Heb je al eens stilgestaan bij wat je parten speelt om het leven te leiden dat je wil, dat je écht gelukkig maakt? Bij de meeste mensen is dat angst. Angst om fouten te maken, om niet het pad te volgen dat van je verwacht wordt, om een stap te zetten richting iets nieuws en onbekend, om anderen teleur te stellen….

“Ik ben niet echt tevreden met mijn job maar ja, het betaalt goed en ik heb best leuke collega’s. Wat als ik verander en het valt tegen?”
“Als ik mocht dromen, dan zou ik mijn eigen bedrijf willen opstarten. Maar al die risico’s nemen en mijn financiële zekerheid loslaten, dat kan ik niet!”
“Aan mijn baas zeggen wat ik echt denk? Nee, dat durf ik niet. Wat als die mijn argumenten stom vindt?”

Die angst en belemmeringen zijn een gigantische rem op jouw geluk én persoonlijk succes. 
Heb je je al eens afgevraagd hoe het zou zijn als je het léf en de durf zou hebben om volledig te doen wat je wil of zijn wie je echt bent? 

Bij Better Minds Coaching zijn we ervan overtuigd dat iedereen, zonder uitzondering, waardevolle talenten en potentieel heeft. Het is onze missie om je hier bewust van te maken, maar bovenal om die belemmeringen weg te werken die je tegenhouden om jouw potentieel ten volle te ontplooien. Dat bevordert niet allen jouw werkgeluk en groei, maar creëert ook een positieve energie creëert die die doorsijpelt naar jouw gezin, je vrienden, je familie én de maatschappij.

Dus: wil je eindelijk afrekenen met je angst om stappen te zetten richting de loopbaan die bij je past? Wil je meer zelfvertrouwen? Of komaf maken met die schrik om fouten te maken

Hou de komende weken en maanden onze Facebook, LinkedIn en Instagram in de gaten. Of schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

We inspireren je graag om de strijd aan te gaan met al die angsten die je tegenhouden

Lang genoeg gewacht en wil je nu meteen aan de slag? Dat kan!
Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan met één van onze loopbaancoaches en zet vandaag de eerste stap. 

X
X