Karlijne Bertels

Putte / Heist-Op-den-Berg

Karlijne heeft 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, zowel in communicatie, sales, als HR management. Als HR verantwoordelijke was het jarenlang haar missie om mee te bouwen aan een werkplek waar iedereen zich gelukkig, gemotiveerd en gewaardeerd voelt.

Hieruit groeide haar interesse om zich verder te specialiseren in loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work). Vanuit haar sterke verbondenheid met mensen wil Karlijne anderen helpen om inzicht te krijgen in hun talenten en drijfveren om op die manier meer energie te vinden in hun werk.

Haar passie en ervaring met HR, met werving en selectie, en met het trainen van diverse management skills, vormen hierbij een grote meerwaarde. Haar klanten waarderen haar toegankelijke, inspirerende, motiverende en oplossingsgerichte aanpak.

Burn-out – Carrière – Energie – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Ondernemers – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Veerkracht – Werkgeluk – Work-life balans 

+324 95 58 45 01
[email protected]

Hoe anderen Karlijne ervaren

Na deze loopbaanbegeleiding heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn competenties, vaardigheden, waarden en stressoren. Ik weet nu goed waar ik in de toekomst meer op wil inzetten en wat ik echt meer moet vermijden om het beste van mezelf te geven en te kunnen groeien. Bedankt voor de fijne begeleiding van m'n loopbaanpad.

Elly

Door samen met Karlijne op zoek te gaan naar wat ik nodig heb en waardevol vind in mijn werk, besefte ik dat ik eigenlijk een heel goede job heb en dat ik me blind staar op de mindere kantjes ervan. Daardoor ga ik nu terug met plezier naar mijn werk. Heerlijk!

Bieke

Dankzij Karlijne heb mijn (droom)job gevonden. Door de gesprekken ben ik aan de slag gegaan als Payroll Consulent, waarvan ik het bestaan niet wist.

Jeffrey

Samenwerken met Karlijne?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer