Karlijne Bertels

Beerzel / Grasheide / Keerbergen

Karlijne heeft 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, zowel in communicatie, sales, als HR management. Als HR verantwoordelijke was het jarenlang haar missie om mee te bouwen aan een werkplek waar iedereen zich gelukkig, gemotiveerd en gewaardeerd voelt.

Hieruit groeide haar interesse om zich verder te specialiseren in loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work). Vanuit haar sterke verbondenheid met mensen wil Karlijne anderen helpen om inzicht te krijgen in hun talenten en drijfveren om op die manier meer energie te vinden in hun werk.

Haar passie en ervaring met HR, met werving en selectie, en met het trainen van diverse management skills, vormen hierbij een grote meerwaarde. Haar klanten waarderen haar toegankelijke, inspirerende, motiverende en oplossingsgerichte aanpak.

Burn-out – Carrière – Energie – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Ondernemers – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Talentontwikkeling – Veerkracht – Werkgeluk – Work-life balans 

+324 95 58 45 01
[email protected]

Hoe anderen Karlijne ervaren

Na deze loopbaanbegeleiding heb ik een duidelijk inzicht gekregen in mijn competenties, vaardigheden, waarden en stressoren. Ik weet nu goed waar ik in de toekomst meer op wil inzetten en wat ik echt meer moet vermijden om het beste van mezelf te geven en te kunnen groeien. Bedankt voor de fijne begeleiding van m'n loopbaanpad.

Elly

Karlijne bezorgde mij perspectief en geloof in mijn kunnen. Ze is een erg begripvol en open persoon met een oprechte interesse in je verhaal. Karlijne kan alles heel nuchter op een rijtje zetten en het nodige perspectief geven. Mijn advies, doe zo voort!

Gaby

Door samen met Karlijne op zoek te gaan naar wat ik nodig heb en waardevol vind in mijn werk, besefte ik dat ik eigenlijk een heel goede job heb en dat ik me blind staar op de mindere kantjes ervan. Daardoor ga ik nu terug met plezier naar mijn werk. Heerlijk!

Bieke

Dankzij Karlijne heb mijn (droom)job gevonden. Door de gesprekken ben ik aan de slag gegaan als Payroll Consulent, waarvan ik het bestaan niet wist.

Jeffrey

De loopbaanbegeleiding was een goede inventarisatie van mijn behoefte, ook als deel van de oorzaak buiten loopbaan ligt, maar er wel op doorwerkt. We hebben vooral mijn visie meer geopend en daadkracht bijgegeven + handvaten om eerste stappen te zetten. Karlijne voelt de dingen goed aan. Ik voelde mij geheel begrepen, werd goed in mijn kracht gezet, duidelijke handvaten gegeven. Ruimer meedenken was geen probleem. Karlijne is een zeer aangenaam persoon, duidelijk, praktisch en concreet (niet teveel poespas, heerlijk). Heel empathisch, veel kennis. Fijne energie!

Lotte

In de sessies leerde ik wat mijn energiegevers en vreters zijn. Daarnaast leerde ik dat het belangrijk is een goed onderscheid te maken in wat je graag doet en wat je goed kan. De manier van werken en gestructureerde stappen kwam voor mij rustgevend over. Ik heb nu een duidelijk overzicht van mijn competenties en belangrijke waarden. Met een duidelijke “afvinklijst” heb je meer vertrouwen in de zoektocht tussen vacatures. Karlijne is een een heel enthousiaste, begripvolle coach. Ze laat je stap voor stap inzichten krijgen in jezelf, je struikelblokken en je talenten. Blijf doen waar je goed in bent! Coachen!

Lien

Karlijne heeft me laten inzien waar ik energie van krijg en waaraan ik energie verlies. Ze doet meer dan enkel coaching. Ze heeft me zowat letterlijk mijn nieuwe job bezorgd. Karlijne nam haar tijd om meer te weten over wie ik ben, wat ik kan, wat me blij maakt en heeft daarop verder gebouwd om mijn ideale job voor te stellen. Ze is open, oprecht en heeft een grote hoeveelheid aan kennis... Karlijne is een fantastische coach wat mij betreft. Door de coaching kon ik de knoop doorhakken om mijn vorige job te stoppen. Ik kreeg terug vertrouwen in mijn kennis en waarde.

Elke

Samenwerken met Karlijne?

Vraag hier een gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer