Cindy Joris

Sint-Amandsberg / Deinze / online

Cindy Joris is HR Consultant en Coach met een passie voor mensen en gelooft in hard werken met een hart en de kracht van dialoog. Zij startte haar loopbaan binnen Human Resources in verschillende inspirerende bedrijven en verschillende HR domeinen. Verbinding maken en mensen en teams laten groeien door het aanreiken van nieuwe inzichten, mogelijkheden en veerkracht, de kracht die iedereen kan (her)ontdekken.

Cindy is gecertifieerd en erkend burn-out, Mentaal Kapitaal en loopbaancoach bij Better Minds at Work. De begeleiding van Cindy om mensen en teams te laten groeien is zacht, enthousiast en resultaatgericht. Wil je het potentieel in jezelf (her)ontdekken of zoek je een andere levens- en werkbalans, loopbaan, …

Laat je begeleiden in jouw ontwikkeling om het gewenste resultaat te bereiken en stel jezelf de vraag “wat als het wel lukt”.

+32 476 91 85 83
[email protected]

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Samenwerken met Cindy?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer