Dominique Monami

Mechelen

Dominique heeft eerst een schitterende carrière opgebouwd als internationale toptennisster, gestoeld op talent, een ijzersterk karakter en een bijzondere mentale kracht. Ze was de eerste Belgische vrouw ooit in de Tennis Top 10 van de wereld! Ondertussen is ze 15 jaar actief in de bedrijfs- en sportwereld als mental coach. Als gecertificeerd performance coach (LinkUp coaching, Parijs) en veerkracht coach en loopbaancoach (Better Minds at Work), combineert Dominique haar rijke levenservaring als topsportster en haar coachopleidingen om mensen meer energie en veerkracht te laten ontwikkelen tijdens loopbaanbegeleiding. Ze staat bekend voor haar authenticiteit, positieve attitude en toegankelijkheid. Tijdens loopbaanbegeleiding ontdekt ze graag met jou wat jouw persoonlijke noden zijn om meer werkgeluk te ervaren.

Burn-out – Carrière – Communicatie –Efficiënt werken – Energie – Focus – Gezondheid – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling -Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work/life balans

+324 77 59 20 51
[email protected]

Hoe anderen Dominique ervaren

Ikzelf vond het ook geweldig interessant om even te kijken hoe fout/juist ik het soms aanpak.
Het is duidelijk dat structuur voor mij belangrijk is + het gevaar om te hervallen lonkt steeds achter de hoek… Bedankt om me terug op het juiste pad te brengen!

Steven

De samenwerking met Dominique. De inzichten die ik kreeg van taken die me energie geven, en het feit dat ik moet durven hierin te investeren.

Rob

Tijdens de coaching lag de nadruk op het focussen van mijn energie, het ontdekken van mijn kernkwaliteiten en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Het resultaat? Meer focus en helderheid, waardoor ik nu beter weet welke richting ik wil inslaan en waar ik mijn energie op wil richten.

Gunter

Samenwerken met Dominique?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer