je kinderen van school om later op de avond het werk weer op te pikken? Of wil je net in de namiddag doorwerken om je ’s avonds te kunnen uitleven in de fitness? Eén van de voordelen van hybride werken is net dat je je werk en privé leven beter op elkaar kan afstemmen. Je kan kiezen wanneer je je volledig concentreert op je werk, of tijd neemt jezelf weer op te laden.  

Dat vraagt uiteraard de nodige afspraken tussen jou en je werkgever. Durf die barrières open te breken en maak dit bespreekbaar met je collega’s en je werkgever. Wat wordt er verwacht van jou, wanneer moet je zeker bereikbaar zijn? Hybride werken draait rond de ideale modus operandi vinden en heldere afspraken maken, die de beste resultaten levert voor jou én je werkgever.  

Meer weten of benieuwd naar onze volgende tips? Volg onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina.

X
X