Ingrid Tyskens

Bree

Ingrid heeft jarenlange ervaring in het onderwijs waarbij ze studenten oplossingsgericht en ontwikkelingsgericht begeleidde om terug in hun kracht te staan. Als oplossingsgerichte therapeut heeft ze zich de laatste jaren gespecialiseerd in stress en burn-out en in loopbaanbegeleiding, zij behaalde haar certificaten bij Better Minds at Work.

Door haar zorgende, energieke en warme aanpak voelen coachees zich gesteund in hun proces. Ze vindt het belangrijk om een mooie aansluiting en verbinding te hebben met haar coachees waarbij ze de nodige rust uitstraalt. Samen op zoek gaan naar wie je bent, wat jouw energiegevers, talenten en waarden zijn is de rode draad binnen de loopbaanbegeleiding. Op deze manier haalt ze het beste in haar coachees naar boven waardoor ze terug in hun flow komen.

Bore-out – Burn-out – Carrière –Communicatie – Energie – Faalangst – Focus – Groei – Hartcoherentie – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Perfectionisme – Re-integratie – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 78 56 64 98
[email protected]

Hoe anderen Ingrid ervaren

Samen met Ingrid ben ik gaan kijken naar wat beter kon/naar wat ik miste op werkgerelateerd vlak. Op een vriendelijke, spontane en geëngageerde manier ging Ingrid samen met mij op zoek. Ze liet alles vanuit mezelf komen en drong nooit iets op. Haar warme, rustige aanpak zorgde ervoor dat ik ook moeilijke onderwerpen met haar kon bespreken. Door Ingrid ben ik terug gaan studeren. Een stap die ik zonder haar zeker niet had durven zetten en waar ik haar dankbaar voor ben!

Hanne

Ingrid heeft mij doen inzien dat ik meer kan dan ik denk. Ze is een goede luisteraar, waar je een goede babbel mee kan hebben. Haar goed georganiseerde aanpak zorgde ervoor dat ik mijn zelfinzicht heb kunnen verruimen.

Caroline

Ik heb contact opgenomen met Ingrid om aan de slag te gaan met solliciteren en heb hier ontdekt welke talenten ik heb. Ze is een vrouw die rust uitstraalt, wat ervoor zorgde dat ik me op mijn gemak voelde bij haar. De sessies bij Ingrid hebben mij geholpen om in actie te schieten.

Evelyne

Ingrid geeft de juiste tips om mee aan de slag te gaan en ze hebben mij super goed geholpen! Ze voelt aan wat voor persoon je bent en wat die persoon nodig heeft en gaat hier goed mee aan de slag. Ingrid weet goed waar ze mee bezig is.

Evelien

Het was een fijne, ontspannen samenwerking. Ik heb ingezien dat ik mijn plan om de opleiding Zorgkunde te gaan volgen, zeker moet opstarten. Het heeft mij doen inzien dat ik toch wel een doorzetter ben en niet bij de pakken blijf zitten.

Inez

Bij Ingrid heb ik inzicht in mezelf gekregen en een gevoel van voldoening ervaren. Haar professionele en bruikbare toelichting waren een echte hulp voor mij, dus ik kan Ingrid alleen maar aanraden zodat anderen dezelfde uitkomst bekomen.

Sara

Ingrid heeft mij doen stilstaan bij mijn eigenschappen en heeft mij helpen inzien welke kwaliteiten ik bezit. Het was steeds erg aangenaam bij Ingrid en ik had een leuke vibe bij haar. Doe zo verder Ingrid, zodat iedereen kan zien waar hij/zij gelukkig van wordt!

Sherren

Ingrid luisterde heel aandachtig naar mijn verhaal en verzorgde een zeer individuele/persoonlijke aanpak. Ze is een erg aangenaam en vriendelijk persoon met veel kennis. Haar (vele) tips waren een echte hulp voor mij!

Nele

Ik heb bij Ingrid geleerd hoe ik beter kan functioneren op het werk. Mijn tevredenheid komt vooral door de wijze waarop er gewerkt wordt. We hebben concrete zaken besproken en problemen proberen op te lossen. Ingrid is een erg bekwaam persoon waar alle mogelijke zaken te bespreken zijn.

Tinne

Door de inzichten en de tips die loopbaancoach Ingrid me heeft gegeven, heb ik een beter life-work balance gekregen. Ingrid is een aangename en vriendelijke coach die mijn noden goed begreep. Ze is een zeer vriendelijke en aangename dame die een luisterend oor biedt voor haar cliënten. Oprecht begrip toont voor de situatie waarin je je bevindt. Ingrid geeft duidelijk en verstaanbare informatie om mee aan de slag te gaan.

Sarah

Rustig, oog voor kwaliteiten en competenties van iemand

Evy

De ongedwongen gesprekken in een rustige sfeer waren heel aangenaam. Het heeft me inzicht gegeven in dingen waarover ik nog niet had nagedacht. Ik zat persoonlijk vast in een denkpatroon. Voor mensen die vast zitten in een verkeerd of verroest denkpatroon: Dit is de ideale gelegenheid om eens te luisteren naar de coach en hun verfrissende ideeën over je carrière. Je zal versteld staan van wat je eigenlijk allemaal wel aankunt en hoe het je motiveert om de stap te zetten om jezelf weer in het arbeidscircuit te gooien en te zoeken naar de juiste job.

Christian

Ik ben het meest tevreden over de manier waarop Ingrid de begeleiding heeft aangepakt, namelijk persoonlijk en concreet. Ik ging zelf aan de slag en kreeg hierbij de nodige ondersteuning. We zijn met verschillende opdrachten en denkoefeningen aan de slag gegaan en we hebben even stil gestaan bij mezelf: over wat ik graag wil, kan en belangrijk vind. Inge is een vrouw met veel expertise en mensenkennis. Ze heeft een luisterend oor en geeft de nodige ondersteuning om zelf aan de slag te gaan. Het was voor mij altijd een leerrijk uur en een fijne babbel. De begeleiding heeft me echt vooruit geholpen om met mijn werksituatie aan de slag te gaan.

Marjan

Ingrid is erg vriendelijk en ondersteunend, ze moet vooral zo verder doen! Door onze sessies heb ik inzicht verworven in mijn competenties. Ook zijn mijn twijfels rond sectorkeuze afgenomen. Haar aanpak is erg enthousiast en ze helpt je mee zoeken om vooral je eigen capaciteiten te onderdrukken.

Patricia

Tijdens mijn sessies voelde ik me na een lange tijd weer eens begrepen. Haar ervaren aanpak was super! De tips die daaruit volgden waren de kers op de taart voor mijn loopbaanbegeleidings-ervaring bij Better Minds.

Leen

Ik ben door een werksituatie onder veel stress beland en de sessies bij Ingrid voelden aan als een plek waar ik terecht kon met mijn problemen. Naast haar medeleven zorgde haar to-the-point aanpak ervoor dat ik een antwoord kreeg op het probleem!

Lieve

Rustig, oog voor kwaliteiten en competenties van iemand

Evy

De ongebreidelde aandacht en steun van mijn coach. Dit heeft me doen inzien dat ik beter naar mezelf moet luisteren en aangeven waar mijn grenzen zijn.

Stefanie

Deze dame was gewoon fantastisch! Ze bood niet alleen een luisterend oor, maar hielp me ook met alles waar ik mee worstelde. Haar vriendelijkheid was hartverwarmend en gaf me het gevoel dat ik er echt toe deed. Ze herinnerde me eraan dat ik niet moet blijven piekeren over alles, maar juist vooruit moet gaan. Haar steun en aanmoediging hebben me de kracht gegeven om met vertrouwen mijn weg te vervolgen. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar waardevolle begeleiding!

Cindy

De coaching was echt op maat gemaakt voor mij. Er werd eerst aandachtig geluisterd naar mijn verhaal en vervolgens gingen we in gesprek. Ik kreeg waardevolle tips en tricks om mee aan de slag te gaan

Cindy

Dank je, Ingrid, om me een breder en bewuster inzicht te geven in mijn competenties en me te begeleiden met de sprong naar een nieuwe professionele uitdaging.

Ine

Heb dankzij de begeleiding ingezien dat ik al jaren op automatische piloot werk en heb duidelijk inzicht gekregen op welke manier dit kan veranderen.

Samenwerken met Ingrid?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer