Katrien Van Ostaede

Vraag hier je gratis gesprek aan

Katrien Van Ostaede

Kortenberg

Katrien heeft 16 jaar ervaring in de HR sector. In het verleden als recruiter en HR Business Partner, en vandaag nog steeds als trainer. De rode draad doorheen haar professionele carrière is werken met en voor mensen, zodat ze hun talent en potentieel optimaal kunnen inzetten.

Katrien volgde haar hart en specialiseerde zich als loopbaancoach, en stress- en burn-out coach bij Better Minds at Work. Ze ondervond zelf hoe het leven een positieve wending kan nemen als je jouw dromen durft volgen. Vandaag begeleidt ze mensen tijdens loopbaanbegeleiding kwalitatief en impactvol in een cruciale fase van hun leven. Katrien is een echte mensen-mens en begrijpt als geen ander dat je je goed moet voelen bij jouw coach om tot een succesvol coachingtraject te komen.

Haar stijl typeert ze als mens-, doel- en impactgedreven, waarin de uitdagingen, behoeften en doelen van de klant centraal staan.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Loopbaanbegeleiding –  Omgaan met verandering – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 96 98 70 30
[email protected]

Hoe anderen Katrien ervaren

Dankzij Katrien heb ik inzicht gekregen in wat mijn energiegevers zijn, waar ik kracht uit haal en hoe ik bewuster kan omgaan met werk/privé. Meer zelfvertrouwen. Katrien is heel betrokken en empathisch, ze stimuleert je voortdurend om verder te denken, na te denken over wat en hoe je iets doet en wat je wilt, hoe je je voelt en waarom. Ze laat je bewust worden van jezelf en je gedragingen en helpt je om zelf antwoorden te vinden.
Het was een zeer goede, professionele en persoonlijke begeleiding met aandacht voor je individuele situatie, er wordt gericht gewerkt op je vragen met aandacht voor je persoonlijke situatie, met behulp van zeer goede oefeningen die je helpen bewust worden van hoe je in het leven en in je job staat en je krijgt tips waarmee je aan de slag kan gaan om iets te veranderen. Een uiterst leerrijke ervaring!

Annemarie

Door Katrien heb ik inzicht gekregen in het “waarom” van mijn burn-out, mijn kwaliteiten en valkuilen, waar het misloopt en hoe het anders kan. Ik ben erg tevreden over mijn coach en haar aanpak! Ik zou anderen zeker aanraden om ook eens te informeren, omdat het mij ook enorm heeft verder geholpen.

Sarah

Katrien hanteert een toegankelijke en aangename aanpak. Ze is een warm, empathisch persoon met een luisterend oor. Alles was erg duidelijk en de kwaliteit van de sessies met Katrien was top!

Aurélie

Katrien, ik wil je nogmaals bedanken voor de coaching die ik bij jou heb gevolgd. Het heeft zoveel positieve deuren geopend. Ik heb nu een job waar ik mezelf zo goed bij voel, waar de waarde én normen kloppen.

Lore

Katrien luistert heel goed. Zij hoort en begrijpt ook dingen die niet gezegd worden. Loopbaanbegeleiding geeft inzichten en kapstokken om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen en gelukkig te worden.

Johanna

Ik heb mezelf doorheen het traject beter leren kennen. Ik begrijp beter wat me energie geeft en wat me energie kost. Door de inzichten ga ik trachten voor mezelf bepaalde zaken anders aan te pakken. Ik hou van de aanpak van Katrien. Zij stelt heel gericht vragen om tot de essentie te gaan. Aan het einde van elke sessie geeft ze ook een korte recap waardoor ik telkens het gevoel had "it's ok to be me". Dat heeft me opnieuw meer zelfvertrouwen gegeven.

Lieve

Nogmaals heel hard bedankt, zowel voor de inhoud als de manier waarop. Je weet er nogal wat uit te halen op slechts 1uur telkens, en toch op zo'n rustige manier!
Wie mij nu een tip zou vragen voor een goeie coach, stuur ik richting Kortenberg.

Jan

Katrien heeft er in eerste instantie voor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen, dat na mijn ontslag een flinke deuk had gekregen, weer werd opgekrikt, door me te laten inzien en begrijpen dat het oké was om me even rot en onnuttig te voelen. Bovendien heeft ze me geholpen te beseffen welke aspecten in een job voor mij belangrijk zijn om er voldoening in te vinden en me gelukkig te voelen. Door wat ik bij Katrien over mezelf heb geleerd ben ik sneller dan verwacht weer beginnen solliciteren en met veel meer oog voor de jobinhoud en aspecten waar ik voordien waarschijnlijk niet echt zou op hebben gelet.

Patricia

Bij Katrien voelde ik mij vanaf het eerste moment op mijn gemak. Zij is een warme vrouw die met aandacht en respect luistert, en die daarna de juiste vragen stelt om je te doen nadenken. Het was goed om een eigen tempo te kunnen aangeven tijdens deze loopbaancoaching. Dank voor je flexibiliteit, Katrien!

Eva

Loopbaanbegeleiding heeft me inzichten opgeleverd die me sterker maken in toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het heeft me doen beseffen dat het niet alleen voldoende is om ergens goed in te zijn, maar dat die kwaliteiten je ook energie moeten geven. Er is nu meer rust in mijn hoofd doordat ik meer inzichten heb in mijn talenten, kwaliteiten en mijn behoeftes. Ergens weet je dat wel, maar nu is het duidelijker voor mij. Waarvoor Dank Katrien!

Heidi

Ik heb dankzij Katrien nieuwe inzichten gekregen over mezelf en over wat ik in een job mis. Vooral ook hoe ik met mijn eigen gedachten de situatie helemaal kan wijzigen voor mezelf.Ik zou Katrien aanbevelen omdat zij echt weet wat ze doet. Ze geeft je inzichten, geeft je een spiegel zonder dat je je ongemakkelijk voelt. Ik heb heel wat 'aha' momentjes gehad. Dit gun ik anderen ook.

Jessie

Het feit dat mijn inbreng tijdens zeer open gesprekken zonder oordeel opgenomen werd maar toch voldoende kritisch werd besproken heeft me tot nieuwe inzichten gebracht. Mede hierdoor kan ik mijn werksituatie in een ander perspectief plaatsen. Katrien is zeer open en recht door zee wat maakt dat je gericht gaat nadenken over je gedrag en houding ten opzicht van de werksituatie. Haar sterkte ligt voor mij in het aanreiken van kleine wijzigingen in functie van de begeleidingsvraag enerzijds en anderzijds aangepast aan de concrete situatie en mogelijkheden van de persoon.

Steve

Katrien heeft er in eerste instantie voor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen, dat na mijn ontslag een flinke deuk had gekregen, weer werd opgekrikt, door me te laten inzien en begrijpen dat het oké was om me even rot en onnuttig te voelen. Bovendien heeft ze me geholpen te beseffen welke aspecten in een job voor mij belangrijk zijn om er voldoening in te vinden en me gelukkig te voelen. Door wat ik bij Katrien over mezelf heb geleerd ben ik sneller dan verwacht weer beginnen solliciteren en met veel meer oog voor de jobinhoud en aspecten waar ik voordien waarschijnlijk niet echt zou op hebben gelet.

Patricia

De interpersoonlijke connectie, het 'mee denken', het klankbord zijn. De juiste opdrachten werden op het juiste moment voorgesteld. Soms om een spiegel voor te houden, soms om ook toekomstgericht te 'durven' nadenken, te challengen,... De mix van gesprekken en oefeningen waren erg doeltreffend.

Hannah

Ik heb enorm veel bijgeleerd van de open gesprekken met Katrien, een luisterend oor zonder oordeel. Het feit dat ze in mijn verhaal telkens elementen kon oppikken en mij doen inzien dat ik wél goed ben in verschillende zaken. We hebben rond enkele diverse topics kunnen werken en dat was telkens een plezier. Elk gesprek gaf me weer een boost vooruit.

Lies

Zelfs voor diegenen die geen draai willen geven aan hun loopbaan zou ik loopbaanbegeleiding heel warm aanbevelen. ‘T is een goede reminder wat voor jou essentieel is in je (professionele) leven en wat jou het allermeest energie geeft. Bedankt Katrien!

Ik heb inzicht gekregen in wat ik graag doe en waar ik energie van krijg. Katrien is een heel begripvolle -en lieve vrouw die vooruit kijkt en die samen met jou tot een oplossing wil komen

Valerie

Ik heb geleerd om stressvolle situaties ook eens vanuit een ander standpunt te bekijken en nieuwe mogelijkheden te genereren. Katrien ervaarde ik als een erg professioneel en betrokken persoon. Doe zo verder zou ik zeggen!

Liliane

Heel positief. Begrijpt me en weet exact de nagel op de kop te slaan.

Fatiha

De gesprekken en vragen naar verduidelijking hebben geholpen om voor mezelf het beeld veel helderder te krijgen. Vooral inzicht gekregen dat ik niet meer paste in het huidige bedrijf en de aangeboden functie.

Guy

Deze coaching hielp me de uitdagingen te identificeren. Ik kon zien waar mijn zwakke en sterke punten liegen. Katrien heeft een empathische persoonlijkheid. Ze legde de vinger direct op de problematische situatie.

Katrien

De interpersoonlijke connectie, het 'mee denken', het klankbord zijn. De juiste opdrachten werden op het juiste moment voorgesteld. Soms om een spiegel voor te houden, soms om ook toekomstgericht te 'durven' nadenken, te challengen,... De mix van gesprekken en oefeningen waren erg doeltreffend.Ik had ook echt een connectie met Katrien. Ze luistert actief en geeft heel veel inzichten en perspectieven terug. Ze stelt de juiste vragen en stuurt aan op de juiste denkprocessen.

Hannah

Samenwerken met Katrien?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer