Ilse Demarbaix

Lier en deelgemeenten

Onderwijs speelde een grote rol in het leven van Ilse Demarbaix. Ze bekleedde verschillende functies binnen het schoolsysteem. Van leerkracht tot directie van een basisschool en coördinerend directeur.

Haar leer – en leef wijsheden motiveerde haar om na 30 jaar onderwijs een carrière switch te maken van 360 graden en een eigen zaak op te richten. Een bedrijf waar job en welzijn samengaan . Waar medewerkers gelukkig zijn en hun talenten, expertise mogen/moeten inzetten.

Werken met hart en ziel zijn op haar lijf geschreven. Ze houdt ervan om ieder individu binnen een team sterker te maken vanuit hun talenten.  In verbinding gaat ze graag mee op zoek naar je beter zelf. Ze laat jou inzien, voelen en ervaren om JA te zeggen tegen het leven en de bijhorende uitdagingen. Wanneer je begrijpt dat je UNIEK bent, zul je vanuit balans de juiste acties ondernemen.

Haar persoonlijke ervaringen en de liefde om te coachen deden haar besluiten om professioneel hier in verder te gaan. Ze staat klaar om samen met jou op zoek te gaan naar oplossingen die ervoor zorgen dat ook jij je mooiste leven kan leiden.

Als gecertificeerd loopbaancoach bij Better Minds at Work loopt ze naast je, want bij Ilse gaat het over zelfvertrouwen en passie. Twee factoren die jou in beweging krijgen. Haar competenties motiveren, inspireren, communiceren, vertrouwen scheppen, kracht uitstralen, kwetsbaarheid tonen zet ze tijdens de coaching in.

Communicatie – Energie – Groei – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Onderwijs – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 97 81 81 15
[email protected]

Hoe anderen Ilse ervaren

De gesprekken hebben me doen inzien dat mijn huidige job eigenlijk perfect bij me past en dat ik er nog jaren in verder wil. Ik vond Ilse erg gemotiveerd was om me zo goed mogelijk bij te staan. Ze luisterde erg goed naar wat ik precies uit de begeleiding wou halen en heeft zich daarop erg goed afgestemd. Het heeft me inzichten gegeven in wat ik precies wil voor het verdere verloop van mijn loopbaan.

Catherine

Ik ben het meest tevreden over mijn toegenomen zelfvertrouwen, veerkracht en positiviteit. Het heeft me bijgebracht om sterker in het leven te staan. Ilse is een zeer lieve, warme vrouw met een luisterend oor. Ze luistert actief en haalt er belangrijke informatie uit om verder mee aan de slag te gaan. Ze geeft je een veilig gevoel, je kan en mag er jezelf zijn. Ze kiest concrete opdrachten waarvan je op korte (en lange) termijn ook de voordelen ziet. Ze laat je de confrontatie aangaan met jezelf en de situatie om hieruit te leren en te groeien, wat niet gemakkelijk is. Ze legt de nadruk op de positieve dingen en vooral op jouw eigen talenten dat ervoor zorgt dat je veerkrachtiger wordt. Ze heeft een groot hart. Ik ben enorm dankbaar dat ik bij haar ben terechtgekomen.

Jolien

Ik raad een coach als Ilse aan iedereen aan. Je leert hier zoveel van. Zelfverzekerd en veerkrachtig in het leven staan is niet makkelijk. Zij kan jou hier stap voor stap bij helpen. Ze kijkt naar jouw talenten en gaat hiermee aan de slag. Ze is de persoon die jou dat extra duwtje in de rug geeft, je vleugels geeft, maar je bovenal ook laat struikelen om daaruit te leren.

Samenwerken met Ilse?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer