Ann Devynck

Mechelen / Kapelle-op-den-Bos

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, zet Ann als coach in op het ontdekken van talenten, drijfveren, en energiegevers. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, weet je beter welke richting je uit wil, leer je bewuste keuzes te maken, krijg je meer zelfvertrouwen, én ontwikkel je meer geloof in je kunnen.

Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Ann staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en een open, eerlijke en respectvolle aanpak liggen aan de basis van haar succes.

Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar begeleidt zij ook leidinggevenden en executives in ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast is zij ook de drijvende kracht en trekker van de loopbaancoach opleiding.

+324 76 90 69 03
[email protected]

Bore-out – Carrière – Communicatie – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Perfectionisme – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Work-life balans

Hoe anderen Ann ervaren

Mijn loopbaancoach verraste mij door haar snelle en gevatte analyses. Ze heeft me geleerd om zelfzorg en doelgerichtheid op een onbewuste manier samen te laten werken, de resultaten van haar aanpak kon ik direct voelen. Ann is correct, straalt van energie en haar milde meelevende ingesteldheid is exact wat ik nodig had.

Liesbeth

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik graag doe. Ik leerde ook dat ik mag kiezen welke jobs ik wil en dat ik niet het eerste beste moet pakken om bezig te zijn. Ik kreeg ook meer zelfwaarde. Ann was steeds open, to-the-point, aangenaam, professioneel en weet héél goed waar ze mee bezig is.

Luc

Na verscheidene jaren werkzaam als inspecteur bij de lokale politie besloot ik deel te nemen aan de selectieprocedure voor bevordering tot hoofdinspecteur. Intern kregen wij veel coaching, doch vaak vanuit een politioneel oogpunt. Toen ik bij Better Minds Coaching terechtkwam, merkte ik dat hun aanpak anders was en mij hierdoor ook een visie buiten het politionele gaf op omgaan met coping, beter leidinggeven en sollicitatiegesprekken in het algemeen. Dit zorgde er mede voor dat ik de selectieprocedure tot een goed einde kon brengen en een nieuw hoofdstuk binnen mijn carrière kon beginnen schrijven.

Nick

Tijdens verschillende gesprekken met Ann hebben wij gewerkt rond perfectionisme. Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en kon mezelf betrappen op perfectionistische trekjes. Na herkenning kan verandering ontstaan, wat ook gebeurd is. Ik kan nu meer zaken loslaten, wil minder controle hebben op alles wat rond mij plaats vindt en zie meer het positieve in plaats van wat er nog niet is. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en vertrouwen in mensen rond mij, wat heel fijn is. Ik kan de aanpak van Ann dan ook sterk aanbevelen!

Christel

In maart 2019 draaide de job, die ik nochtans graag deed, uit in een burn-out. Onzekerheid, frustratie, schuldgevoel, vermoeidheid voornamelijk mentaal... ik zat in een grijze wolk zonder zicht op hoe het verder zou gaan. In de coaching sessies bij Ann leerde ik andere perspectieven aannemen, positiever kijken naar mezelf en de situatie. Ik leerde de burn-out aanvaarden als een geschenk, iets positief, een kans.Dankzij deze coaching sta ik weer met meer zelfvertrouwen in het leven. De grijze wolk is opgeklaard en ik heb de kans gegrepen om een nieuwe weg in te slaan.

Bedankt Ann, voor de koe, het wandelen, de spiegels, het lachen en huilen.

Anoniem

Tijdens de gesprekken kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf en over mijn job + concrete tips om te gebruiken in de praktijk. Ik vond het heel fijn dat de begeleiding echt op maat van mijn noden was, en geen standaard traject dat voor iedereen hetzelfde is. Ann voelt mensen goed aan, ze kan goed luisteren en inschatten welke tools/hulpmiddelen ze moet inzetten om iemand te helpen.

Nina

Zeer aangenaam om met zo een betrokken coach als Ann te mogen werken! Ik had bij de start meteen het gevoel dat mijn vraag én ikzelf begrepen werd, én niet be/veroordeeld.

L. Van Kerckhoven

Bedankt nog voor je Ann, het heeft zeker geholpen om mij beter voor te bereiden en zodoende ook beter mijn kwaliteiten te zien en te verkopen.

Nadia

Ann was voor mij een daadkrachtige en ervaren gids die erin geslaagd is me een beter inzicht in wat voor mij belangrijk is in een werksituatie, waardoor ik dit duidelijker kan formuleren in gesprekken met mijn leidingevende(n).

Anoniem

De coachingsessies bij Ann hebben geholpen om mezelf te (her)ontdekken om de impact op mezelf gevoelig te verhogen (mezelf als persoon). Evenals een kapstok aangereikt om vanuit een sterker zelfbeeld de impact op anderen te verhogen (mezelf in mijn professionele carrière). BE A VOICE NOT AN ECHO en PERFECTLY IMPERFECT zijn twee quotes die aansluiten bij de inzichten die ik heb verkregen uit de gesprekken met Ann. In de toekomst keer ik zeker nog terug naar Ann als coach, dit als gesprekspartner, klankbord, persoon die me een spiegel voorhoudt, die me prikkelt en uitdaagt om nieuwe inzichten en opties te ontdekken om mezelf als persoon en in mijn professionele carrière te blijven ontwikkelen.

C. De Beuckelaer

Uiteindelijk moet je zelf beslissingen nemen, maar de coaching hielp om zaken die je soms als belemmering ziet op een ander manier te bekijken en je angsten opzij te zetten. De gesprekken hebben mijn zelfvertrouwen een boost gegeven waardoor ik met vertrouwen een volgende stap kon zetten en naar mijn gevoel ook de juiste stap.

V. Hesters

Ann is een zeer aangenaam en lief persoon, die zeer snel mijn vertrouwen heeft gewonnen. Ik vond het vooral belangrijk dat ze goede feedback geeft en vaak een spiegel voorhoudt.

Z. Verhoeven

Loopbaancoaching was voor mij de bevestiging die ik nodig had. Ook al wist is goed wat ik wou, toch heel nuttig. Het gaf me telkens weer de nodige energie om door te gaan. Ann stond me be bij om door te gaan op een moment dat gelatenheid de kop op steekt. Ze gaf me steeds zelfvertrouwen om door te gaan.

S. Fatermans

Ann heeft een zeer professionele aanpak, heeft kennis van zaken en is niet vasthoudend aan een strikt stramien maar werkt op maat. Ann is concreet, geen geitewollensokken-gedoe. Ik raad haar sterk aan!

Karen

Ann is een heel enthousiast en positief iemand. Dankzij haar begeleiding, is het me gelukt om enkele knopen door te hakken en de stap te zetten naar een nieuwe uitdaging. Wat me vooral is bij gebleven, is dat het echt wel ok is om op zoek te gaan naar een job die in alle aspecten past binnen je eigen waarden en normen. Ze heeft me enerzijds begeleid in de beste aanpak hiervoor, anderzijds heeft ze me geholpen om mijn eigen waarden en normen in kaart te brengen. De gesprekken die we samen hadden, waren soms confronterend voor mezelf, maar hebben mij wel een beter zelfinzicht en meer zelfvertrouwen gegeven. Ze weet exact in te spelen op een bepaalde situatie en dit op een zeer aangename en professionele manier.

Domino

Ik zocht een kant-en-klare oplossing. Iemand die voor mij zou beslissen wat ik moest doen. Het pasklare antwoord kreeg ik niet, maar wel zo veel meer. Ik heb geleerd om terug lief te zijn voor mezelf en te ademen. Ik heb in 2020 mijn gelukkige ik teruggevonden. Daarvoor : dikke merci, Ann!

Eva

Het is goed om met een ervaren coach naar jezelf te kijken en vanaf wat afstand patronen te zien waar je aan kan werken. Ann is iemand die goed kan luisteren, ze geeft opties om over na te denken en zal je een kritische spiegel voorhouden. Het heeft me groeiend inzicht in mezelf gegeven en hoe ik sta tegenover mijn huidige werkomgeving, wat ik kan aanpassen om met meer plezier te werken.

Mark

Loopbaanbegeleiding heeft me rust gegeven, meer 'sense of direction' en minder een gevoel dat dingen 'moeten'. We zijn aan de slag gegaan met oefeningen' die meerwaarde hebben, mezelf op blind spots gewezen hebben in een gevoel van veiligheid, 'het is oké'. Ann is een kwaliteitsvolle coach die rustig & kalm, gestructureerd, meedenkend en warm is.

Caro

Samenwerken met Ann?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer