Axelle Golinvaux

Wolvertem / Centrum Brussel

Axelle Golinvaux heeft 20 jaar ervaring in HR-operaties en HR-management voor verschillende bedrijven in verschillende sectoren, zowel in internationale als in lokale omgevingen. Vandaag is Axelle een gecertificeerde business- en loopbaancoach en treedt ze op als senior trainer & coach bij Better Minds at Work. Haar jarenlange ervaring zorgt voor scherpe inzichten in een sfeer van onderling vertrouwen. Haar missie is om welzijn en “happiness” van mensen te verbeteren en om een positieve impact te hebben op competenties en prestaties. Tijdens loopbaanbegeleiding geeft Axelle je praktische tips & tricks zodat je je talent en potentieel optimaal kan inzetten.

Burn-out – Carrière – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Work-life balans

+324 76 24 20 57
[email protected]

Hoe anderen Axelle Golinvaux ervaren

Ik ben loopbaanbegeleiding gestart toen ik me afvroeg waar ik naartoe wou met mijn carrière, toen een aantal vragen vaak opkwamen en omdat ik dit graag op een objectieve manier wou bespreken met iemand die me niet kende. Het traject heeft me laten inzien wat werkelijk belangrijk is voor mij in mijn leven (zowel werk- als privé-gerelateerd), dat het belangrijk is om tijd te nemen voor mezelf en dat afstand kunnen nemen me toelaat om een juiste beslissing te nemen door mezelf de juiste vragen te stellen. Kortom: het brengt je het nodige materie om een stap achteruit te zetten om zo nagedachte keuzes te maken. Het loopbaantraject raad ik zeker en vast aan aan iedereen die zich zelfs maar 1 vraag stelt over zijn carrière. Het heeft me geholpen om dieper in te gaan bij keuzes die nodig waren tijdens het traject, en waar ik maanden nadien nog vaak aan denk als ik voor belangrijke keuzes sta, zowel privé als professioneel.
Axelle heeft me op een zeer professionele manier kunnen begeleiden, steeds met een luisterend oor en heeft kunnen inspringen op de punten die belangrijk waren voor mij. Een perfecte individuele aanpak!

Olivia S.

Toevallig kwam ik Axelle als loopbaancoach tegen in een folder die ik vond bij de kapper. Ik twijfelde al langer of de job die ik uitoefende wel echt bij me paste, en het vinden van die folder was het perfecte duwtje in de rug om de eerste stap te zetten naar een coaching op maat.

Ter voorbereiding van ons eerste gesprek, zond Axelle me een eerste globale vragenlijst toe die me toeliet dieper te graven bij mezelf. Wat doe ik graag? Waar krijg ik energie van? Waar ben ik trots op? Deze eerste denkoefening was een perfecte ijsbreker en vormde meteen ook de basis van ons eerste gesprek dat enkele weken later plaatsvond.

Bij Axelle voelde ik me onmiddellijk welkom met mijn verhaal. Hoewel in mijn omgeving vaak sceptische vragen werden gesteld, toonde zij oprecht interesse in mijn twijfels. In een wereld waarin we - zowel online als offline - vooral de perfecte hoogtepunten van ons leven delen, is ongelukkig zijn in je job toch vaak een taboe. Axelle luisterde zonder vooroordeel naar mijn verhaal, stelde gerichte vragen en motiveerde me om 100% voor mezelf te kiezen, ook op professioneel vlak. Tijdens de verschillende sessies kwam ik op die manier dichter bij de persoon die ik altijd al was. Beetje bij beetje gaven de doelgerichte opdrachten en denkoefeningen me inzicht in welke weg ik carrièregewijs wilde opgaan. Dankzij Axelle vond ik mijn professionele doelstelling en waagde ik uiteindelijk de sprong om van mijn passie mijn beroep te maken. Bedankt!

Ellen D.

De oefeningen die we samen gemaakt hebben - de manier waarop Axelle me aanzette om dieper na te denken. Geweldig! We hebben gewerkt rond mijn waarden, heeft me heel veel inzichten gebracht - de 1ste oefening rond loslaten heeft me een heel goed gevoel gegeven, het was goed hiermee te beginnen, had ik nodig voor ik verder kon.

Dirk T.

Dankzij Axelle heb ik nu een duidelijk doel in mijn professioneel leven. Ik wist al een tijdje dat mijn vorige job niets voor mij was. Dankzij de loopbaan begeleiding ga ik sinds kort met plezier werken

M. Geerinck

Samenwerken met Axelle?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer