Helen Van den Troost

Vraag hier je gratis gesprek aan

Helen Van den Troost

Heffen / Mechelen

Mensen in beweging krijgen, daar krijgt Helen energie van. Helen heeft ruim 20 jaar HR ervaring in zowel private als publieke sector. De rode draad in haar loopbaan is persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgde er ook voor dat ze haar hart volgde en de weg naar Better Minds at Work, waar ze als loopbaancoach werd gecertifieerd.

Helen heeft er altijd naar gestreefd om zichzelf te kunnen zijn in alles wat ze onderneemt. Authenticiteit, respect, vertrouwen en openheid zijn waarden waar zij voor staat. Haar kracht zit erin om aan de hand van bovenstaande waarden mensen en organisaties de tijd en ruimte te geven om te groeien. Groeien in de loopbaan, vaardigheden en talenten, … maar ook groeien als persoon. Ze begeleidt mensen op een authentieke manier op hun groeipad, in het maken van de juiste keuzes die bij hen passen en in het zetten van de eerste stappen in de richting van hun doel.

Kortom, je kan rekenen op:

 • Een authentieke en warme aanpak
 • Respect voor ieders eigenheid
 • Vertrouwensrelatie die stoelt op open en eerlijke communicatie
 • Oog voor het resultaat
 • Een kritische blik die je uitdaagt om je doel te bereiken.

Carrière – Energie – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 75 78 12 11
[email protected]

Samenwerken met Helen?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer