Bonusmateriaal

Welkom op deze pagina boordevol interessante learningsnacks én véél meer. Ontdek hier talrijke tools en leestips als waardevolle ondersteuning voor jouw persoonlijk traject met je Better Minds Coach.

Hier kan je een overzicht van het bonusmateriaal vinden:

WebinarsOefeningen
Video'sBoekentips
PodcastBlog

Webinars

Oefeningen

Video’s

VEERKRACHT

Wat heb jij vandaag gedaan om jouw brein fit te houden?

In tijden van overvloed aan informatie en voortdurende connectiviteit moeten we veerkrachtiger zijn dan ooit. En terwijl we wel investeren in het gezond houden van ons lichaam, vergeten we vaak ons meest waardevolle en unieke bezit: ons brein.

In deze aflevering leggen we uit waarom het zo belangrijk is om goed voor je hersenen te zorgen. Zodat je kunt leren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je brein.

  • Overwin de weerstand van je brein en daag jezelf uit om je brein sterker te maken.
  • Door elke sessie in deze masterclass krijg je inzichten en praktische tips om je brein direct te versterken.

Bekijk hier de video

BEWUSTZIJN

Een dwalende geest

In deze sessie zullen we verborgen geheimen in ons brein blootleggen. Dingen waar je nog niet eerder over hebt nagedacht, maar die een grote invloed hebben op de manier waarop je je voelt, denkt en gedraagt.

Eigenlijk, als je de inzichten van deze sessie toepast, zul je hopelijk merken dat je het leven anders ervaart. Je zult in staat zijn om je negatieve, irrationele of stressvolle gedachten op te sporen en ze om te keren!

Bekijk hier de video

FOCUS

Mogen we jouw aandacht alstublieft?

Focus! Het is soms best moeilijk om maar één ding tegelijk te doen, nietwaar? Krijg inspiratie om je focus terug te vinden! Je zult begrijpen waarom wij, als mensen, verslaafd zijn aan multitasken en moeite hebben om ons te concentreren. Je krijgt tips en trucs hoe je focus kunt bereiken, omdat het je niet alleen rustiger maakt, maar ook je productiviteit verhoogt.

“Is het al zo laat?”, zeg je verbaasd. De kans is groot dat je net een moment van flow hebt ervaren: het gevoel dat je volledig opgaat in een activiteit terwijl je alles om je heen vergeet. Volgens een studie zijn mensen die flow ervaren gelukkiger en gezonder. Hoewel er werk aan de winkel is, maakt ons verlangen naar continue prikkels flow moeilijk te bereiken. Gelukkig kun je leren om je flow te trainen. Ontdek hieronder hoe!

Ga in volle focus dankzij onze focustimer!

Bekijk hier de video

MOTIVATIE

Het vinden van je waarom

Laat je inspireren om dicht bij je intrinsieke motivatie te komen. Het emotionele sausje van veerkracht. Veerkracht houdt ook in dat je actief op zoek gaat naar wat betekenis geeft in je leven, wat je intrinsiek motiveert. Dat wat je hart sneller doet kloppen, je ogen doet twinkelen.

De belangrijkste vraag in het leven is niet wat we doen, maar waarom we het doen. We zijn vaak meer bezig met onze konijnen, onze issues van de dag waarop we menen te moeten reageren, dan met ons Waarom, terwijl dat ons juist overeind houdt in uitdagende tijden. Kortom, het verhogen van je intrinsieke motivatie kan je weerbaarder maken in tijden van stress.

Bekijk hier de video

BOEKEN

Kennisdelen is een van onze belangrijkste waarden.

Bestel hier onze boeken!

Podcasts for curious minds

Ontdek in onze podcast inspirerende interviews, nieuwe inzichten en praktische tools. Want werken aan je mentaal kapitaal is een must om de toekomst sterker, succesvoller en gelukkiger tegemoet te gaan.

Beluister hier onze podcasts!

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer

X
X