Cindy Petitjean

Affligem

Als Licentiate Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft Cindy meer dan 15 jaar ervaring in soft HR. Zij hecht zeer veel belang aan human capital binnen bedrijven en het algemeen welzijn van mensen. Door managers en medewerkers op de werkvloer te begeleiden, ontstond bij haar een grote interesse in het coachen van mensen met specifieke vragen over carrièreplanning en veerkracht. Mensen helpen ontdekken wat hen ’s morgens motiveert om op te staan is haar passie en geeft haar energie.

Haar rustige, verbindende aanpak in het coachen van mensen geeft hen een comfortabel gevoel bij het creëren van eigen inzichten en het maken van keuzes. Zij weet als geen ander hoe belangrijk deze aspecten zijn en werkt als coach graag rond waarden en talenten. In haar coaching durft zij moeilijke onderwerpen zoals angst bespreekbaar te maken, maar steeds met het oog op positieve psychologie.

Naast haar certificaat als Loopbaancoach bij Better Minds at Work, is Cindy ook in het bezit van een certificaat Stress- en Burnout Coach. Zij hecht er immers belang aan om zich geregeld bij te scholen rond actuele thema’s om zo gepaste coaching te kunnen voorzien.

Burn-out – Carrière – Efficiënt werken – Energie – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Ondernemers – Perfectionisme – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 99 80 07 82
[email protected]

Hoe anderen Cindy ervaren

Ik heb bevestiging gekregen in de dingen die ik graag doe en waar ik veel belang aan hecht. De gesprekken heeft vooral mijn ogen doen opengaan in verband met de mooie stappen die ik al gezet heb zowel privé als in mijn carrière en dat ik hier trots op mag zijn. Ik heb ook geleerd dat ik me te vaak zorgen maak over dingen waar ik zelf geen vat op heb en dat ik dus meer moet leren loslaten. De tools en inzichten die ik hierover heb gekregen, hebben ervoor gezorgd dat ik mijn energie heb teruggevonden! De gesprekken met Cindy waren ook heel aangenaam en rustig. Ze deed me verder nadenken en ik kon heel open zijn. Ik ben na elk gesprek met meer energie, meer inzichten en motivatie naar huis gegaan!

Steffi

Ik heb bevestiging gekregen in de dingen die ik graag doe en waar ik veel belang aan hecht. Het heeft vooral mijn ogen doen opengaan in verband met de mooie stappen die ik zowel privé als in mijn carrière heb gezet. Ik heb ook geleerd dat ik me te vaak zorgen maak over dingen waar ik zelf geen vat op heb en dat ik dus meer moet leren loslaten. De tools en inzichten die ik hierover heb gekregen, hebben ervoor gezorgd dat ik mijn energie heb teruggevonden. De gesprekken met Cindy waren ook heel aangenaam en rustig. Ze deed me verder nadenken en ik kon heel open zijn. Cindy wist ook perfect met welke zaken ze me kon helpen. Ik ben na elk gesprek met meer energie, meer inzichten en motivatie naar huis gegaan. Ze had het niet beter kunnen doen!

Steffi

Ik ben zeer tevreden over alle aspecten van de loopbaanbegeleiding: gaande van communicatie, bereikbaarheid van de coach, flexibiliteit en organisatie maar ook naar de aanpak van de begeleiding zelf. Ook het professionalisme versus de mensgerichte en zachte aanpak heb ik als zeer waardevol ervaren. Cindy stelt de juiste vragen op het juiste moment, durft te confronteren maar steeds met een zachte flair en insteek.

Anneleen

Cindy is iemand die de juiste vragen kan stellen om mij tot inzichten te brengen. Ze is erg rustig, spontaan en professioneel wat maakte tot een erg aangename begeleiding. Het helpt heel erg als iemand vanop afstand neutraal naar een situatie kan kijken en Cindy deed dit erg goed!

Katrien

De loopbaanbegeleiding bij Cindy heeft tot erg goede resultaten geleid. Onder andere een nieuwe job waar ik me helemaal voel openbloeien! Cindy stelt altijd de juiste vragen en geeft precieze tips op de juiste momenten.

Els

Samenwerken met Cindy?

Vraag hier een gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer