Muriel Velu

Herk-de-stad

Het is Muriel haar missie om mensen te helpen bij verandering.
Als trainer/coach is ze gedreven om het beste uit mensen te halen. Vanuit haar jarenlange ervaring als HR Manager en Management Consultant begeleidt ze zowel werknemers als zelfstandigen naar hun droom job. Ze maakt je talenten, vaardigheden en competenties zichtbaar tijdens loopbaanbegeleiding en inspireert je om te zoeken naar wat je echt wilt in je leven. Je goed in je vel voelen is hierbij het uitgangspunt. Haar enthousiasme en passie werken aanstekelijk zodat je met veel plezier, zin en positieve energie een nieuwe uitdaging tegemoet gaat.

Burn-out – Communicatie – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ondernemers – Perfectionisme met OCP-Methode – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Work-life balans

+324 77 56 45 01
[email protected]

Hoe anderen Muriel Velu ervaren

Bij Muriel kreeg ik een eerlijke, opbouwende, warme begeleiding die me geholpen heeft om zoveel meer over mezelf te ontdekken: wat heb ik nodig, wat kan ik goed, wat wil ik? En ook de vertaling naar welke jobs hierbij kunnen matchen. Muriel heeft mij zoveel geleerd op zo’n fijne, oprechte manier. Ze is echt gepassioneerd in wat ze doet en nam haar tijd om me zo goed mogelijk te helpen. Ik ben dankbaar.

E. Coomans

Als je jezelf overtuigd hebt dat je in een uitzichtloze situatie zit, is er veel geduld, warmte en overtuigingskracht nodig om van dat beeld af te geraken. Muriel speelde hierop in. Meer nog, dankzij haar weloverwogen methodieken en reflectie-oefeningen, vond ik het zelfvertrouwen om dit ook in mezelf terug te vinden. Bedankt.

B. Ponet

Ik ben heel blij dat ik Muriel heb gekozen voor loopbaanbegeleiding. Ik heb bij Muriel gesprekken gehad waardoor ik uiteindelijk zelf begon te beseffen waarom ik bepaalde stappen wilde zetten, waar min passie ligt. Uiteindelijk door er diep op in te gaan, heb ik die extra duw gekregen om de stap te zetten, waarvoor heel veel dank aan haar. Muriel weet hoe en waar de knelpunten zijn doorheen de gesprekken en waar je je dan zonder te beseffen je er zelfzekerder door voelt.
Topdame die weet hoe ze je kan helpen om eruit te geraken.
Dikke mercikes, ik doe men verandering in men job nog altijd even graag en door de extra motivatie om mij te helpen, heb ik er nog geen minuut spijt van.

S. Terwe

Muriel is een spontane, enthousiaste en open persoon waarbij je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ze is oprecht geïnteresseerd en zoekt actief mee naar oplossingen die je ertoe aanzetten de nodige, soms gedurfde, beslissingen te nemen. Voor mij was het alvast een positieve ervaring waarin ik werd bijgestaan door de juiste persoon.

Robbie DC

Muriel was een plezier om mee 'samen te werken' Zij luistert echt naar wat je vertelt en leeft oprecht met je mee. Ze biedt praktische oplossingen en inzichten waar je echt iets mee bent. Voor mij is nu heel duidelijk naar welk soort job ik op zoek moet gaan en waarom.

S. Gaspar

Ik kreeg bij Muriël de hulp die ik op dat moment nodig had. We gingen samen op pad en ik vond mezelf helemaal terug. Dank je wel Muriël, je bent een topper!

Nele

Samenwerken met Muriel?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer