Be a CaliHero

Gratis gesprek

Ben jij een Calimero of een Calihero?

Pak uitdagingen vast die je al een tijdje liet liggen. Zeg niet “Dat is niet mijn verantwoordelijkheid” of “Dat mag een ander doen”… Nu is het moment om eigenaarschap te pakken. En wanneer je een Calimero spot tussen je collega’s, heb het lef om dit aan te kaarten en deze persoon mee op weg te zetten naar een positieve(re) mindset.

Een Calihero denkt trouwens ook actief na over wat hem of haar energie geeft en gaat dit proactief opzoeken. Iets wat in deze tijd meer dan ooit belangrijk is, is om authentiek te blijven communiceren met elkaar. En misschien zelfs nog een stapje verder te durven gaan en je kwetsbaarheden te durven uitspreken. Ga ervan uit dat je als team hierin veel groei kan ervaren!

Hoe je dit kan doen? Bekijk onderstaande video en word een echte CaliHero!

Wil jij de CaliHero in jezelf ontdekken? Start vandaag met een gratis gesprek!

  1

  Vul onderstaand formulier in en kies je coach of een regio.
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  [footer_links][/footer_links]
  [footer_rechts_test][/footer_rechts_test]