Loopbaancoaching voor ondernemers

Heb jij als ondernemer het gevoel dat je steeds maar blijft doorgaan, dat er geen moment van stilstaan mogelijk is? Ervaar je soms dat de balans tussen werk en privé zoek is? En sta jij soms eens stil bij de waarom van jouw job?

Als ondernemer starten we een zaak vanuit een schitterend idee, een ongelooflijk talent, een ontembare goesting, een bijdrage aan de maatschappij en ga zo maar door. Het direct aanpakken, willen groeien, het doorzetten, …  Het zijn onmisbare kwaliteiten en drijfveren geworden in het ondernemen van vandaag. Het is die kracht, die maakt waar jij als ondernemer vandaag staat. Maar ze kunnen tevens een valkuil worden, wanneer deze ondernemerskwaliteiten en drijfveren onszelf als persoon voorbij lopen en niet meer aansluiten bij onze persoonlijke missie. Want groei start immers bij jezelf, daar waar ook jouw bedrijf zijn oorsprong vond.

De onzekerheden die we kennen als ondernemer, de risico’s die we nemen en de daarbij gepaard gaande emoties waarmee we soms geconfronteerd worden, zijn geen vrijwillige keuze voor een ondernemer. De enige keuze die we hebben is de manier hoe we er mee omgaan. Om deze keuzevrijheid te ontmoeten en ermee aan de slag te gaan, is ruimte maken voor zelfkennis, zelfreflectie en het openstaan voor persoonlijke groei als mens binnen jouw ondernemerschap van essentieel belang. Zo’n investering vraagt lef, maar bevordert jouw veerkracht als ondernemer, en is er eentje die zich onmetelijk terugbetaalt.

Loopbaancoaching voor ondernemers

Wil jij graag jouw ondernemerscompetenties versterken en investeren in persoonlijke groei als ondernemer, dan is loopbaanbegeleiding écht iets voor jou.

Via de loopbaancheques van VDAB betaal je slechts 10 euro per uur en geniet je tot 7u coaching. Per 6 jaar kan je twee cheques bestellen. Op de site www.vdab.be/loopbaanbegeleiding kun je nagaan of je recht hebt op deze subsidie.

Liesbet vulde haar ervaring als consultant en HR-adviseur in de bedrijfswereld aan met een integratieve therapie-opleiding en verschillende coachopleidingen. Deze combinatie zorgt voor een kruisbestuiving die haar als coach toelaat om mensen doeltreffend te begeleiden in hun persoonlijke groei. Vanuit een oprecht “ontmoeten” helpt Liesbet mensen hun zelfkennis te vergroten en deze in te zetten in de uitstippeling van hun loopbaan.

 

X
X