BE HAPPY & BE FIT.

De corona-kilo’s van de eerste lockdown zijn nog niet weggewerkt en de tweede golf staat al voor de deur. Wil jij ook meer inzetten op je gezondheid en voor eens en altijd komaf maken met overtollige kilo’s? Wij weten raad!

Onze ervaren gezondheidscoaches helpen je graag om met je persoonlijke gezondheidsdoelen aan de slag te gaan. Verwacht je niet aan standaard voedingsadvies. Dit gaat namelijk verder. Je staat ook stil bij de gedachten en emoties die je gedrag leiden en je leert wat je brein nodig heeft om nieuwe gewoontes aan te leren én vol te houden.  Dankzij deze nieuwe, verfrissende aanpak ontwikkel je zelf nieuwe gewoontes die passen bij je persoonlijk, professioneel en sociaal leven. Hierdoor houd je het deze keer wél vol.

Je persoonlijke gezondheidscoach ondersteunt je op weg naar de gezonde versie van jezelf. Veranderen gaat nu eenmaal een stuk gemakkelijker met professionele, motiverende opvolging.

Kennismakingsgesprek ›

Expertise

Krachtig

Positief

Expertise, krachtig en positief

Onze werkwijze is sterk wetenschappelijk onder-bouwd met focus op de positieve psychologie.

We reiken de juiste tools aan zodat jij meer in jouw kracht kan staan en ook effectief stappen durft zetten.

Je kan rekenen op een warme en authentieke aanpak door een ervaren coach die in je potentieel gelooft.

Programma voor 3 maanden

1

Kennismakingssessie

Maak kennis met je coach en krijg inzicht in de basisprincipes van onze unieke aanpak voor het ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Dankzij de in & outs van je brein hou je deze keer je gezonde levensstijl wél vol. Je gaat naar huis met een persoonlijk actieplan die naast gedragsverandering ook zorgt voor een minshift naar duurzame verandering.
2

4 opvolgmomenten

Samen met je coach sta je stil bij je successen en hindernissen op weg naar je nieuwe levensstijl. Elke sessie eindigt met een concreet actieplan.
3

Blijvende opvolging

Er is ook steeds opvolging tussen de coachsessies. Zo kan je tussen de sessies in je coach op de hoogte houden van je progressie. Veranderen gaat veel beter met een motiverende coach aan de zijlijn.

Ervaringen

Dankjewel Nele voor jouw warme coaching! De sessies voelden heel veilig en rustgevend. Met jouw hulp kon ik op weg om de nodige stappen te zetten om zorgen en angsten aan te pakken. We zochten hoe ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en ook weer geloven in mijn mooie sterke kanten. De hartcoherentie-oefeningen doe ik nog elke dag! Ze brengen me tot rust. Ik voel me sterker worden elke dag.

K. De Jaeck

Laten we kennis maken!

  1

  Vul onderstaand formulier in en kies je coach of een regio.
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer