Els Schepens - Better Minds Coaching

Els Schepens

Els Schepens

Hasselt

Els Schepens is psychotherapeut en gecertificeerd organisatiecoach. Aan de University Colleges Leuven- Limburg (UCLL) coacht ze leidinggevenden rond weerbaarheid voor stress en werkdruk. Els blikt terug op een jarenlange ervaring in het opleiden en trainen van mensen in diverse organisaties, zoals aan de UCLL en de TC-University in Rotterdam. De rode draad doorheen Els’ activiteiten is passie voor groei van mensen. Ze geeft mensen de ruimte om te excelleren waarin ze goed zijn. Els begeleidt je naar de meest efficiëntste weg om de loopbaan van je dromen te ontdekken, dankzij loopbaanbegeleiding.

Binnen Better Minds at Work geeft Els workshops en is ze zelf coach. Ze staat samen met Johnny Weustenraed in voor diverse coachopleidingen, zoals de basisopleiding ‘Better Minds Coach’, veerkracht coach (Stress- en burn-out), organisatie coaching en systemische coach.

Bore-out – Burn-out- Communicatie – Energie – Omgaan met verandering – Ondernemers – Stress – Systemisch coachen – Veerkracht

Hoe anderen Els Schepens ervaren

De coach-opleiding van Better Minds heeft een grote impact gehad op mijn professionele leven. Els en Johnny vormen dan ook een ijzersterk team. Zelden zag ik 2 trainers die zo mooi op elkaar zijn ingespeeld en die als het ware spelenderwijs de groep naar een hoger niveau tillen. Waarmee beide bewijzen dat ze op die plek thuishoren en coaching écht hun tweede natuur is.

M. Loop

Ik ervaar Els als een zeer competent, ervaren, geëngageerd en vriendelijk persoon. De begeleiding gaf me een houvast in moeilijke omstandigheden.

Ludo

Samenwerken met Els?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer

  X
  X