Hoe kan een Better Minds Coach jou helpen bij het solliciteren?


Lady met lef Nadia liet zich begeleiden door Ann Devynck en durfde breder te zien dan enkel haar eigen sector, én neen te zeggen tegen een bedrijf dat niet helemaal bij haar paste.  

“Ik ging je nog iets laten weten wat de gesprekken hadden opgeleverd. Tijdens het tweede gesprek voelde ik zelf aan dat de match met het bedrijf er niet was. Toch wel een belangrijk criterium voor mij.

Omdat ik erg niche zat, ben ik breder beginnen zoeken en kwam ik uit bij de piste customer service. Volgende week begin ik bij een distributeur van medische apparatuur in een servicerol met veel telefonisch contacten, administratie en extra projecten waar ik zelf mijn stempel op kan drukken. Die dingen waar we tijdens mijn coaching bij uitkwamen dus J.  En vooral: in een omgeving waarin zowel kwaliteit als de mens centraal staan. Ze geven mij alvast een heel welkom gevoel.

Bedankt nog voor je hulp. Het me zeker geholpen om mij beter voor te bereiden en zodoende ook beter mijn kwaliteiten te zien en te verkopen.”

Nadia

 

Ook interesse? Vraag hier je gratis kennismakingsgesprek aan bij coach Ann Devynck

 

 

 

X
X