2012. Na meer dan 16 jaar in de HR Consultancy wereld, werd het me glashelder dat ik vooral energie kreeg wanneer ik mensen kon coachen en begeleiden. Dat moment waarop je net die ene steen in iemands rivier kan verleggen en daarmee impact creëert, gaf me telkens vleugels. Aan de andere kant verloor ik regelmatig energie wanneer ik me moest bezig houden met sales, targets en cijfers. Deze discrepantie werd me steeds duidelijker en leidde me naar de beslissing om voluit te gaan voor datgene dat ik het liefste doe, coaching!

Een paar jaar na deze beslissing om voltijds als coach te werken, ontmoette ik Elke Geraerts van Better Minds at Work. Onze zienswijze was bijna geheel op elkaar te leggen, we worden allebei warm vanbinnen wanneer we mensen (terug) in hun veerkracht kunnen zetten. Elke had op dat moment al een academische carrière in deze materie achter de rug en wist haar wetenschappelijke bagage te koppelen met mijn passie voor coaching. Samen stippelden we uit wat wel werkt, hoe je breinvriendelijker in het leven kan staan en zo mensen echt in beweging zet. Dit was het fundament voor Better Minds Coaching dat in 2018 officieel erkend werd als Loopbaancentrum.

De kern van ons centrum stoelt op eigenaarschap. Mensen mobiliseren om lef te hebben en zelf het heft in handen te nemen. Hoe klein je eigen stappen ook zijn, ze dragen bij aan je succes. Mensen begeleiden in die stappen en hen dan zien groeien, daar doe ik het voor!

Hoe fantastisch dat we dit inmiddels kunnen delen met een geëngareerd team van van Better Minds Coaches. We hebben allen diezelfde ambitie om mensen te laten groeien. Ons gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inzichten geven om zo gelukkiger en veerkrachtiger aan het werk te zijn en te blijven.

Inmiddels kijk ik met trots terug op de afgelopen jaren. Ons team groeide gestaag en ons clienteel exponentieel. Als Loopbaancentrum pakken we zelf ook eigenaarschap en denken we actief mee na over de toekomst van werk. Welke kwaliteiten heb je als mens nodig om duurzaam inzetbaar te zijn en welke richting gaan we uit in een tijd van digitale transformatie. Dat soort van vraagstukken houdt ons elke dag bezig en incentiveert ons om telkens up-to-date inzichten te delen met onze klanten.

Wil jij gaan voor loopbaanbegeleiding die er echt boven uit steekt? Ik sta ervoor garant dat ons team van coaches jou dat kan bieden. Meld je nog vandaag aan en zet je eerste stappen naar vernieuwd succes en geluk!

Ann Devynck, Business Manager

X
X