Nathalie Vinck

Diepenbeek / Genk

Nathalie heeft meer dan 20 jaar ervaring in HR en consultancy, in nationale en internationale omgevingen opgebouwd. Hierin heeft zij verschillende HR rollen  opgenomen. De laatste jaren heeft Nathalie zich meer en meer gefocust op ontwikkeling en groei van medewerkers en leidinggevenden. Vanuit deze specialisatie en interesse, heeft zij de aanvullende opleiding tot loopbaancoach gevolgd bij Better Minds at Work. Bovendien is zij ook een erkend Bemiddelaar in Sociale en Familiale Zaken.

Bewustwording, zaadjes planten, inspireren en motiveren, om op ritme van de klant over te gaan tot actie, zijn voor Nathalie belangrijke waarden om tot werkgeluk en eigen geluk te komen. Klanten waarderen Nathalie haar authentieke oplossings- en ontwikkelingsgerichte aanpak, die doorspekt is met de dosis nieuwsgierigheid en warme waarderende aanpak.

“You often feel tired, not because you’ve done too much, but because you’ve done too little of what sparks a light in you.”

Carrière – Energie – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie Coaching – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Nathalie ervaren

Door Nathalie geef ik nu meer aandacht aan mijn gevoelens en durf ik deze uit te spreken. Ik ben bewuster met mezelf bezig en kan nu zelf zoeken naar energiegevers. Nathalie is een positief persoon die voldoende ruimte geeft en mij persoonlijk snel heeft kunnen inschatten.

Jeroen

Ik voelde me zeer snel op mijn gemak bij Nathalie. Ze heeft me enorm geholpen om mij bepaalde inzichten te geven over dingen die ik belangrijk vind binnen de werkomgeving. Daarnaast ben ik ook aangenaam verrast in het traject dat ik heb kunnen afleggen binnen de beperkte tijdspanne van onze sessies. Haar manier van vraagstelling liet mij toe om zelf tot bepaalde inzichten te komen, in plaats van dat zij ze gewoon aan mij toereikte.

Jasper

Ik dank Nathalie voor de inzichten die ik heb verkregen over mijn eigen persoon. Voor mezelf durven uitkomen van wat ik wel of niet belangrijk vind in het leven/werk is een belangrijk iets dat Nathalie mij heeft geleerd. Het was vooral de openheid in onze gesprekken die mij tot dit tevreden gevoel gebracht heeft. Een zeer warme persoonlijkheid met de nodige competenties om het beste in de mens naar boven te halen.

Daniel

De sessies met Nathalie hebben me inzicht gegeven in wat ik zoek/nodig heb en wat de do’s en don’ts zijn bij het zoeken naar een job. Met Nathalie had ik een spontane, leuke en open manier van communicatie. Een zeer professioneel, vlot en aangenaam persoon!

Gianni

Ik heb erg veel vooruitgang geboekt op korte tijd. Ik ben zelfzekerder geworden en dit ook buiten het professionele leven. Praten over mezelf gaat veel vlotter nu en ik sta steviger in mijn schoenen tijdens een sollicitatiegesprek.

Stephanie

"Dat ik een goede begeleiding heb gekregen doordat: Ze mij doorzettingsvoormogen heeft gegeven, er een goede klik was tussen haar en mij
en ze mij dichter tot bij mezelf heeft gebracht

Jessica

Door het gesprek met Mevr. Vinck heb ik mezelf beter leren kennen en andere inzichten gekregen om mijn toekomstige werk / privéleven een invulling met meer voldoening te geven.

Raf

Ik vind dat Nathalie een goede aanpak heeft om te zoeken naar de dingen die diep vanbinnen zitten. Op regelmatige momenten wordt er een spiegel voorgehouden en dit zorgt er voor dat ik anders kon nadenken over dingen. Ze laat de tijd om zelf te zoeken naar antwoorden (met de nodige ondersteuning natuurlijk). Er wordt stapsgewijs gewerkt om zo te komen tot het uiteindelijke doel: de weg vinden die het meest aanleunt bij mij als persoon.
Ik heb ook handige tips & tricks gekregen die ik zeker ga proberen blijven te toe te passen.

Gregory

Erg tevreden over het feit dat ik snel bij Nathalie terecht kon en over de hoeveelheid informatie die ik bijleerde over mezelf op korte termijn.

Eveline

Samenwerken met Nathalie?

Vraag hier een gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer