Kristien Van Bruystegem

Vraag hier je gratis gesprek aan

Kristien Van Bruystegem

Leuven / Heverlee

Kristien Van Bruystegem heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van organisaties uit diverse sectoren om betere werkplekken te worden. Haar drive is om het beste uit mensen te halen en het vertrouwen in teams en organisaties te vergroten. Vandaag is Kristien gecertificeerd oplossingsgericht (loopbaan)coach en treedt ze op als senior trainer & coach bij Better Minds at Work. Haar jarenlange ervaring zorgt voor scherpe inzichten in een sfeer van wederzijds vertrouwen.
Kristien heeft het talent om op een spontane en warme manier onmiddellijk een leuke connectie te creëren. Haar enthousiasme, energie en positivisme werken aanstekelijk. Ze durft op een no-nonsense manier de nodige confrontaties aan te gaan, maar zal dit altijd doen met veel respect voor haar cliënt.
Ze gelooft echt in mensen en hun mogelijkheden. Hen begeleiden in hun groei en het bereiken van hun doelen inspireert haar het meest. Ze reikt de juiste tools aan, afgestemd op ieders specifieke behoeften en situatie, zodat mensen meer in hun kracht komen te staan en effectieve stappen durven zetten naar meer voldoening en welzijn. Op de werkvloer maar ook in hun privéleven.
+32 485 50 27 37
[email protected]

Bore-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Samenwerken met Kristien?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer