Els Vandervaeren

Grobbendonk / Zandhoven

Els heeft meer dan 15 jaar ervaring in een farmaceutische en cosmetische productieomgeving. Tijdens haar loopbaan zette ze voornamelijk in op methodes om haar medewerkers te motiveren en ervoor te zorgen dat deze optimaal konden samenwerken, naast het zorgen voor een optimale work-life integratie. Thema’s die haar zodanig prikkelden, dat ze hier op zelfstandige basis haar steentje in wou bijdragen.

Met een master biomedische wetenschappen en opleidingen tot Reiss Motivation Profile® master, veerkracht- en loopbaancoach (gecertificeerd door Better Minds at Work) is Els in staat om gevoel en psyche, ratio en wetenschap met elkaar te verbinden in de zoektocht naar duurzame verandering. De rode draad in haar coachings is intrinsieke motivatie.

Els heeft een warme en zachte aanpak en is echt met je begaan. Ze straalt rust uit en neemt je vraag ter harte. Ze heeft een goed onderbouwd inzicht waarom intrinsieke demotivatie je mentaal kan uitputten. Vanuit haar professionele en persoonlijke ervaring, reikt ze tijdens loopbaanbegeleiding praktische handvatten aan om met meer goesting in het leven te staan en keuzes te maken die jou duurzaam kunnen motiveren.

Burn-out – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 77 62 01 59
[email protected]

Hoe anderen Els ervaren

De coaching met Els heeft me meer inzicht gegeven in een aantal zaken waar ik belang aan hecht

W. Callaerts

Ik heb dankzij Els terug ontdekt wat mijn kwaliteiten en waarden zijn. Ik kan beter plaatsen waarom dingen misgaan op mijn huidige werkplek en waarom ik op zoek moet gaan naar iets nieuws. Ik heb meer inzichten gekregen. Ik kan objectief, vanuit vogelperspectief, naar het probleem kijken. Alsof ik er even uit kan.

A. Geerts

Samenwerken met Els?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer