Nele Lenaers

Gent

Nele Lenaers is arts van opleiding (KULeuven). Zij startte haar loopbaan als huisarts en schoolde zich om tot bedrijfsarts, een job waarin zij nog steeds parttime actief is. In deze functie heeft zij dagelijks contacten met werknemers en werkgevers, kent zij bedrijven van binnenuit en neemt zij vaak deel aan het reïntegreren van werknemers na langdurige ziekte. Als erkend stress en burn-out coach maakt zij een analyse van klachten en signalen, waarbij zij alert blijft voor achterliggende medische problemen en begeleidt ze stapsgewijs naar meer inzicht en energie. Maar ook kan je terecht bij Nele voor loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work).

In vele coachtrajecten integreert zij ook hartcoherentietraining, een  tool die er voor zorgt dat het emotionele en cognitieve brein elkaar aanvullen. De coachee leert voelen welke richting hij/zij uitwil met zijn/ haar leven (emotionele brein) en kan verstandige keuzes maken om op die weg vooruit te gaan (cognitieve brein). Nele heeft een warme interesse in mensen, voor haar is coaching een echte energiegever!

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Groei – Hartcoherentie – Job-crafting – Loopbaanbegeleiding – Re-integratie – Stress – Talent – Veerkracht – Werkgeluk – Work-life

+324 71 71 15 73
[email protected]

Hoe anderen Nele Lenaers ervaren

Dankjewel Nele voor jouw warme coaching! De sessies voelden heel veilig en rustgevend. Met jouw hulp kon ik op weg om de nodige stappen te zetten om zorgen en angsten aan te pakken. We zochten hoe ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en ook weer geloven in mijn mooie sterke kanten. De hartcoherentie-oefeningen doe ik nog elke dag! Ze brengen me tot rust. Ik voel me sterker worden elke dag.

K. De Jaeck

Samenwerken met Nele?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer