Annemie Van den Abeele

Annemie Van den Abeele

Aalter

Gepassioneerd door gezondheidsthema’s zoals voeding, beweging, sport en sedentair gedrag maakte Annemie in 2017 een drastische keuze en ruilde haar jarenlange carrière als voedings- en gezondheidsexpert in verschillende internationale voedingsbedrijven om voor een nieuwe uitdaging als gezondheidscoach en looptherapeut.

Om haar coaching vaardigheden verder aan te scherpen en te verdiepen startte Annemie in 2017 een aantal leertrajecten op waaronder Healthy Minds Gezondheidscoaching en de opleiding Running Therapy. Ook behaalde ze recent het certificaat van Gezondheidscoach bij de Vlaamse Vereniging voor Gezondheidscoaching.

Gezondheid

Samenwerken met Annemie

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer