Catherine Campo

Antwerpen / Mortsel

Catherine is betrokken, empathisch en heeft het vermogen om je tot rust te brengen. Bij haar wil je gewoon jezelf zijn en voel je je veilig. Op haar eigen manier brengt ze mensen in beweging.

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in Marketing, HR en onderwijs. Tijdens haar loopbaan in de bedrijfswereld heeft ze gaandeweg een heel mensgerichte component in haar loopbaan geïntegreerd. Haar passie voor mensen en hun mogelijkheden bracht haar naar de opleidingen van Better Minds at Work, waar ze als loopbaancoach werd gecertificeerd.

Het is haar missie om mensen te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen, te groeien, nieuwe dingen te leren, meer inzicht in zichzelf te verschaffen om van daaruit een authentieker en gelukkiger leven te leiden.

Ze vindt het een voorrecht om jou te kunnen begeleiden in je zoektocht naar nieuwe inzichten in jezelf en in de richting die je uit wil in de toekomst. Ze zet je graag in beweging met concrete en creatieve oefeningen en opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in je drijfveren, talenten en wat je nu écht waardevol vindt in je leven.

Catherine Campo

Carrière – Communicatie – Energie – Groei – Loopbaanbegeleiding – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 74 52 83 22
[email protected]

Hoe anderen Catherine ervaren

Ik ben het meest tevreden over de persoonlijke aanpak van Catherine. Ik zocht niet enkel begeleiding op vlak van werk maar ook op vlak van persoonlijkheid. Gelukkig kwam ik bij iemand terecht die perfect weet wat er in mij omgaat en mij daarmee verder kon helpen.
Catherine heeft een groot empathisch vermogen, ze weet wat er in je omgaat, is niet bang om kritische te vragen en eventuele gedachten of ideeën te doorprikken. Ze is iemand die gevoelsmatig genoeg is om je te begrijpen maar kritisch genoeg om je te doen bewegen.

Dennis

Loopbaanbegeleiding laat je jezelf zien op een andere wijze. Geeft je inzicht over je kwaliteiten, maar ook over wat je best vermijdt. Geluk op je werk straalt af op je privéleven en dit kan je daar enorm mee helpen.

Lien

Catherine is heel professioneel, opbouwend, oppeppend, enthousiast, heel toegankelijk en bezoemt veel vertrouwen in. Ze is zeker ook empathisch maar goed gedoseerd, ideaal dus :-). Mijn ervaring met Catherine was heel positief dus ik zou haar persoonlijk aanbevelen!

Anja

Catherine is een enorm sympathieke vrouw, die je op een kalme en plezante manier helpt om je eigen beter te leren kennen op professioneel vlak.Tijdens loopbaanbegeleiding leer je jezelf op professioneel vlak beter kennen op een plezante manier.

Wesley

Ik heb nu een beter inzicht in wat mijn talenten, waarden en drijfveren zijn en hoe deze verbonden zijn met mijn motivatie en voldoening in mijn job.Ik vond Catherine een uitstekende coach, die rustig de tijd nam om mijn situatie te leren kennen, mij via oefeningen en gesprekken naar nieuwe inzichten leidde en mij heel concreet advies gaf.

Kobe

Catherine, dank je wel voor deze coaching ! Mij verder op weg helpen in een tijd waar mijn passie voor mijn job volledig weg was.... ik voel nu dat het mijn passie was en mijn passie nog altijd is ! Wat voor mij evident was... is mijn talent 😉

Elke

Catherine heeft me tijdens loopbaanbegeleiding inzicht gegeven in een aantal karaktereigenschappen/talenten waar ik zelf geen besef van had. Deze zullen van pas komen bij mijn verdere loopbaankeuze. Catherine is zeer rustig en heeft een luisterend oor. Ze is motiverend en rechtuit. Behulpzaam en goed voorbereid.

Bert

Het traject van loopbaanbegeleiding heeft me inzicht gegeven in het belang van de juiste job. En me vooral doen geloven in mijn eigen kunnen en mogelijkheden. Catherine is intrigerend, luisterend oor met oog en oor voor detail. Recht door zee, doch rustige verschijning. Op 1 gesprek tijd wist ik dat ik volledig eerlijk en mezelf kon zijn.

Bert

Samenwerken met Catherine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer