Martine Boonen

Hechtel

Dat was verhelderend, dat had ik al veel eerder moeten doen! Iets wat Martine vaak hoort als mensen bij haar buiten stappen. En jij? Heb je ook nood aan helderheid? Weet je vooral wat je NIET meer wil maar is het onduidelijk wat je dan WEL wil en HOE je dat kan bereiken? Martine helpt je graag om dat uit te zoeken. Je krijgt inzicht in wat je voldoening geeft en waar je energie van krijgt. Je ontdekt hoe je jouw kracht en talenten het best kan inzetten. Je stapt buiten met een positieve mindset en een goed doordacht plan. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost en je ziet weer mogelijkheden.

Je hebt veel meer vrijheid dan je denkt: je kan groeien in jouw huidige job, van job veranderen of zelfs beslissen om morgen met je eigen zaak te starten. Veranderen kan op elk moment. Martine heeft het gedaan. Een traject als werknemer maar ook succesvolle ondernemer. In de politiek, bij politie en in de sociale sector. Als oprechte verkoper en marketeer. Als energetisch therapeut, manager en coach.
Het leven is in beweging. Kom in actie, zet de eerste stap en we stappen samen verder.

+324 84 02 07 88
[email protected]

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Faalangst – Groei – Hoogsensitiviteit – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Onderwijs – Ontwikkeling – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Samenwerken met Martine

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer