Annick Stevens

Mechelen

Annick is een coach in hart en nieren. Ze is gecertificeerd loopbaancoach bij Better Minds at Work en brengt een berg ervaring mee uit het bedrijfsleven waar ze werkt als Talent Manager.

Haar verleden in de sport en haar opleiding tot Licentiate Lichamelijke Opvoeding zorgen voor een dynamische aanpak. Een dame met pit en heel veel goesting om te ontdekken waar jij naartoe wil.
Haar enthousiasme en haar geloof in de intrinsieke kracht van ieder individu zorgen ervoor dat Annick jou letterlijk en figuurlijk in beweging krijgt.

Je zal jezelf tijdens de loopbaanbegeleiding beter leren kennen om zo bewuster keuzes te maken en je eigen leven richting te geven.

Wil je op een positieve manier aan de slag, dan ben je bij Annick aan het juiste adres. Samen gaan jullie op zoek naar de best passende mogelijkheid. Wanneer je kan doen wat je graag doet, in een omgeving waar jij past, leef je een gelukkiger leven.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 73 88 02 75
[email protected]

Hoe anderen Annick ervaren

De aanpak van Annick heeft ervoor gezorgd dat ik zelf in staat was om een oplossing te vinden. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een echte boost gegeven. Ik kan zeggen dat ik een gelukkiger mens ben vandaag.

R.M.

Annick is ongelooflijk positief ingesteld, ze heeft een energie die aanstekelijk werkt. Tijdens het traject heb ik veel over mezelf geleerd en heb ik ontdekt dat mijn competenties sector onafhankelijk zijn. Dit inzicht in combinatie met een klare kijk op de arbeidsmarkt zorgden voor het nodige vertrouwen om een carrière switch te maken.

Y.R.

Het meest tevreden ben ik over de mate waarin Annick tot de essentie van je profiel kan komen en dan aan de slag gaat om echt te kunnen helpen. De combinatie van theoretische kaders, de gave om mee te veren op mijn persoonlijke situatie en de flexibiliteit die ze aan de dag legt in haar aanpak, zorgden ervoor dat ik elke keer opnieuw uitkeek naar de volgende sessie omdat we steeds vorderden in het proces.

S.R.

Nooit gedacht dat mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt zo breed waren. Dit heb ik mogen ontdekken tijdens de loopbaanbegeleiding bij Annick. Op een vriendelijke en begripvolle manier zorgde haar aanpak voor extra inzichten.

N.B.

Annick is een warme, professionele en inhoudelijk sterke coach. Onze gesprekken hielpen om ruimte te creëren om bewustzijn te ontwikkelen over bepaalde zaken waarop ik vastliep, maar even goed waarin ik shine. Annick slaagt erin om een veilig klimaat te creëren in een ongedwongen sfeer waar haar luistervermogen mooi tot zijn recht komt.

K.N.

Samenwerken met Annick?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer