Hervée Darmont

Hervée Darmont

Antwerpen / Boechout

Hervée is sinds lange tijd gepassioneerd door psychologie, coaching en training. Menselijke veranderprocessen en zelfleiderschap weten haar steeds opnieuw te intrigeren. Vanuit haar ervaring in soft HR, weet Hervée waar de noden liggen op het vlak van loopbaanbegeleiding voor zowel werkgevers als werknemers. Deel uitmaken van persoonlijke groeimomenten en mensen aanzetten tot het maken van hun eigen keuzes, geven haar steeds weer de juiste energie.

Hervée is cultureel agoog van opleiding, gecertificeerd trainer Management Drives en volgde haar coachopleidingen bij Better Minds at Work.

Hervée zal steeds vertrekken van een individuele aanpak op maat, de nodige structuur inbouwen en open communicatie garanderen. Verder wilt zij jouw luisterend oor zijn en samen op ontdekkingstocht gaan naar diverse opties, zingeving en je persoonlijke definitie van werkgeluk. Haar coachings zullen steeds gekenmerkt worden door een creatieve insteek en een vertrouwelijke sfeer.

Carrière – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 95 17 48 62
[email protected]

Hoe anderen Hervée ervaren

Hervee is zeer professioneel en enthousiast. Tegelijk creëert ze een vertrouwelijke sfeer, waardoor je je comfortabel voelt tijdens de sessie. Ik had me ingeschreven om nieuwe inzichten te krijgen op loopbaanvlak, en die heb ik ook gekregen. Ik ben me nu bewust van mijn energiegevers en energievreters in een werkcontext. Hervee, die dan op de juiste moment de juiste vraag stelt, doet je inzien van 'ah zo had ik het nog niet bekeken'. Kortom, een positieve ervaring en ik zou Hervee persoonlijk aanbevelen!

Dankzij Hervée haar goede raad en tips, was ik vol goede moed om mijn sollicitatie verder te zetten.
En uiteindelijk is het me dan ook gelukt, ik heb de job binnengehaald. Door dit traject heb ik terug m'n positieve energie gevonden om erin te vliegen. Ik raad iedereen die z'n job in vraag stelt, aan om bij Hervée een coaching sessie te boeken.

Na mijn eerste werkervaring wist ik niet welke richting uit te gaan. Ik had heel veel ideeën maar geen orde in deze gedachten of een concreet plan. Ik ben toen in hetzelfde veld verdergegaan bij een andere werkgever. Al snel had ik door dat dit de verkeerde keuze was. Ik heb toen besloten hulp in te schakelen en ben terechtgekomen bij Hervée. Zij heeft me geholpen mijn interesses en competenties duidelijk te maken en het pad naar mijn droomjob concreet te maken. Ook stemde ze onze sessies steeds goed af naar mijn noden op die moment. Zo heeft ze mij geholpen zelfzeker in een gesprek met mijn werkgever te stappen om uiteindelijk mijn gewenste functie te bereiken. Ik kan met trots zeggen dat ik dankzij haar hulp mijn doelen heb behaald.

Als jonge professional had ik een hele tijd het gevoel dat er iets anders moest, en de vraag of ik wel op de juiste plek zat. Door de coaching kon ik al mijn gevoelens en noden in kaart brengen om dan heel helder voor me te zien wat ik echt nodig heb. Het heeft me vertrouwen in mezelf gegeven om de stap te durven zetten naar een beter en gelukkiger werkleven, en ook om dit te durven uitspreken!

Samenwerken met Hervée?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer