Liesbet Heyselberghs

Liesbet Heyselberghs

Brugge / Zedelgem

Mensen op een begripvolle en doelgerichte manier in hun kracht zetten en hun groeipotentieel aanboren. Dat is wat de aanpak van Liesbet typeert.

Liesbet vulde haar ervaring als consultant en HR-adviseur in de bedrijfswereld aan met een integratieve therapie-opleiding en verschillende coachopleidingen. Deze combinatie zorgde voor een kruisbestuiving die haar als coach toelaat om mensen doeltreffend te begeleiden in hun persoonlijke groei.

Vanuit een oprecht “ontmoeten” helpt Liesbet mensen hun zelfkennis te vergroten en deze in te zetten in de uitstippeling van hun loopbaan. Voor Liesbet staat het herontdekken van zichzelf centraal in een loopbaanproces. Ze stimuleert om het stuur terug in eigen handen te nemen, en om ruimte te maken voor talenten en drijfveren. Daarnaast zet ze in op het verhogen van veerkracht door valkuilen te herkennen, om te buigen naar uitdagingen, en op zoek te gaan naar energiegevers.

Burn-out – Carrière – Energie – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Re-integratie – Talentontwikkeling – Veerkracht – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Liesbet ervaren

Dankzij Liesbet heb ik mezelf terug gevonden, mezelf weer dichter bij mijn center gebracht. Ik had geen flauw idee van wat ik mocht verwachten, maar Liesbet is een topper die me enorm veel rust en comfort bracht. Ze is een rustige, professionele, empathische, lieve dame!

P. Dejonghe

Samenwerken met Liesbet?

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer