Anja Beeckmans

Beveren, Zwijndrecht, Kruibeke, Temse & Sint-Niklaas

Met een loopbaan van meer dan 25 jaar in binnen- en buitenlandse Human Resources functies, weet Anja perfect de brug te maken tussen loopbaanbegeleiding enerzijds en de arbeidsmarkt en de bedrijfswereld anderzijds.

Anja heeft het talent om op een spontane en warme manier onmiddellijk voor een fijne verbinding te zorgen. Haar missie om te werken in een omgeving waar de mens écht centraal staat, straalt ze uit en is doorleefd in een vlotte connectie, een oprechte interesse en een waarderende en bekrachtigende stijl naar haar coachee toe. Haar enthousiasme, energie en positivisme werken aanstekelijk. Als een zachte pittbull durft ze op een no-nonsens manier de nodige carefrontations aangaan maar zal dit steeds doen met zeer veel respect voor haar klant.

Als loopbaan coach werd ze gecertifieerd door Better Minds at Work.

Carrière – Energie – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 74 97 06 52
[email protected]

Hoe anderen Anja ervaren

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Anja. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ze heeft een zeer warme en huiselijke persoonlijkheid. Ik wist niet goed wat te verwachten van de loopbaanbegeleiding, maar dit heeft ze mij vanaf het begin goed uitgelegd. Zo wist ik wat ik kon verwachten. Gedurende dit traject heeft ze me met enkele sessies veel bijgeleerd over wat ik zoek in een job, wat mijn waarden en visie zijn en waar ik belang aan hecht. Bedankt Anja voor dit mooie traject!

Sofie

Anja heeft goed geluisterd naar mij, stelde de juiste vragen en gaf me de juiste tips en tools om mee aan de slag te gaan. Haar ervaring in HR komt haar alleen maar ten goede. De gesprekken verliepen zeer gemoedelijk en aangenaam. Zij is een fijne gesprekspartner. De coachingsgesprekken gaven me steeds energie.

Karin

Je goed voelen op je werk is enorm belangrijk. Bij mij was dit niet het geval. Door op tijd hulp te zoeken, voel ik mij al veel beter in mijn vel. Daarom zou ik dit aanraden aan mensen die ook niet tevreden zijn in hun huidige job. Anja heeft mij geholpen met het "zoeken naar mezelf". Door haar begeleiding heb ik meer inzicht in wie ik ben en vooral wat ik wil in een job.
Bovendien heeft Anja een zeer warme en aangename persoonlijkheid. Ik kon direct alles kwijt aan haar, zonder hierover beoordeeld te worden. Haar gerichte vragen en info, zorgden dat ik zelf besef wat ik belangrijk vind en wat er kan veranderen.

Sofie

De gesprekken met Anja waren top ! Ik keek er steeds naar uit. Ze heeft me meer inzicht laten krijgen in mijn sterktes, ik wat ik graag en minder graag doe. Ze is zeer aangenaam in de omgang, ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen aan anderen.

Joeri

Anja is een warme, fijne en begripvolle persoon. Ze luisterde naar mij, toonde begrip er erkenning. Ze leerde me niet te snel te willen gaan en prioriteiten stellen. Mede dankzij haar begeleiding heb ik een knoop durven doorhakken en heb ik een belangrijke professionele beslissing genomen.

Evi

Door de jarenlange ervaring heeft Anja me bruikbare sollicitatietips gegeven en tips om mezelf beter te verkopen. Ik weet nu ook wat mijn energiegevers -en vreters zijn. De coaching op zich gaf me ook al energie om aan de slag te gaan. Anja heeft goed geluisterd naar mij en stelde de juiste vragen. Ze gaf me de juiste tips en tool om mee aan de slag te gaan. Haar ervaring in HR komt haar alleen maar ten goede.

Karin

Anja heeft mij geholpen met het "zoeken naar mezelf". Door haar begeleiding heb ik meer inzicht in wie ik ben en vooral wat ik wil in een job. Anja heeft een zeer warme -en aangename persoonlijkheid. Ik kon onmiddellijk alles kwijt bij haar, zonder hierover beoordeeld te worden. Haar gerichte vragen en info zorgden ervoor dat ik zelf besef wat ik belangrijk vind en wat er kan veranderen. Ik wist niet goed wat te verwachten van de loopbaanbegeleiding, maar dit heeft ze mij vanaf het begin goed uitgelegd. Zo wist ik wat ik kon verwachten. Gedurende dit traject heeft ze mij met enkele sessies veel bijgeleerd over wat ik zoek in een job, wat mijn waarden en visie zijn en waar ik belang aan hecht. Je goed voelen op je werk is enorm belangrijk.

Sofie

Anja gaf me een beter inzicht in mijn basiswaarden om zo een duidelijker carrière pad te bepalen. Ze stelde zich steeds bereikbaar en behulpzaam op. Anja was een aangenaam, kalm -en positief persoon en ze luisterde duidelijk goed naar alles wat ik had te vertellen. Voor mensen die twijfelen aan hun carrière, is het een goede en toegankelijke manier om een eerste stap te zetten en alles eens even in vraag te stellen. Ik heb dit traject nadien ook effectief aan vrienden aangeraden.

Lauren

Erg vlot, grondige kennis, ze gaf me terug een positief gevoel over mijn eigen kwaliteiten

Liesbeth

Empathisch, maar vooral de capaciteit om mezelf een spiegel voor te houden aan de hand van gesprek en oefening.

Leslie

Samenwerken met Anja?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer