COACHING @ DEME

Ons welzijn is meer dan ooit van cruciaal belang! Fijn dat jij jouw Energy Points inzet om je veerkracht te versterken en/of je perfectionisme te milderen. Op deze pagina maak je kennis met onze coaches en ontdek je onze aanpak.

Hieronder vind je de mogelijkheden, samen met een coach ontdek jij wat voor jou het beste werkt. Het gesprek zal online plaatsvinden.

Perfectionisme coaching:

De lat steeds hoog leggen, faalangst, controledrang, een immens verantwoordelijkheidsgevoel en altijd blijven doorgaan, zijn enkele typische kenmerken van perfectionisme. Onze perfectionismecoaches helpen je om het patroon van ‘moeten’ te doorbreken. Je leert om je perfectionistische gewoonten te vervangen door gezondere en meer realistische gewoonten. Zo ben je opnieuw in staat om verantwoordelijkheid op te nemen voor jezelf en niet alleen voor anderen.

Veerkracht coaching:

Wil je beter leren omgaan met tegenslagen, stress of drukte? Deze vorm van coaching helpt je om veerkrachtiger te reageren op moeilijkheden of uitdagingen en je algehele welzijn te verbeteren. Als insteek hanteren wij invalshoeken vanuit de positieve psychologie en de hefbomen om veerkracht en bevlogenheid te versterken: focus, bewustzijn, zelfsturing en optimisme.

Vind de coach die bij je past

Carine Dewulf

Veerkracht & Perfectionisme Coach

Carine houdt er van zich te blijven ontwikkelen als mens, als coach en trainer. Als master bedrijfspsychologie werkte ze 25 jaar voor diverse bedrijven in marktonderzoek en marketing. Haar leergierige en onderzoekende aard neemt ze mee in haar coachingtrajecten. Samen met jou onderzoekt ze wat je nodig hebt om je persoonlijk en/of professioneel verder te kunnen ontwikkelen.
Carine is loopbaancoach, perfectionisme coach en erkend stress & burn-out coach, gecertificeerd door Better Minds at Work.
Met haar zachtaardige stijl stelt ze jou snel op je gemak en weet ze veiligheid te creëren. Carine is enthousiast als ze haar inzichten en ervaringen kan delen en motiveert je om nieuwe paden te bewandelen, te experimenteren, te durven. Uit het brede gamma aan methodieken en technieken waarover ze beschikt, kiest ze tijdens loopbaanbegeleiding diegene die jou helpen om jouw doel te bereiken.
Voor Carine is het puur genieten wanneer iemand die ze begeleidt tot een nieuwe inzicht komt waarmee hij/zij enthousiast aan de slag wil om een verandering te realiseren in zijn/haar leven!

Carine Dewulf
Veerkracht & Perfectionisme Coach
Nederlands

Catherine Campo

Catherine Campo

Veerkracht & Perfectionisme Coach

Catherine is betrokken, empathisch en heeft het vermogen om je tot rust te brengen. Bij haar wil je gewoon jezelf zijn en voel je je veilig. Op haar eigen manier brengt ze mensen in beweging.
Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in Marketing, HR en onderwijs. Tijdens haar loopbaan in de bedrijfswereld heeft ze gaandeweg een heel mensgerichte component in haar loopbaan geïntegreerd. Haar passie voor mensen en hun mogelijkheden bracht haar naar de opleidingen van Better Minds at Work, waar ze als loopbaancoach werd gecertificeerd.
Het is haar missie om mensen te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen, te groeien, nieuwe dingen te leren, meer inzicht in zichzelf te verschaffen om van daaruit een authentieker en gelukkiger leven te leiden.
Ze vindt het een voorrecht om jou te kunnen begeleiden in je zoektocht naar nieuwe inzichten in jezelf en in de richting die je uit wil in de toekomst. Ze zet je graag in beweging met concrete en creatieve oefeningen en opdrachten waardoor je meer inzicht krijgt in je drijfveren, talenten en wat je nu écht waardevol vindt in je leven.

Catherine Campo
Veerkracht & Perfectionisme Coach
Nederlands & Engels

Muriel Velu

Veerkracht & Perfectionisme Coach

Het is Muriel haar missie om mensen te helpen bij verandering.
Als trainer/coach is ze gedreven om het beste uit mensen te halen. Vanuit haar jarenlange ervaring als HR Manager en Management Consultant begeleidt ze zowel werknemers als zelfstandigen naar hun droom job. Ze maakt je talenten, vaardigheden en competenties zichtbaar tijdens loopbaanbegeleiding en inspireert je om te zoeken naar wat je echt wilt in je leven. Je goed in je vel voelen is hierbij het uitgangspunt. Haar enthousiasme en passie werken aanstekelijk zodat je met veel plezier, zin en positieve energie een nieuwe uitdaging tegemoet gaat.

Muriel Velu
Veerkracht & Perfectionisme Coach
Nederlands & Engels

Neem contact met ons op

  1. Vul bijstaand formulier in en kies je coach
  2. Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een afspraak.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer