Catherine Campo

Antwerpen / Mortsel

Catherine is betrokken, empathisch en heeft het vermogen om je tot rust te brengen. Bij haar wil je gewoon jezelf zijn en voel je je veilig. Op haar eigen manier brengt ze mensen in beweging.

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in Marketing, HR en onderwijs. Tijdens haar loopbaan in de bedrijfswereld heeft ze gaandeweg een heel mensgerichte component in haar loopbaan geïntegreerd. Haar passie voor mensen en hun mogelijkheden bracht haar naar de opleidingen van Better Minds at Work, waar ze als loopbaancoach werd gecertificeerd.

Het is haar missie om mensen te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen, te groeien, nieuwe dingen te leren, meer inzicht in zichzelf te verschaffen om van daaruit een authentieker en gelukkiger leven te leiden.

Ze vindt het een voorrecht om jou te kunnen begeleiden in je zoektocht naar nieuwe inzichten in jezelf en in de richting die je uit wil in de toekomst. Ze zet je graag in beweging met concrete en creatieve oefeningen en opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in je drijfveren, talenten en wat je nu écht waardevol vindt in je leven.

Catherine Campo

Carrière – Communicatie – Energie – Groei – Loopbaanbegeleiding – Perfectionisme – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 74 52 83 22
[email protected]

Hoe anderen Catherine ervaren

Ik ben het meest tevreden over de persoonlijke aanpak van Catherine. Ik zocht niet enkel begeleiding op vlak van werk maar ook op vlak van persoonlijkheid. Gelukkig kwam ik bij iemand terecht die perfect weet wat er in mij omgaat en mij daarmee verder kon helpen.
Catherine heeft een groot empathisch vermogen, ze weet wat er in je omgaat, is niet bang om kritische te vragen en eventuele gedachten of ideeën te doorprikken. Ze is iemand die gevoelsmatig genoeg is om je te begrijpen maar kritisch genoeg om je te doen bewegen.

Dennis

Empathisch, open, nuchter en begripvol. Een paar woorden om Catherine te beschrijven. Ze heeft een erg goede en op maat gemaakte aanpak. Ik zou niet direct weten of ik iets van advies kan meegeven aan Catherine, ze is een erg fijne en aangename coach! Catherine heeft een groot empathisch vermogen, ze weet wat er in je omgaat, is niet bang om kritische te vragen en eventuele gedachten of ideeën te doorprikken. Ze is iemand die gevoelsmatig genoeg is om je te begrijpen maar kritisch genoeg om je te doen bewegen.

Milena

In het begin was ik sceptisch tegenover loopbaancoaching, maar Catherine heeft mij doen inzien dat er andere/betere mogelijkheden bestaan en gaf me eveneens meer zelfvertrouwen mee. Catherine haar betrokkenheid, hulp en professionalisme maakten dit een erg leuke ervaring voor mij.

Sanne

Loopbaanbegeleiding laat je jezelf zien op een andere wijze. Geeft je inzicht over je kwaliteiten, maar ook over wat je best vermijdt. Geluk op je werk straalt af op je privéleven en dit kan je daar enorm mee helpen.

Lien

Catherine is heel professioneel, opbouwend, oppeppend, enthousiast, heel toegankelijk en bezoemt veel vertrouwen in. Ze is zeker ook empathisch maar goed gedoseerd, ideaal dus :-). Mijn ervaring met Catherine was heel positief dus ik zou haar persoonlijk aanbevelen!

Anja

Catherine is een enorm sympathieke vrouw, die je op een kalme en plezante manier helpt om je eigen beter te leren kennen op professioneel vlak.Tijdens loopbaanbegeleiding leer je jezelf op professioneel vlak beter kennen op een plezante manier.

Wesley

Ik heb nu een beter inzicht in wat mijn talenten, waarden en drijfveren zijn en hoe deze verbonden zijn met mijn motivatie en voldoening in mijn job.Ik vond Catherine een uitstekende coach, die rustig de tijd nam om mijn situatie te leren kennen, mij via oefeningen en gesprekken naar nieuwe inzichten leidde en mij heel concreet advies gaf.

Kobe

Catherine, dank je wel voor deze coaching ! Mij verder op weg helpen in een tijd waar mijn passie voor mijn job volledig weg was.... ik voel nu dat het mijn passie was en mijn passie nog altijd is ! Wat voor mij evident was... is mijn talent 😉

Elke

Catherine heeft me tijdens loopbaanbegeleiding inzicht gegeven in een aantal karaktereigenschappen/talenten waar ik zelf geen besef van had. Deze zullen van pas komen bij mijn verdere loopbaankeuze. Catherine is zeer rustig en heeft een luisterend oor. Ze is motiverend en rechtuit. Behulpzaam en goed voorbereid.

Bert

Het traject van loopbaanbegeleiding heeft me inzicht gegeven in het belang van de juiste job. En me vooral doen geloven in mijn eigen kunnen en mogelijkheden. Catherine is intrigerend, luisterend oor met oog en oor voor detail. Recht door zee, doch rustige verschijning. Op 1 gesprek tijd wist ik dat ik volledig eerlijk en mezelf kon zijn.

Bert

Catherine heeft ervoor gezorgd dat ik een stap terug deed om nog eens kritisch te kijken naar wat ik wil in een toekomstige baan en vooral ook wat ik juist niet wil. Ik vond het geweldig dat er ruimte was om ergens langer bij stil te staan ook al was dat niet volgens planning. Flexibiliteit troef. Catherine is open, deskundig, empathisch, kritisch maar altijd op een positieve manier.

Caroline

De gesprekken en oefeningen hebben me doen nadenken over wat ik wil, wat me energie geeft en wat ik niet wil of wat energie slorpt. Ze hebben ook mijn valkuilen (die ik al kende) in een ander daglicht gesteld. Daardoor vielen de puzzelstukjes meer in elkaar. Catherine straalt rust uit en brengt je op je gemak. Ze luistert naar je en stelt de juiste vragen om je tot nadenken te zetten. Ze is heel aangenaam om mee samen te werken. Loopbaanbegeleiding heeft mij meer helderheid gebracht en heeft me goesting gegeven om een volgende (grote) stap in mijn carrière te zetten en er terug voor te gaan.

Evelyn

Loopbaanbegeleiding was voor mij een goede en inspirerende challenge. Het was een uitstekende samenvatting van mijn "verhalen", focus op de essentie, actiegericht, relevante oefeningen, fijne en warme gesprekken, ondersteuning qua zelfvertrouwen, het zetten van duidelijke prioriteiten, het elimineren van ruis in mijn ideeën en gedachten, ... Catherine heeft een warme aanpak, is empatisch, durft te challengen, matuur en professioneel. Een zeer welgemeende "dankjewel" !

Frans

Catherine is een aangename gesprekspartner die me positief bekrachtigde in verband met mijn talenten. Ze gaf ook telkens goede tips waarmee ik thuis aan de slag kon. Ik zou het iedereen aanraden omdat het je de kans biedt even stil te staan bij je loopbaan, je talenten, je interesses. Alleen al tijd daarvoor vrij maken en er effectief mee bezig zijn deed deugd. Je loopbaancoach stelt goede vragen (ook al weet je niet meteen het antwoord), gaat met jou op zoek naar je talenten en interesses, geeft je bevestiging van de mooie dingen die je al bereikt hebt (terwijl je dat al lang niet meer zag) en goede praktische tips waar je thuis mee aan de slag kan.

Liesbeth

Catherine heeft mij geholpen te doen inzien wat ik eigenlijk al wist, door mezelf erover te laten praten en mij hierin vertrouwen te geven. Ze is een super vriendelijke en spontane loopbaancoach die zich heel goed kan inleven in iemand anders zijn situatie.

Timo

De professionaliteit, inzet van Catherine heeft mij zelfzekerheid en extra drive bijgebracht om eindelijk een andere richting in mijn carrière in te slaan. Catherine is geduldig, vriendelijk, positief en heeft altijd een glimlach.

Lode

Ik heb door de loopbaanbegeleiding ontdekt wat mij gelukkig maakt in een job en in welke sector ik hiervoor kan zoeken naar mijn nieuwe job. Catherine heeft mij enorm goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe job.
Ik heb door haar begeleiding ontdekt in welke sector ik wil werken.

Liesbeth

Ik weet nu precies waar ik aan moet werken, wat ik moet doen en hoe ik het moet aanpakken. Catherine is heel geduldig, begripvol en past de juiste aanpak toe om mij op weg te helpen

Nathalie

Empatisch, oplossingsgericht ingesteld, meedenkend en vragend naar de juiste input om je verder te helpen

Annemie

Catherine haar professionaliteit en luisterbereidheid. Ze straalt een vertrouwen uit, wat bij mij een belangrijke factor is. Ze reikte me goede tools aan om mezelf te begrijpen en tools om te verbeteren. Ik zou haar zeker aanraden bij andere vrienden/collega's die op zoek zijn naar wat zelfkennis en zelfvertrouwen in een job.

Annelies

Aangename samenwerking met de loopbaancoach. Door haar toch wat meer inzicht gekregen welke talenten ik al toepas in mijn dagelijkse leven

Tim

Samenwerken met Catherine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer