Ann Devynck

Mechelen / Kapelle-op-den-Bos

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, zet Ann als coach in op het ontdekken van talenten, drijfveren, en energiegevers. Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, weet je beter welke richting je uit wil, leer je bewuste keuzes te maken, krijg je meer zelfvertrouwen, én ontwikkel je meer geloof in je kunnen.

Haar jarenlange ervaring in de bedrijfswereld, zorgt voor scherpe inzichten en concrete, waarneembare veranderingen. Haar aanpak is tegelijk ondersteunend en op een helpende manier confronterend. Discretie, doortastendheid en een open, eerlijke en respectvolle aanpak , in een sfeer van onderling vertrouwen, liggen aan de basis van haar succes.

Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar begeleidt zij ook leidinggevenden en executives in ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast is zij ook de drijvende kracht en trekker van het loopbaancentrum, bewaakt ze de kwaliteit van onze Academy en is zij trainer in onze loopbaancoach opleiding.

+324 76 90 69 03
[email protected]

Bore-out – Carrière – Communicatie – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Perfectionisme met OCP-Methode – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Work-life balans

Hoe anderen Ann ervaren

Ann is een no-nonsense en betrokken loopbaancoach. Haar aanpak is tegelijk ondersteunend en op een helpende manier confronterend. Ze is discreet en to-the-point. Ann maakt vaart en houdt halt waar nodig. Zo doet ze je stilstaan bij dat wat ertoe doet. Ze luistert met open aandacht en koppelt terug op een manier die je verder helpt met je loopbaanvraagstuk. Wat ik erg sterk vond: Ann analyseert vlot de situatie die je aanbrengt en voelt feilloos aan wat er speelt, zonder te versmelten met jouw perspectief als coachee. Ze begeleidt je hartelijk én nuchter op jouw pad. Het resultaat? Je rondt op een deugddoende manier af met een helder beeld en stappen die je effectief kan zetten.

Saskia

Ann heeft mij geholpen om bewust te worden wat er niet goed is gegaan in het verleden, om dan samen stil te staan en stappen te zetten naar wat er wel moet gebeuren in de toekomst. Ze heeft een erg rustige en attente aanpak die op maat is afgesteld.

Guy

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik graag doe. Ik leerde ook dat ik mag kiezen welke jobs ik wil en dat ik niet het eerste beste moet pakken om bezig te zijn. Ik kreeg ook meer zelfwaarde. Ann was steeds open, to-the-point, aangenaam, professioneel en weet héél goed waar ze mee bezig is.

Luc

Mijn loopbaancoach verraste mij door haar snelle en gevatte analyses. Ze heeft me geleerd om zelfzorg en doelgerichtheid op een onbewuste manier samen te laten werken, de resultaten van haar aanpak kon ik direct voelen. Ann is correct, straalt van energie en haar milde meelevende ingesteldheid is exact wat ik nodig had.

Liesbeth

Na verscheidene jaren werkzaam als inspecteur bij de lokale politie besloot ik deel te nemen aan de selectieprocedure voor bevordering tot hoofdinspecteur. Intern kregen wij veel coaching, doch vaak vanuit een politioneel oogpunt. Toen ik bij Better Minds Coaching terechtkwam, merkte ik dat hun aanpak anders was en mij hierdoor ook een visie buiten het politionele gaf op omgaan met coping, beter leidinggeven en sollicitatiegesprekken in het algemeen. Dit zorgde er mede voor dat ik de selectieprocedure tot een goed einde kon brengen en een nieuw hoofdstuk binnen mijn carrière kon beginnen schrijven.

Nick

Tijdens verschillende gesprekken met Ann hebben wij gewerkt rond perfectionisme. Ik heb meer inzicht gekregen in mezelf en kon mezelf betrappen op perfectionistische trekjes. Na herkenning kan verandering ontstaan, wat ook gebeurd is. Ik kan nu meer zaken loslaten, wil minder controle hebben op alles wat rond mij plaats vindt en zie meer het positieve in plaats van wat er nog niet is. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en vertrouwen in mensen rond mij, wat heel fijn is. Ik kan de aanpak van Ann dan ook sterk aanbevelen!

Christel

In maart 2019 draaide de job, die ik nochtans graag deed, uit in een burn-out. Onzekerheid, frustratie, schuldgevoel, vermoeidheid voornamelijk mentaal... ik zat in een grijze wolk zonder zicht op hoe het verder zou gaan. In de coaching sessies bij Ann leerde ik andere perspectieven aannemen, positiever kijken naar mezelf en de situatie. Ik leerde de burn-out aanvaarden als een geschenk, iets positief, een kans.Dankzij deze coaching sta ik weer met meer zelfvertrouwen in het leven. De grijze wolk is opgeklaard en ik heb de kans gegrepen om een nieuwe weg in te slaan.

Bedankt Ann, voor de koe, het wandelen, de spiegels, het lachen en huilen.

Anoniem

Tijdens de gesprekken kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf en over mijn job + concrete tips om te gebruiken in de praktijk. Ik vond het heel fijn dat de begeleiding echt op maat van mijn noden was, en geen standaard traject dat voor iedereen hetzelfde is. Ann voelt mensen goed aan, ze kan goed luisteren en inschatten welke tools/hulpmiddelen ze moet inzetten om iemand te helpen.

Nina

Zeer aangenaam om met zo een betrokken coach als Ann te mogen werken! Ik had bij de start meteen het gevoel dat mijn vraag én ikzelf begrepen werd, én niet be/veroordeeld.

L. Van Kerckhoven

Bedankt nog voor je Ann, het heeft zeker geholpen om mij beter voor te bereiden en zodoende ook beter mijn kwaliteiten te zien en te verkopen.

Nadia

Ann was voor mij een daadkrachtige en ervaren gids die erin geslaagd is me een beter inzicht in wat voor mij belangrijk is in een werksituatie, waardoor ik dit duidelijker kan formuleren in gesprekken met mijn leidingevende(n).

Anoniem

De coachingsessies bij Ann hebben geholpen om mezelf te (her)ontdekken om de impact op mezelf gevoelig te verhogen (mezelf als persoon). Evenals een kapstok aangereikt om vanuit een sterker zelfbeeld de impact op anderen te verhogen (mezelf in mijn professionele carrière). BE A VOICE NOT AN ECHO en PERFECTLY IMPERFECT zijn twee quotes die aansluiten bij de inzichten die ik heb verkregen uit de gesprekken met Ann. In de toekomst keer ik zeker nog terug naar Ann als coach, dit als gesprekspartner, klankbord, persoon die me een spiegel voorhoudt, die me prikkelt en uitdaagt om nieuwe inzichten en opties te ontdekken om mezelf als persoon en in mijn professionele carrière te blijven ontwikkelen.

C. De Beuckelaer

Uiteindelijk moet je zelf beslissingen nemen, maar de coaching hielp om zaken die je soms als belemmering ziet op een ander manier te bekijken en je angsten opzij te zetten. De gesprekken hebben mijn zelfvertrouwen een boost gegeven waardoor ik met vertrouwen een volgende stap kon zetten en naar mijn gevoel ook de juiste stap.

V. Hesters

Ann is een zeer aangenaam en lief persoon, die zeer snel mijn vertrouwen heeft gewonnen. Ik vond het vooral belangrijk dat ze goede feedback geeft en vaak een spiegel voorhoudt.

Z. Verhoeven

Loopbaancoaching was voor mij de bevestiging die ik nodig had. Ook al wist is goed wat ik wou, toch heel nuttig. Het gaf me telkens weer de nodige energie om door te gaan. Ann stond me be bij om door te gaan op een moment dat gelatenheid de kop op steekt. Ze gaf me steeds zelfvertrouwen om door te gaan.

S. Fatermans

Ann heeft een zeer professionele aanpak, heeft kennis van zaken en is niet vasthoudend aan een strikt stramien maar werkt op maat. Ann is concreet, geen geitewollensokken-gedoe. Ik raad haar sterk aan!

Karen

Ann is een heel enthousiast en positief iemand. Dankzij haar begeleiding, is het me gelukt om enkele knopen door te hakken en de stap te zetten naar een nieuwe uitdaging. Wat me vooral is bij gebleven, is dat het echt wel ok is om op zoek te gaan naar een job die in alle aspecten past binnen je eigen waarden en normen. Ze heeft me enerzijds begeleid in de beste aanpak hiervoor, anderzijds heeft ze me geholpen om mijn eigen waarden en normen in kaart te brengen. De gesprekken die we samen hadden, waren soms confronterend voor mezelf, maar hebben mij wel een beter zelfinzicht en meer zelfvertrouwen gegeven. Ze weet exact in te spelen op een bepaalde situatie en dit op een zeer aangename en professionele manier.

Domino

Ik zocht een kant-en-klare oplossing. Iemand die voor mij zou beslissen wat ik moest doen. Het pasklare antwoord kreeg ik niet, maar wel zo veel meer. Ik heb geleerd om terug lief te zijn voor mezelf en te ademen. Ik heb in 2020 mijn gelukkige ik teruggevonden. Daarvoor : dikke merci, Ann!

Eva

Loopbaanbegeleiding heeft me rust gegeven, meer 'sense of direction' en minder een gevoel dat dingen 'moeten'. We zijn aan de slag gegaan met oefeningen' die meerwaarde hebben, mezelf op blind spots gewezen hebben in een gevoel van veiligheid, 'het is oké'. Ann is een kwaliteitsvolle coach die rustig & kalm, gestructureerd, meedenkend en warm is.

Caro

Ik vond het geweldig om het gevoel te hebben dat Ann mij begrijpt, echt luistert en soms zaken uit het gesprek haalt die er echt "boenk" op zijn 🙂 door de juiste vragen te stellen ga je je situatie ook anders bekijken en krijg je soms andere inzichten over probleem en oplossing. Ik keek steeds opnieuw uit naar de gesprekken met Ann!

Mieke

Ik zou Ann omschrijven als: nuchter en betrokken, ondersteunend en confronterend, no-nonsense en to-the-point. An maakt vaart en houdt halt waar nodig. Ze luistert met open aandacht en koppelt terug op een manier die dienend is voor je loopbaanproces. An analyseert vlot en feilloos de situatie die je haar aanbrengt, en verplaatst zich zonder te versmelten met jouw perspectief.

Saskia

Ann heeft me een noodzakelijke spiegel voorgehouden. Pas wanneer je je echt bewust bent van een aantal persoonlijke, alledaagse karaktertrekken of 'belemmeringen', kan je ze ook effectief aanpakken. Ann luisterde heel actief naar mijn verhaal en wist al snel de werkpunten bloot te leggen. Sindsdien kijk ik met andere ogen naar mezelf.

Tom

Het is oké om "niet af" te zijn. Eens mislukken kan geen kwaad en hoort bij een leerproces. Het maakt deel uit van het leven. Weet wat het allerbelangrijkste is voor jezelf, haal daar je energie uit en zet die zaken op de eerste plaats. De rest is bijkomstig. Luister naar je goeie kant en onthaast. Ann geeft ruimte om je probleem te vertellen, om jezelf te zijn, je emoties te laten zijn.

Philip

Ik kreeg meer inzicht in mijn eigen functioneren dan ik had verwacht. Naast dit inzicht ook de overtuiging dat eigen gedrag kan worden bijgestuurd in contexten waarin het niet optimaal is. Ann is 100% actief betrokken en gefocust. Ze heeft een enorme bagage die ze op de juiste momenten meteen kan inzetten. Daardoor kan je als coachee al met enkele sessies snel vordering maken. Ik heb loopbaanbegeleiding ervaren als een eye-opener om inzicht te krijgen in het eigen functioneren. Er werden ook concrete handvatten aangereikt om zelf stappen te ondernemen om bij te sturen waar dat wenselijk is.

Pieter

Ik ben zeer tevreden over de directe aanpak van Ann. Ik ben iemand die een spreekwoordelijke "stamp onder zijn kont" nodig heeft en met de neus op de feiten moet gedrukt worden. Ik heb vooral geleerd dat ik iemand ben die de focus op iets moet hebben. Ann was voor mij een luisterend oor, maar toch to the point.

Jurgen

Ann heeft er voor gezorgd dat ik het positieve in mijn collega's teruggevonden heb. Ze is goed luisterend en geïnteresseerd

Ann is een geweldige luisteraar! Ze heeft aandachtig geluisterd en door middel van doelgerichte vragen een goed beeld gekregen van mijn profiel en mijn wensen. Haar begeleiding voelde echt aan, alsof ze er was om mij te helpen en niet alleen om iemand te rekruteren. Het was een verfrissende ervaring om met iemand samen te werken die echt om mijn behoeften gaf. Bedankt, Ann!

Wim

Bedankt voor je geweldige begeleiding. Ik heb het gevoel dat ik al heel veel heb gehad aan jouw coaching: in de eerste twee sessies verhelderende inzichten in mijn eigen functioneren en vandaag concrete handvatten om hier de komende tijd mee aan de slag te gaan. Ik ben benieuwd welke stappen ik zelf zal kunnen zetten en of ik erin zal slagen om mijn gedragingen aan te passen in de contexten waarin dat (ook voor mezelf) wenselijk is.
Nogmaals bedankt voor je bekwame en professionele ondersteuning!

Pieter

Het is goed om met een ervaren coach naar jezelf te kijken en vanaf wat afstand patronen te zien waar je aan kan werken. Ann is iemand die goed kan luisteren, ze geeft opties om over na te denken en zal je een kritische spiegel voorhouden. Het heeft me groeiend inzicht in mezelf gegeven en hoe ik sta tegenover mijn huidige werkomgeving, wat ik kan aanpassen om met meer plezier te werken.

Mark

Op een moment waarop je twijfels hebt en misschien het bos door de bomen even niet meer ziet, helpt dit om alles terug even te ordenen en aan zelfreflectie te doen. Het was voor mij persoonlijk een zeer leerrijke ervaring.

De loopbaanbegeleiding heeft me vooral helpen geloven in mezelf en zelfvertrouwen gegeven. Daarnaast heeft het me ook een zetje gegeven om stappen te durven zetten. Dankzij gerichte vragen heb ik aan zelfreflectie gedaan en heb ik mijn gedachten kunnen ordenen. De persoonlijke aanpak van Ann was een enorme meerwaarde! De warmte en het respect waarmee ze de gesprekken voert, Ann is een heel warm persoon. Ze houdt een spiegel voor en creëert een veilige, betrouwbare omgeving. Ik heb heel veel aan onze gesprekken gehad.

Katleen

Ik ben binnengegaan zonder verwachtingen en ben buitengegaan mét een concreet plan en een duidelijke richting die ik uit moet. Dat is redelijk zeldzaam bij loopbaancoaches naar mijn ervaring en naar wat ik hoor van anderen. Daarom, voor mij als professional die toch al iets verder staat in haar carrière, is het een absolute troef geweest dat deze dame écht weet waarover ze praat. Zij combineert coaching met professionele ervaring die sterk aanleunt bij mijn sector. Dát had ik nodig. Ik krijg zo vaak de vraag wie ik kan aanbevelen op dat vlak. Tot voor kort had ik daar geen antwoord op. Ik wil Ann én Better Minds Coaching in het algemeen aanbevelen, omdat ik persoonlijk een zeer positieve ervaring heb.

Chloé

Ann heeft een traject helemaal op mijn maat gemaakt. Haar aanpak als coach was zo doeltreffend en gericht dat extra oefeningen zelfs niet nodig waren. Daarnaast is Ann ook een fijne, warme persoon met wie het heerlijk sparren is!
Ze is warm, empathisch en wist me bij momenten toch ook wel uit te dagen. Ze is een zeer bekwame dame; haar stijl paste perfect bij wat ik nodig had. Wat ik ook zo fijn vond is dat ze zich goed kon verplaatsen in mijn specifieke situatie (alsof ze er zelf middenin zat :-))

Dank je wel !

R.B.

In slechts 2 coachingsessies van een uurtje heeft Ann me geholpen om mezelf terug te vinden.
Onze gesprekken waren open, nuchter & raakten de juiste snaren. Ann gaf me de juiste tools om mee aan de slag te kunnen. Diezelfde tools gebruik ik nu nog steeds & zijn nu mijn compass in het leven. Ik ben Ann enorm dankbaar voor haar hulp, haar inbreng brengt me elke dag verder vooruit & zorgt voor een serieuze boost in mijn leven!

Arno

Ann is een empathische coach die je richting geeft!

Estelle

Ann Devynck is een topmadam, en ik zou haar zeker aanraden om loopbaan coaching bij te volgen. Ze heeft de mist in mijn hoofd doen optrekken, een aantal prioriteiten helder gekregen, en een zaadje gepland dat we nadien rustig hebben laten ontkiemen tot iets mooi en nieuw. Niet twijfelen, gewoon contact met haar opnemen... en Ann wijst je wel de weg, al kuierend langs de heerlijk, rustige velden van Kapelle-op-den-Bos.

Ian

Samenwerken met Ann?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer