Shanna Vinckier

Deerlijk

Mensen in hun kracht zetten, dat is wat Shanna drijft in het dagelijkse leven. Als bachelor in de Toegepaste Psychologie streeft Shanna naar wetenschappelijk onderbouwde maar niet tegenstaande authentieke, eerlijke en motiverende gesprekken op scharniermomenten in het leven. Vanuit haar interesse in oplossingsgericht- en motiverend werken vond ze haar weg naar Better Minds at Work, waar ze als loopbaancoach werd gecertifieerd.

Shanna vindt het belangrijk om jezelf te kunnen zijn, zowel op als naast de werkvloer. Als coach en als mens streeft ze dan ook naar openheid en authenticiteit. Shanna neemt je onder de arm en gaat zij aan zij met je op zoek naar jouw eigen goud, jouw talenten, jouw missie die je op weg zal helpen naar een groter werkgeluk en een vat vol zelfkennis.

+32 475 58 36 33

[email protected]

Bore-out – Burn-out – Communicatie – Energie – Groei – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Shanna ervaren

Ik voelde mij echt gehoord en ben samen met mijn coach op zoek gegaan naar de echte knelpunten in mijn leven. Deze hebben we ook voor een groot deel ontdekt en daar ben ik nu mee aan de slag. Je leert jezelf beter kennen en ontwikkelt inzichten in hoe het anders kan. Ik raad iedereen die met zichzelf worstelt aan om hier langs te gaan.

Elke B

Samenwerken met Shanna

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer