Anneleen Van Kelecom

Vraag hier je gratis gesprek aan

Anneleen Van Kelecom

Tienen / Hageland

Anneleen gaat op een empathische en positieve manier aan de slag vanuit jouw noden en vragen. Ze gaat samen met jou op weg om concrete stappen te zetten naar jouw doel via inzicht in jezelf, jouw sterktes en talenten. Ze werkt op maat vanuit het principe dat iedereen expert is van zijn eigen situatie en vertrekt van hieruit om mensen in hun kracht te zetten.

Anneleen bouwt verder op haar ervaring als procesbegeleider in de context van onderwijs, binnen de sociale sector en NGO-sector. Als sociaal pedagoog heeft ze ervaring in het begeleiden van individuen en groepen. Ze is gecertificeerd als loopbaancoach door Better Minds at Work. Hiervoor volgde ze opleidingen loopbaancoaching, waarderend coachen, talentgericht coachen met vervolgopleiding systemisch werk, trauma & hechting en ten slotte positieve psychologie.

Anneleen staat stil bij energie en veerkracht. Ze werkt talentgericht met kinderen, jongeren, volwassenen, zowel individueel als in gezins- of teamverband. Ze heeft werkervaring rond kinderrechten en gelijke onderwijskansen bij UNICEF, als gezinsbegeleider bij het CKG, in het onderwijs als CLB-medewerker en rond capaciteitsversterking in ontwikkelingssamenwerking.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Hoogsensitiviteit – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Onderwijs – Ontwikkeling – Perfectionisme – Stress – Systemisch coachen – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+32 470 86 01 85
[email protected]

Hoe anderen Anneleen ervaren

Ik voelde mij niet de volgende 'klant' bij Anneleen. Ze nam rustig de tijd en luisterde zeer aandachtig naar mijn verhaal. Haar aanpak is rustig, op maat en luisterend.

Anneleen is top en wist heel snel de juiste snaar te raken door doelgericht vragen te stellen. Ik apprecieer haar persoonlijke aanpak en expertise. Ik vond de gesprekken zeer persoonlijk en voelde een oprechte betrokkenheid om mijn "probleem" op te lossen.

Ik vind Anneleen een top coach! Haar waarderende vragen zijn heel waardevol, want ze halen het beste van jezelf naar boven en ze stellen jou in staat om diep in jezelf te voelen en te kijken zodat je zelf antwoorden vindt die in lijn zijn met je waarden. Anneleen is voor mij de perfecte coach omwille van haar waarderende aanpak.

Ik apprecieerde de rustige aanpak van Anneleen en de opdrachten die me soms uit mijn comfortzone haalden (bv. visualiseren dat ik niet meer onzeker ben.)

Anneleen heeft mij geholpen mijn talenten en waarden te ontdekken. Ik ben vooral tevreden van de sessies omdat ik acceptatie en respect ten aanzien van mijzelf heb ontwikkeld. Anneleen heb ik ervaren als een rustig persoon, die haar klanten een eerlijke spiegel voorhoudt.

Julie

Ik ben het meest tevreden over de ontdekking van mijn talenten en waarden. Hierdoor zette ik stappen in de acceptatie en respect ten aanzien van mezelf. Anneleen is een rustige coach, die de klant een eerlijke spiegel voorhoudt.

Haar professionalisme, de rust en zelfvertrouwen die Anneleen uitstraalt. De kennis van zaken en hoe ze dit weet over te brengen naar mij was fenomenaal. Ik keek er telkens weer naar uit om een sessie te mogen bijwonen. Ik heb me voorgenomen om op regelmatige basis opnieuw een sessie in te plannen bij haar.

Tom

Mijn coach komt heel aangenaam over, haar begeleiding is zacht en stevig. Het kader dat zij voorstelt is comfortabel en veilig. Ik voelde dat mijn coachingvraag echt centraal was, dat we er samen even serieus en oprecht mee bezig waren tijdens de sessies.

Virginie

Professioneel, Meedenkend, Empatisch, Down to earth

Joeri

De gesprekken waren altijd helemaal afgestemd met wat ik nodig had te bespreken/uitdrukken/eruit halen/confronteren : emoties, geloven, objectieven. De manier waarop mijn coach naar mij luisterde en reageerde: kwalitatief luisteren, actieve reflexie gericht. Plus, zij heeft zich helemaal aangepast aan mijn ritme en objectief.

Virginie

Aangenaam persoon die goed luistert en je duidelijk begrijpt

Evy

Talenten en waarden waren even zoek, maar nu weer gevonden! Terug in contact met mijn innerlijke kracht. Een waardevolle ontdekkingstocht!

Steven

Samenwerken met Anneleen?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer