Lesley Jochems

Brasschaat

Lesley haar passie voor leren en liefde voor mensen heeft ze gedurende meer dan 20 jaar kunnen voeden en vormgeven in verscheidene HR functies (werving en selectie, assistent HR manager, HR Business Partner).  Enkele jaren geleden werd dit nog verder uitgebreid en verdiept door het volgen van een coaching opleiding. Een duidelijke missie in je leven geeft je vleugels, dus niet lang daarna sprong ze in het diepe door haar werknemersstatuut vaarwel te zeggen om zelfstandig coach te worden.

De domeinen waarin ze zich zou specialiseren waren snel duidelijk, gezien haar voornaamste ervaringsdomein: mens en werk. Ze behaalde certificaten in Loopbaanbegeleiding en Stress- en Burn-out. Inmiddels coacht ze al enkele jaren met veel enthousiasme voltijds mannen en vrouwen die op een of andere manier op  een kruispunt in hun loopbaan staan, en graag meer inzicht, meer helderheid willen bij het maken van de voor hen juiste keuze. Ze heeft er nog geen seconde spijt van gehad – in haar ogen heeft ze de mooiste job ter wereld ! Haar klanten waarderen haar aanpak als tegelijk pragmatisch én empathisch, zorgend zowel als doelgericht, waarderend maar indien nodig ook confronterend.

Bore-out – Burn-out – Loopbaanbegeleiding – Stress – Talentontwikkeling – Work-life balans

+324 91 72 06 09
[email protected]

Hoe anderen Lesley Jochems ervaren

Nogmaals een dikke merci voor uw hulp!!! Dankzij u heb ik mezelf opnieuw leren ontdekken en ben ik terug voor mezelf beginnen nadenken. Waarden, sterktes, valkuilen... Ik neem ze allemaal mee op mijn pad en probeer er mijn voordeel mee te doen.

Ik voel me nuttig, zie doorgroeikansen en heb veel minder nood aan bevestiging. Een bewijs dat dit mijn ding is en ik nu vooral moet genieten, complimenten moet aanvaarden en grenzen moet bewaken.

Bart

Mijn ervaringen met Lesley als coach waren eensluidend positief. Lesley is een gedreven professional, met grote betrokkenheid & beschikbaarheid. Ze is geen psychologe, maar brengt wel psychologische materie aan, die ze ook zelf ervaren heeft in haar professionele carrière. Dat maakt dat je niet spreekt met een theoretische academicus, maar met een coach die zélf bedrijfservaring heeft, en problematieken beleefd heeft. Ik kon ten zeerste appreciëren dat er geen vooraf bepaalde agenda was tijdens onze sessies , maar dat er telkens ingepikt werd op die topics/aspecten waar ik op dat moment mee worstelde…

Michel

Lesley is zeer professioneel en gedreven, toegankelijk met oog op onafhankelijkheid van de client. … Het helpt (mij) om asap terug te weten welke richting ik uit wil, met de hulp van een ervaren, gedreven professional. Een tool/boost voor mens en maatschappij.

Tim

Een zeer ervaren persoon die niet veel woorden nodig heeft om te weten wat het probleem is en de juiste begeleiding geeft. Goede begeleiding. Ervaren coach. Weet perfect van aanpakken.

Sara

Lesley straalt veel professionaliteit uit, heeft een heel persoonlijke benadering en heeft tegelijk een geborgen gevoel op een moment dat het even allemaal niet goed loopt. Ze is iemand die oprecht luistert, die aan de hand van een paar woorden heel veel weet los te maken, iemand die ook kordaat is. Hoewel ik telkens volledig leeg buiten stapte, keek ik toch weer uit naar de volgende sessie.

Ellen

De ervarenheid van Lesley en het gevoel van vertrouwen die er al was vanaf het eerste gesprek, maken dat ik Lesley enorm zou aanraden. Het zorgt ervoor dat je jezelf meer openstelt waardoor het gemakkelijker is om tot de essentie te komen.

Dries

Ik ervaarde Lesley als iemand die heel goed kan luisteren en zeer goed orde kan scheppen in het verhaal. Ze brengt duidelijkheid, overzicht in de chaos die er in mijn hoofd zat. Ze kan, in het korte tijdsbestek, zeer goed vinden waar het bij mij om gaat.

Saskia

Lesley is professioneel en empathisch. Vanaf de eerste sessie was ik gerustgesteld en dat gevoel is zo na elke sessie gebleven. Ze heeft op de juiste momenten de middelen en oefeningen aangereikt om me verder op weg te helpen en gezorgd dat na de 4 sessies alles mooi afgerond kon worden. Ik heb geen moment spijt gehad!

Karel

Er wordt duidelijk rekening gehouden met mijn noden en waarden. Er wordt voldoende tijd genomen en Lesley straalt rust uit. Wat heeft het me bijgebracht: een duidelijker beeld van wat ik wil en niet wil, dat ik mijn talenten meer in de verf dien te zetten.

Thaïs

Ik heb de nodige ondersteuning gekregen naar waar ik naar op zoek was voor mijn verdere loopbaan en kan nu verder aan de slag. Deze coachings waren heel verhelderd voor mezelf. Het was positief om dit traject met Lesley af te leggen. Lesley is iemand die weet waar ze mee bezig is. Ze werkt enorm hard op maat van de persoon. Geen enkel 'antwoord' is fout. Ze stelt goede gerichte vragen waar je mee verder kan. Bedankt!

Brenda

Ik vond het super dat de gespreksinhoud volledig op maat was en ik dus eigen inbreng had in wat we wanneer bespraken. Lesly heeft heel goed rekening gehouden met mijn eigen situatie, en wat er meespeelde. Het was leerrijk om tijdens oefeningen meer inzicht over jezelf te krijgen.

Gerd

Loopbaanbegeleiding heeft me zelfvertrouwen gegeven waardoor ik met mijn talenten en kwaliteiten vele kanten uit kan.

Silke

Samenwerken met Lesley?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer