Ingrid Tyskens

Bree

Ingrid heeft jarenlange ervaring in het onderwijs waarbij ze studenten oplossingsgericht en ontwikkelingsgericht begeleidde om terug in hun kracht te staan. Als oplossingsgerichte therapeut heeft ze zich de laatste jaren gespecialiseerd in stress en burn-out en in loopbaanbegeleiding, zij behaalde haar certificaten bij Better Minds at Work.

Door haar zorgende, energieke en warme aanpak voelen coachees zich gesteund in hun proces. Ze vindt het belangrijk om een mooie aansluiting en verbinding te hebben met haar coachees waarbij ze de nodige rust uitstraalt. Samen op zoek gaan naar wie je bent, wat jouw energiegevers, talenten en waarden zijn is de rode draad binnen de loopbaanbegeleiding. Op deze manier haalt ze het beste in haar coachees naar boven waardoor ze terug in hun flow komen.

Bore-out – Burn-out – Carrière –Communicatie – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Hartcoherentie – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 78 56 64 98
[email protected]

Hoe anderen Ingrid ervaren

Samen met Ingrid ben ik gaan kijken naar wat beter kon/naar wat ik miste op werkgerelateerd vlak. Op een vriendelijke, spontane en geëngageerde manier ging Ingrid samen met mij op zoek. Ze liet alles vanuit mezelf komen en drong nooit iets op. Haar warme, rustige aanpak zorgde ervoor dat ik ook moeilijke onderwerpen met haar kon bespreken. Door Ingrid ben ik terug gaan studeren. Een stap die ik zonder haar zeker niet had durven zetten en waar ik haar dankbaar voor ben!

Hanne

Door de inzichten en de tips die loopbaancoach Ingrid me heeft gegeven, heb ik een beter life-work balance gekregen. Ingrid is een aangename en vriendelijke coach die mijn noden goed begreep. Ze is een zeer vriendelijke en aangename dame die een luisterend oor biedt voor haar cliënten. Oprecht begrip toont voor de situatie waarin je je bevindt. Ingrid geeft duidelijk en verstaanbare informatie om mee aan de slag te gaan.

Sarah

Samenwerken met Ingrid?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer