Grietje Lodewyckx

Turnhout, Lille, Vosselaar, Beerse

Grietje weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je werk aansluit bij waar je passie ligt door haar succesvolle loopbaan in het leiden van diverse en inclusieve teams.
Ze is gecertificeerd loopbaan en stress-en burnout coach bij Better Minds at Work en brengt een berg ervaring mee uit het bedrijfsleven.

Vanuit haar bevlogenheid voor talentgerichte en duurzame ontwikkeling van mensen, zet Grietje zich als coach in op persoonlijke groei, inzichten verwerven, het ontplooien van talenten, bewuste keuzes leren maken en veerkrachtig zijn.

Met meer dan 20 jaar ervaring gaat Grietje efficiënt en doortastend te werk. Haar aanpak is gericht op het mogelijk maken van jou persoonlijke groei en het optimaal leren balanceren en functioneren; zonder dat dit jouw geluk en gezondheid negatief beïnvloedt. Kortom: een authentieke, oplossingsgerichte en talentgerichte aanpak, zodat je (terug) in je kracht staat!

Grietje haar engergie en positiviteit werkt aanstekelijk. Ze bezit als geen ander de kunst om empatisch te luisteren en resultaatgericht jou loopbaan “future proof” te sturen. We gaan samen op pad om jou missie te voltooien! Want als je werk aansluit bij waar je hart ligt, geeft het je extra betekenis, voldoening en goesting.

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 77 25 95 12
[email protected]

Hoe anderen Grietje ervaren

Grietje is zeer empathisch en steeds positief ingesteld. Ze heeft haar tijd genomen om te luisteren en concreet rond mijn problemen gewerkt.
Het was een heel persoonlijk traject. Ik heb nieuwe inzichten verworven en tal van handige tips gekregen o.a. om valkuilen in de toekomst te vermijden. Ik zie dat ik duidelijke progressie gemaakt heb tijdens dit coaching traject. Ik was doorverwezen door mijn huisarts. Door de coaching van Grietje wist ik dat ik er niet alleen voorstond!

Mario

Ik heb een coaching traject gevolgd bij Grietje Lodewyckx en kan hier enkel maar positief op terugkijken. Het is een echte game-changer geweest voor mij. Je komt tot nieuw inzichten, krijgt tal van tips hoe je persoonlijk kan groeien, hoe je valkuilen kan herkennen en vermijden. Ik was uitermate te spreken over de persoonlijke aanpak, een traject op maat, de professionaliteit en de duidelijke communicatie. Gewoon doen zou ik zeggen!

Samenwerken met Grietje?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer