Samira Valckenaers

Antwerpen

Tijdens haar loopbaan binnen HR en consultancy is de liefde voor coaching gegroeid. Het ontwikkelen van communicatievaardigheden, het zien groeien van mensen en hen in hun kracht zetten, dat is waar het om draait. In die 15 jaar heeft haar eigen pad steeds meer vorm gekregen.

De focus op zowel coaching van teams in organisaties als één op één trajecten levert een brede waaier aan methodieken en ervaring. Als coach (gecertificeerd door Better Minds at Work) zet Samira je mee in beweging. Vertrekken van wat er al is en samen richting naar wat zou kunnen zijn. Je doen groeien, dat is waar het om gaat. Haar aanpak kan je omschrijven als doelgericht.

Wat Samira belangrijk vind in haar rol als coach? Mensen aan het denken zetten. Bewust maken over hun communicatie en gedragingen. Een zaadje planten, inspireren en aansporen tot actie. Dat begint in de eerste plaats bij jezelf. Samen de “goesting” aanwakkeren.

“Leave a little sparkle wherever you go”.

Carrière – Communicatie – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ondernemers – Ontwikkeling – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 84 10 30 55
[email protected]

Samenwerken met Samira?

Vraag hier een gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  [footer_links][/footer_links]
  [footer_rechts_coach][/footer_rechts_coach]