Anneleen Van Kelecom

Vraag hier je gratis gesprek aan

Anneleen Van Kelecom

Tienen / Hageland

Anneleen gaat op een empathische en positieve manier aan de slag vanuit jouw noden en vragen. Ze gaat samen met jou op weg om concrete stappen te zetten naar jouw doel via inzicht in jezelf, jouw sterktes en talenten. Ze werkt op maat vanuit het principe dat iedereen expert is van zijn eigen situatie en vertrekt van hieruit om mensen in hun kracht te zetten.

Anneleen bouwt verder op haar ervaring als procesbegeleider in de context van onderwijs, binnen de sociale sector en NGO-sector. Als sociaal pedagoog heeft ze ervaring in het begeleiden van individuen en groepen. Ze is gecertificeerd als loopbaancoach door Better Minds at Work. Hiervoor volgde ze opleidingen loopbaancoaching, waarderend coachen, talentgericht coachen met vervolgopleiding systemisch werk, trauma & hechting en ten slotte positieve psychologie.

Anneleen staat stil bij energie en veerkracht. Ze werkt talentgericht met kinderen, jongeren, volwassenen, zowel individueel als in gezins- of teamverband. Ze heeft werkervaring rond kinderrechten en gelijke onderwijskansen bij UNICEF, als gezinsbegeleider bij het CKG, in het onderwijs als CLB-medewerker en rond capaciteitsversterking in ontwikkelingssamenwerking.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Onderwijs – Ontwikkeling – Stress – Systemisch coachen – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+32 470 86 01 85
[email protected]

Samenwerken met Anneleen?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer