Hanne Braspenning

Malle

Hanne is steeds gepassioneerd bezig geweest met groei & ontwikkeling. Binnen haar loopbaan in het onderwijs heeft ze steeds elke kans op uitdaging aangenomen en creëerde ze zo haar eigen pad. Door haar jarenlange ervaring als ondersteuner en leidinggevende is ze gegroeid tot een gedreven coach waar ze geniet van het empoweren van kinderen, jongeren & teams.

Zo ontdekte ze dat betrokken worden en deel uitmaken van persoonlijke groei en anderen kunnen aanzetten tot het maken van hun eigen weg, haar energie geeft. Die energie kan jou in beweging brengen en zo kan Hanne jouw anker zijn in het helder maken van jouw professionele vraagstukken.

Door haar omgeving wordt Hanne omschreven als verbindend, authentiek en enthousiast. Professioneel is zij ondernemend, bruggenbouwer, een ideeënfontein en gaat ze graag vooruit.  Daarnaast komt ze helemaal in een verstillende flow wanneer ze één op één in verbinding kan gaan met mensen. Ze creëert een vertrouwelijke sfeer waardoor het ontdekken van jouw zingeving en werkgeluk in alle aandacht en eerlijkheid kan gebeuren.

Dankzij haar certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work kan ze nu ook jou een boost geven aan je zelfvertrouwen en je mee ondersteunen in jouw glunderen en groeien!

Communicatie – Energie – Faalangst – Groei – Hoogsensitiviteit – Loopbaanbegeleiding – Onderwijs – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk

+32 497 65 55 74
[email protected]

Samenwerken met Hanne?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer