David Maegerman

Overijse / Druivenstreek

Het ondersteunen van klanten en collega’s vormt de absolute rode draad binnen Davids carrière. De afgelopen 20 jaar deed hij ervaring op in diverse operationele en managementfuncties in verschillende sectoren. Hij behaalde zijn certificaten bij Better Minds at Work, wat hem dichter bij zijn passie bracht. Enerzijds organisaties begeleiden rond thema’s als communicatie, samenwerking, en leiderschap. Anderzijds het coachen van individuen naar meer lef en energie, en naar een job die het beste aansluit bij hun talenten en waarden.

Door zijn rustige, nieuwsgierige houding en warme aanpak slaagt David erin een sterke verbinding met klanten op te bouwen. Hij nodigt je tijdens loopbaanbegeleiding uit om stil te staan bij wie je bent, en gaat samen met jou op zoek naar jouw energiegevers, talenten en waarden. David is een optimist in hart en nieren en gelooft sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven in handen te nemen. Hij geniet er dan ook van zijn coachees te zien groeien en steeds meer zichzelf worden.

David Maegerman

Burn-out – Carrière – Communicatie – Energie – Focus – Groei – Jobcrafting- Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk

+324 77 98 09 39
[email protected]

Samenwerken met David?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer