Annemie Van den Abeele

Annemie Van den Abeele

Aalter

Gepassioneerd door gezondheidsthema’s zoals voeding, beweging, sedentair gedrag en mentale gezondheid, maakte Annemie in 2017 een drastische keuze en ruilde haar jarenlange carrière als voedings- en gezondheidsexpert in verschillende internationale voedingsbedrijven om voor een nieuwe uitdaging als gezondheidscoach en looptherapeut.

Annemie startte opeenvolgend een aantal leertrajecten waaronder Healthy Minds Gezondheidscoaching, Running Therapy, Beweegcoaching en andere relevante trainingen. Deze inspanningen werden in 2019 beloond met het behalen van het certificaat van Gezondheidscoach bij de Vlaamse Vereniging voor Gezondheidscoaching.

Intussen is Annemie een ervaren en gemotiveerde gezondheidscoach met een duidelijke missie: mensen meenemen langs het pad naar een duurzame gedragsverandering en een gezondere levensstijl.

Gezondheid

Samenwerken met Annemie

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer