Sophie Grison

Lochristi & Lokeren

Mensen vanuit hun kracht helpen groeien. Zodat ze – door eerst verbinding te maken met zichzelf en van daaruit met anderen – tot hun volle potentieel kunnen komen. Dat is de drijfveer van loopbaancoach Sophie. Daarbij laat ze zich maar wat graag inspireren door het groeitraject dat ze zélf heeft afgelegd. Sophie heeft namelijk maar liefst 25 jaar ervaring als HR-professional. Of ze nu werkte als recruiter of uiteindelijk als HR director, ze zorgde ervoor dat mensen op de juiste plek zaten. Zodat ze met goesting kwamen werken. Toen haar tewerkstelling tot een einde kwam, drukte Sophie de pauzeknop in. Wat wilde ze nu echt? Verder op automatische piloot? Of opnieuw contact maken met wat haar ten diepste drijft? Ze koos voor dat laatste.

Vandaag helpt ze jou ontdekken wat je talenten zijn, en reikt ze je tools aan op maat van jouw situatie en behoefte. Daarbij houdt ze je een spiegel voor, daagt ze je uit om ownership te nemen, en durft ze te confronteren. Maar dan wel in een veilige omgeving waar je jezelf mag tonen én waar plaats is voor humor. Daarbij laat Sophie zich graag leiden door de principes van de positieve psychologie. Het resultaat: meer energie, productiviteit, een gezonde dosis veerkracht.

Wat daarnaast nog in haar rugzak zit: een diploma rechten, een opleiding coaching bij Quintessence, een certificaat als loopbaancoach bij Better Minds at Work, een opleiding mindfulness en een certificaat bemiddeling. Heb je interesse in (loopbaan)coaching? Contacteer Sophie dan voor een intakegesprek.

Carrière – Communicatie – Energie – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 73 96 99 92
[email protected]

Hoe anderen Sophie ervaren

Sophie heeft mij toegelaten een aantal zaken op een rijtje te krijgen en in te zien in welke professionele omgeving ik mij goed kan voelen. Hierdoor was ik beter in staat te beoordelen welke keuzes/ opties mij dichter bij mijn uiteindelijk doel konden brengen. Sophie slaagt erin om een veilige omgeving te combineren met een no-nonsense aanpak !

Filip

Door Sophie heb ik inzicht gekregen in mijn waarden en competenties en dat inzicht heb ik actief leren inzetten bij het solliciteren. Dit was het duwtje in de rug dat ik nodig had. Sophie is heel empathisch en begrijpt snel welke valkuilen er zijn en welke tips hierbij van toepassing zijn. Danku Sophie!

Elisa

Tijdens de sessies heb ik mezelf herontdekt en gezien welke meerwaarde ik kan bieden en wat belangrijk is voor mij. Sophie is echt iemand waarbij je jezelf kan zijn. Een eerdere begeleiding die ik bij een andere onderneming had gevolgd heeft me niet dezelfde voldoening gegeven als deze.

Stefaan

De eerste keer dat ik Sophie ontmoette, voelde het direct goed aan. Het klikte! Sophie is een empathische en aangename coach en heeft een zeer effectieve en fijne manier van coachen. In een aantal sessies werd mijn ‘zoektocht naar een nieuwe carrière’ aangepakt. Ik voelde me gesteund en werd op tijd en stond uitgedaagd waardoor ik snel inzicht kreeg om mijn volgende stappen te zetten. Ondertussen heb ik mijn “Why” uitgeschreven en ben ik klaar om mijn pad te bewandelen. Dank je wel voor ‘de klik’

Kathleen

Sophie is een heel enthousiaste coach die jou met veel warmte en deskundigheid zal ontvangen. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Samen met jou slaagt ze erin om heel snel de cruciale punten te vinden die jou blokkeren om te bereiken wat je wil. Haar toolbox om deze aandachtspunten aan te pakken is indrukwekkend, en ze weet perfect welke tool op welk moment in te zetten. Zo zal je je doelstellingen ongetwijfeld bereiken! Het wordt gegarandeerd een boeiende reis waarin je steeds meer jezelf mag worden en in je kracht komt te staan!

Aline

Als je op zoek bent naar duurzame verandering in je leven en werk kan ik je Sophie van harte aanbevelen als coach. De snelheid, gevatheid en passie waarin ze je in beweging durft te brengen net buiten je comfort zone is uniek. Sophie biedt een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf kan zijn. Vanuit haar jarenlange ervaring in de business wereld, werkt ze met unieke tools om je op je eigen unieke pad te brengen. In je kracht te zetten om aan de slag te gaan met jouw talenten en mogelijkheden en blijvende verandering voor jezelf te creëren Dank je wel Sophie, je bent gewoon top.

Annika

Sophie weet jou door haar waaier aan tools, jarenlange ervaring in de bedrijfswereld maar vooral door haar oprechte interesse in jou, te laten nadenken en te groeien. Ze begeleidt je op een verbindende manier om meer in je kracht te staan en zicht te hebben op je talenten en mogelijkheden.

Nathalie

Sophie is een coach die jou een veilige plek biedt waar je je kwetsbaar kan en mag opstellen. Een plek waar je gevoelens, vraagstukken, bekommernissen, twijfels naar boven mogen komen. Ze houdt je op een respectvolle, warme en empathische manier een spiegel voor.

Sophie zorgt er voor dat je meer gaat nadenken over wat je wel en niet belangrijk vindt in een job en op welke manier de work-life-balance in evenwicht kan zijn. Je krijgt doorheen de coaching meer vat op de zaken waar je nu tegen aan loopt en je krijgt opnieuw 'grond onder je voeten' wat je loopbaanmogelijkheden betreft. Na slecht vier uur loopbaancoaching bij Sophie, had ik een vrij helder beeld van de weg die ik moet gaan in de richting van een nieuwe uitdaging, ik kreeg handvaten om mijn loopbaan letterlijk in eigen handen te nemen. Ik kreeg ook vertrouwen in het feit dat je wel degelijk zelf je loopbaan kan vorm geven door regelmatig te reflecteren over wat je belangrijk vindt en welke talenten en competenties aanwezig zijn bij jou. Kortom, Sophie zorgt voor een zeer kwaliteitsvolle loopbaancoaching. Ik zal in de toekomst zeker nog met haar contact opnemen, wanneer ik 'vast' komt te zitten.

Samenwerken met Sophie?

  1

  Vul het formulier in
  2

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  3

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  4

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer