Els Vandervaeren

Grobbendonk / Zandhoven

Els heeft meer dan 15 jaar ervaring in een farmaceutische en cosmetische productieomgeving. Tijdens haar loopbaan zette ze voornamelijk in op methodes om haar medewerkers te motiveren en ervoor te zorgen dat deze optimaal konden samenwerken, naast het zorgen voor een optimale work-life integratie. Thema’s die haar zodanig prikkelden, dat ze hier op zelfstandige basis haar steentje in wou bijdragen.

Met een master biomedische wetenschappen en opleidingen tot Reiss Motivation Profile® master, veerkracht- en loopbaancoach (gecertificeerd door Better Minds at Work) is Els in staat om gevoel en psyche, ratio en wetenschap met elkaar te verbinden in de zoektocht naar duurzame verandering. De rode draad in haar coachings is intrinsieke motivatie.

Els heeft een warme en zachte aanpak en is echt met je begaan. Ze straalt rust uit en neemt je vraag ter harte. Ze heeft een goed onderbouwd inzicht waarom intrinsieke demotivatie je mentaal kan uitputten. Vanuit haar professionele en persoonlijke ervaring, reikt ze tijdens loopbaanbegeleiding praktische handvatten aan om met meer goesting in het leven te staan en keuzes te maken die jou duurzaam kunnen motiveren.

Burn-out – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 77 62 01 59
[email protected]

Hoe anderen Els ervaren

Ik heb echt een moment gehad dat ik dacht dat ik niet meer kon gaan werken. Ik was bang om er helemaal onderdoor te gaan maar met de hulp van Els is het toch gelukt om weer recht te krabbelen. Heel erg bedankt voor je aanmoediging, begrip en steun. Ik heb heel veel aan onze gesprekken. Mijn omgeving merkt ook dat ik echt veel goede stappen zet door naar jouw sessies te komen. Maar nu geloof ik er terug in dat ik er wel kom.

De coaching met Els heeft me meer inzicht gegeven in een aantal zaken waar ik belang aan hecht

W. Callaerts

Ik heb dankzij Els terug ontdekt wat mijn kwaliteiten en waarden zijn. Ik kan beter plaatsen waarom dingen misgaan op mijn huidige werkplek en waarom ik op zoek moet gaan naar iets nieuws. Ik heb meer inzichten gekregen. Ik kan objectief, vanuit vogelperspectief, naar het probleem kijken. Alsof ik er even uit kan.

A. Geerts

De begeleiding bij Els heeft me meer inzicht in mezelf gegeven. Het geeft mij rust en ik leer om mezelf te accepteren zoals ik ben. Anderzijds heb ik de ondersteuning van Els nodig om bepaalde zaken op het werk onder ogen te zien. Sommige dingen weet ik wel maar door het te benoemen of door erover te spreken kan ik er verder mee aan de slag. Het is heel fijn dat Els op maat werkt. Ze zoekt manieren die passen bij mij en bij mijn noden op dat moment.

Sarah

Ik ben blij dat ik terug meer energie heb na mijn burn-out en ik ben ook heel tevreden over het advies richting mijn volgende stappen in mijn carrière. Zonder Els had ik dat niet gedaan. De manier waarop Els de dingen aanpakt is heel menselijk en toegankelijk. Dat helpt voor mij echt. Ik hou ervan dat ik met iemand kan spreken die ook echt luistert en niet gewoon maar wat theorieën bovenhaalt.

Tom

Els heeft het beste in mij naar boven gehaald, ze gaf me inzichten in mijn kwaliteiten en een goed gevoel voor de toekomst in mijn "nieuwe" leven, na het werken

Diane

Stond eerst wat sceptisch tegenover een coacg, maar dit heb ik toch moeten bijstellen omdat de sessies me toch de nodige inzichten verworven hebben. Dit is zeker dankzij Els, ik kon me geen betere coach wensen ...
Ik voelde me bij Els direct op mijn gemak, de sessies liepen vlot. Els wist steeds de juiste vragen te stellen of andere tools aan te reiken om tot inzichten te komen. De sterkte van Els is dat ze de mensen goed aanvoelt, hierdoor weet ze wat ze gaat aanreiken om resultaat te boeken. Dit kan enkel omdat ze breed geschoold is en dit ook weet toe te passen.

Wim

Samenwerken met Els?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer