Lesley Jochems

Brasschaat

Lesley haar passie voor leren en liefde voor mensen heeft ze gedurende meer dan 20 jaar kunnen voeden en vormgeven in verscheidene HR functies (werving en selectie, assistent HR manager, HR Business Partner).  Enkele jaren geleden werd dit nog verder uitgebreid en verdiept door het volgen van een coaching opleiding. Een duidelijke missie in je leven geeft je vleugels, dus niet lang daarna sprong ze in het diepe door haar werknemersstatuut vaarwel te zeggen om zelfstandig coach te worden.

De domeinen waarin ze zich zou specialiseren waren snel duidelijk, gezien haar voornaamste ervaringsdomein: mens en werk. Ze behaalde certificaten in Loopbaanbegeleiding en Stress- en Burn-out. Inmiddels coacht ze al enkele jaren met veel enthousiasme voltijds mannen en vrouwen die op een of andere manier op  een kruispunt in hun loopbaan staan, en graag meer inzicht, meer helderheid willen bij het maken van de voor hen juiste keuze. Ze heeft er nog geen seconde spijt van gehad – in haar ogen heeft ze de mooiste job ter wereld ! Haar klanten waarderen haar aanpak als tegelijk pragmatisch én empathisch, zorgend zowel als doelgericht, waarderend maar indien nodig ook confronterend.

Bore-out – Burn-out – Loopbaanbegeleiding – Stress – Talentontwikkeling – Work-life balans

+324 91 72 06 09
[email protected]

Hoe anderen Lesley Jochems ervaren

Nogmaals een dikke merci voor uw hulp!!! Dankzij u heb ik mezelf opnieuw leren ontdekken en ben ik terug voor mezelf beginnen nadenken. Waarden, sterktes, valkuilen... Ik neem ze allemaal mee op mijn pad en probeer er mijn voordeel mee te doen.

Ik voel me nuttig, zie doorgroeikansen en heb veel minder nood aan bevestiging. Een bewijs dat dit mijn ding is en ik nu vooral moet genieten, complimenten moet aanvaarden en grenzen moet bewaken.

Bart

Lesley toonde erg veel begrip en liet me beseffen dat het oké is om tijd te nemen voor jezelf als dit nodig is om te kunnen herstellen. Ze is professioneel en luistert goed. Vooral het geven van rake opmerkingen, in plaats van naar de mond te praten vond ik zo goed aan Lesley haar aanpak.

Wim

Na mijn sessies bij Lesley sta ik veel positiever in het leven. Ik kan terug genieten en ik kies ervoor dingen te doen, in plaats van dat alles aanvoelt als een ‘moet’. Ik ben erg tevreden van de resultaten, zowel fysiek als emotioneel, maar vooral de energie, enthousiasme en toewijding van Lesley zorgden voor deze goede ervaring. Ze is een zeer ervaren, enthousiast, gepassioneerd persoon die de boodschap aanpast aan de ontvanger en zo energie geeft.

Cindy

Bij Lesley werden de dingen waarop ik vast liep me duidelijk en kreeg ik handvatten om die cirkel te doorbreken. Ik kreeg terug een zicht op het einde van de tunnel en leerde manieren om anders in het leven te staan. De leerrijke begeleiding bij Lesley was zeer goed en smaakt naar meer!

Veronique

Door Lesley heb ik inzicht gekregen in het ontstaan van mijn burn-out en hoe ik hier verder mee aan de slag kan gaan. De doelgerichte aanpak van Lesley zorgde voor positieve resultaten. Dankjewel Lesley!

Gert

Lesley heeft mij geleerd om ontspanning en inspanning te doseren, om zo effectiever te kunnen functioneren. Mijn energiepeil is terug in balans en de verandering heb ik heel erg gevoelt in de afgelopen maand. Dit is dankzij mijn coach die een zeer goede begeleiding en hands on tools heeft aangereikt. Lesley is zeer bekwaam en ik was meteen op mijn gemak.

Marceline

Lesley heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen valkuilen en me geholpen om deze om te buigen naar kwaliteiten. Ze is een erg aangenaam persoon, wat ervoor zorgde dat er een vertrouwensband kon ontstaan die toch wel noodzakelijk is om tot successen te komen in een begeleiding. Ik heb aan deze sessies veel gehad, anderen hopelijk ook.

Bart

Lesley gaf me een duidelijk beeld over welke zaken me voldoening geven en welke net niet. Door de verworven inzichten heb ik nu een weloverwogen keuze kunnen maken voor een nieuwe job. Een erg positieve ervaring die mij heeft geholpen naar betere zelfkennis en uiteindelijk ook naar een nieuwe uitdaging.

Leander

Mijn ervaringen met Lesley als coach waren eensluidend positief. Lesley is een gedreven professional, met grote betrokkenheid & beschikbaarheid. Ze is geen psychologe, maar brengt wel psychologische materie aan, die ze ook zelf ervaren heeft in haar professionele carrière. Dat maakt dat je niet spreekt met een theoretische academicus, maar met een coach die zélf bedrijfservaring heeft, en problematieken beleefd heeft. Ik kon ten zeerste appreciëren dat er geen vooraf bepaalde agenda was tijdens onze sessies , maar dat er telkens ingepikt werd op die topics/aspecten waar ik op dat moment mee worstelde…

Michel

Een zeer ervaren persoon die niet veel woorden nodig heeft om te weten wat het probleem is en de juiste begeleiding geeft. Goede begeleiding. Ervaren coach. Weet perfect van aanpakken.

Sara

Lesley straalt veel professionaliteit uit, heeft een heel persoonlijke benadering en heeft tegelijk een geborgen gevoel op een moment dat het even allemaal niet goed loopt. Ze is iemand die oprecht luistert, die aan de hand van een paar woorden heel veel weet los te maken, iemand die ook kordaat is. Hoewel ik telkens volledig leeg buiten stapte, keek ik toch weer uit naar de volgende sessie.

Ellen

De ervarenheid van Lesley en het gevoel van vertrouwen die er al was vanaf het eerste gesprek, maken dat ik Lesley enorm zou aanraden. Het zorgt ervoor dat je jezelf meer openstelt waardoor het gemakkelijker is om tot de essentie te komen.

Dries

Ik ervaarde Lesley als iemand die heel goed kan luisteren en zeer goed orde kan scheppen in het verhaal. Ze brengt duidelijkheid, overzicht in de chaos die er in mijn hoofd zat. Ze kan, in het korte tijdsbestek, zeer goed vinden waar het bij mij om gaat.

Saskia

Lesley is professioneel en empathisch. Vanaf de eerste sessie was ik gerustgesteld en dat gevoel is zo na elke sessie gebleven. Ze heeft op de juiste momenten de middelen en oefeningen aangereikt om me verder op weg te helpen en gezorgd dat na de 4 sessies alles mooi afgerond kon worden. Ik heb geen moment spijt gehad!

Karel

Er wordt duidelijk rekening gehouden met mijn noden en waarden. Er wordt voldoende tijd genomen en Lesley straalt rust uit. Wat heeft het me bijgebracht: een duidelijker beeld van wat ik wil en niet wil, dat ik mijn talenten meer in de verf dien te zetten.

Thaïs

Ik heb de nodige ondersteuning gekregen naar waar ik naar op zoek was voor mijn verdere loopbaan en kan nu verder aan de slag. Deze coachings waren heel verhelderd voor mezelf. Het was positief om dit traject met Lesley af te leggen. Lesley is iemand die weet waar ze mee bezig is. Ze werkt enorm hard op maat van de persoon. Geen enkel 'antwoord' is fout. Ze stelt goede gerichte vragen waar je mee verder kan. Bedankt!

Brenda

Ik vond het super dat de gespreksinhoud volledig op maat was en ik dus eigen inbreng had in wat we wanneer bespraken. Lesly heeft heel goed rekening gehouden met mijn eigen situatie, en wat er meespeelde. Het was leerrijk om tijdens oefeningen meer inzicht over jezelf te krijgen.

Gerd

Loopbaanbegeleiding heeft me zelfvertrouwen gegeven waardoor ik met mijn talenten en kwaliteiten vele kanten uit kan.

Silke

Lesley is een hele aangenaam persoon waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde en waardoor ik geen angst had om dingen te vertellen. Ze is een warm persoon die je op je gemak stelt. Dankzij haar weet ik nu waar ik op moet letten tijdens de zoektocht naar een nieuwe job en het sollicitatieproces. De 4 sessies hebben me de kennis bijgebracht die ik nodig had om aan de slag te kunnen met het solliciteren.

Aurelie

Ik liep vast op een aantal zaken (werk georganiseerd krijgen, stress, veel piekeren, gevoel dat ik op een dag niets gedaan kreeg, niet zeker of ik mijn werk nog wel leuk vond, ...) en de coaching heeft me geholpen om dit te doorbreken en een aantal belangrijke knopen door te hakken. Wanneer ik met een concrete hulpvraag kwam, werd die gericht aangepakt. Lesley is een rustige coach die rake observaties maakt en de juiste vragen stelt die je jezelf niet kan/durft stellen. Ik kon volledig zelf mijn tempo en ritme aangeven.

Sanne

Lesley is heel rustig en begripvol persoon die heel goed kan luisteren en theorie omzet naar praktijk. Het brengt je tot andere inzichten waardoor je sneller stappen onderneemt. Ze bracht me vooral bij dat er steeds een oplossing mogelijk is en dat je situaties niet altijd kan/moet veranderen. We zochten samen naar een oplossing voor het probleem. Ze liet me vrij in mijn keuzes en maakte me sterker.

Marjan

Ik ben heel tevreden over de algemene aanpak van Lesley. Ze heeft me heel wat inzicht bijgebracht en tools gegeven om in mijn dag dagelijks leven in praktijk om te zetten. Verder is zij een warme -en empathische dame waar ik me onmiddellijk op mijn gemak bij voel, wat de sessies heel aangenaam maakt. Ik zou het aan iedereen aanraden om ik het gevoel heb dat de begeleiding me effectief geholpen heeft en perspectief geboden heeft.

Wendy

Ik ben heel tevreden over de duidelijke globale aanpak en de terugvalpreventie van het plan. Lesley geeft een goed en beter inzicht in verband met het functioneren op de werkvloer. Ik voel me veel positiever en krachtiger, zowel in dagelijks leven als op het werk. Lesley is heel vriendelijk, geeft vertrouwen, is eerlijk en geeft duidelijk advies.

Petra

Lesley heeft mij het pad leren ontdekken waarin ik mijn sterktes heb. Samen met haar heb ik zaken opgestart waarin ik kan groeien. Ze is een zeer professioneel persoon waar ik een goede verbinding mee had en ik hoop dat ze nog lang kan verder doen zoals ze nu bezig is.

Manuel

Lesley heeft mij het pad leren ontdekken waarin ik mijn sterktes heb. Samen met haar heb ik zaken opgestart waarin ik kan groeien. Ze is een zeer professioneel persoon waar ik een goede verbinding mee had en ik hoop dat ze nog lang kan verder doen zoals ze nu bezig is.

Veronique

Ik ben bij Lesley gekomen om te leren hoe ik beter kon omgaan met stress en piekeren. De begeleiding was erg waardevol en zou het zeker aanraden aan anderen om bij Lesley te komen om te leren over stressbeheersing!

Guy

Lesley is een vlotte, uitnodigende, professionele coach die weet waar ze mee bezig is. Ik ben zelf erg tevreden over de vorderingen die ik heb gemaakt sinds 1 jaar geleden en ik kan enkel Lesley bedanken om mij zo goed te begeleiden.

Yolanda

De coachingsessies met Lesley waren erg aangenaam en het was zó handig dat deze gepland konden worden naar eigen behoeften. Ik heb een ruimere kijk gekregen op werkmogelijkheden. Nu werk ik stap per stap richting mijn droom. Thanks Lesley!

Annick

Naast het aanbieden van inzichten, zocht Lesley mee naar doelgerichte oplossingen op momenten dat ik er zelf geen zag of niet durfde zien. Ze is een dame met veel kennis die ze op een erg begrijpelijke wijze deelt. Nu kan ik mijn dagelijkse leven zo organiseren dat er een harmonieuze balans ontstaat tussen gas en rem.

Tinne

Elke sessie kwam ik met een 'nieuw' probleem, iets waar ik tegen aan botste en steeds weer nam Lesley de tijd om me te doen inzien hoe ik ook dat probleem van de baan kon helpen. Af en toe nam het meerdere sessies in beslag, maar ik heb doorheen al de sessies enorm veel geleerd op alle vlakken!

Astrid

Lesley heeft me geweldig geholpen! Samen met haar heb ik mijn talenten uitgezocht én ontdekt! Ik zou haar graag willen bedanken voor de goede zorg en de warmte tijdens het hele proces.

Tina

Heidi is een persoon die luistert, zaken duidelijk uitlegt en benadrukt dat jij het zelf bent die moet kiezen en beslissingen nemen

Heidi

Ik heb na de 4u mijn dilemma kunnen oplossen en heb mijn keuze gemaakt voor mijn volgende job. Het heeft veel inzichten over mezelf bijgebracht die ik onbewust wel wist maar niet zo duidelijk en gestructureerd

Zoë

Lesley is zeer professioneel en gedreven, toegankelijk met oog op onafhankelijkheid van de client. … Het helpt (mij) om asap terug te weten welke richting ik uit wil, met de hulp van een ervaren, gedreven professional. Een tool/boost voor mens en maatschappij.

Tim

Ik heb bij Lesley mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik voelde me echt op mijn gemak door de professionaliteit en het medeleven dat Lesley toonde. De inzichten die ik bij haar heb verworven draag ik nog steeds met me mee. Doe zo voort Lesley!

Lindsey

De coaching was vertrouwelijk en aangenaam. De communicatie was direct en ik kreeg concrete handvaten aangereikt. Geweldige ervaring!

Sofie

Lesley kon me heel goed 'lezen' en me perfect begeleiden in het proces

Elien

Samenwerken met Lesley?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer