Steve Daponte

Wijnegem

Door zijn succesvolle loopbaan binnen onderwijs, weet Steve Daponte als geen ander dat veiligheid de sleutel is binnen relaties. Als ervaren coach geniet hij ervan mensen te empoweren en volledig in hun kracht te zetten. Vanuit een fijne verbinding krijgen klanten steeds alle ruimte om eigenaarschap op te nemen naar een nog betere versie van zichzelf.

De enorme rust die hij uitstraalt, geeft de betrokkenen alle comfort in de zoektocht naar groei en vooruitgang. Met een sterk analytisch vermogen zet hij je tijdens loopbaanbegeleiding op weg om keuzes te maken en stappen te nemen. Op de juiste momenten durft hij betrokken en authentiek te confronteren, zonder je eigenwaarde één seconde uit het oog te verliezen.

Dankzij zijn certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work kunnen niet meer enkel leerkrachten en leerlingen van zijn empathische aanpak genieten. Geef een boost aan je zelfvertrouwen en durf met iemand dicht bij je zijde op avontuur te gaan. Steve is al nieuwsgierig naar welke verandering jij bij jezelf teweeg kan brengen!

Faalangst – Focus – Groei – Loopbaanbegeleiding – Onderwijs – Ontwikkeling – Stress – Talentontwikkeling – Waarden – Werkgeluk 

+324 76 59 40 98
[email protected]

Hoe anderen Steve ervaren

Ik was heel tevreden over het doordenken en doorpraten. Het heeft me bijgebracht dat wij teveel uitgaan van veronderstellingen en dat er altijd onderliggende behoeftes zitten waar je best even bij stilstaat. Steve is een heel aangename, humorvolle, supercompetente -en diepgaande gesprekspartner. Je hebt niet het gevoel dat hij een systeempje afwerkt, maar dat hij echt ingaat op jou als persoon en op jouw issues.

Joelle

Steve heeft ervoor gezorgd dat ik dichter bij mezelf ben gekomen. Hij is erg gericht op het positieve en hanteert een begrijpende en bevragende aanpak waar je veel mee bent als persoon.

Koen

Samenwerken met Steve?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer