Anke Habets

Pelt

Anke heeft meer dan 15 jaren ervaring opgedaan in verschillende aspecten van de HR-wereld. Doorheen de verschillende functies, van HR expert tot HR business partner is contact en begeleiding van medewerkers de rode draad geweest door haar carrière. In deze rollen heeft ze medewerkers begeleid met alle mogelijke vragen tijdens hun loopbaan, na een re-integratie en tijdens grote veranderingen.

Deze passie heeft Anke verder uitgebouwd door zich te laten certifiëren als loopbaancoach via Better Minds at Work. Samen met een opleiding rond change management is haar doel om professionals te begeleiden bij veranderingen, zich goed in hun vel te laten voelen, een goede balans te vinden tussen werk-privé en ze bewust te maken van hun eigen sterktes.

+32 498 40 15 94
[email protected]

Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie-coaching – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk – Work-life balance

Hoe anderen Anke ervaren

Dankzij waardevolle inzichten en tips voel ik me gesterkt om situaties beter aan te pakken. Het bevestigt dat mijn huidige leertraject de juiste weg is. Ik ben enthousiast en gemotiveerd om mijn doelen te bereiken en mijn volledige potentieel te benutten.

Tom

Anke is een rustige coach met echte aandacht voor mij als persoon en mijn situatie. Ze is lief en begripvol.

Veerle

Ik ben het meest tevreden over de inzichten in mijn waarden en competenties. Door een aantal oefeningen heb ik inzicht in mezelf gekregen.
Als coach is Anke heel positief en ze heeft een warme persoonlijkheid. Het waren fijne gesprekken vol begrip.

Mariëtte

Tijdens het traject heeft Anke me het nodige inzicht gegeven, wat ik nodig had om moeilijkheden te signaleren, voor mezelf en de werkgever. Als ik niets doe, kan er niets veranderen.
Anke luisterde geduldig en probeerde mij te helpen op een rustige manier, met simpele vragen en opdrachten. Ze is aangenaam en geduldig, werkt op een rustige manier.

Mieke

Door het coachtraject met Anke te doorlopen heb ik inzichten en tips gekregen over hoe ik situaties het beste kan aanpakken of kan plaatsen.
Anke is zeer empathisch en luistert op een begripvolle manier. Ze speelt in op de situaties die ik haar schets en geeft tips om met deze situaties om te gaan.

Tom

Samenwerken met Anke?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer