Cindy Joris

Sint-Amandsberg / Deinze / online

Cindy Joris is HR Consultant en Coach met een passie voor mensen en gelooft in hard werken met een hart en de kracht van dialoog. Zij startte haar loopbaan binnen Human Resources in verschillende inspirerende bedrijven en verschillende HR domeinen. Verbinding maken en mensen en teams laten groeien door het aanreiken van nieuwe inzichten, mogelijkheden en veerkracht, de kracht die iedereen kan (her)ontdekken.

Cindy is gecertifieerd en erkend burn-out, Mentaal Kapitaal en loopbaancoach bij Better Minds at Work. De begeleiding van Cindy om mensen en teams te laten groeien is zacht, enthousiast en resultaatgericht. Wil je het potentieel in jezelf (her)ontdekken of zoek je een andere levens- en werkbalans, loopbaan, …

Laat je begeleiden in jouw ontwikkeling om het gewenste resultaat te bereiken en stel jezelf de vraag “wat als het wel lukt”.

+32 476 91 85 83
[email protected]

Bore-out – Burn-out – Carrière – Communicatie – Efficiënt werken – Energie – Groei – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

Hoe anderen Cindy ervaren

Ik heb tijdens de sessies erg goede gesprekken gehad met Cindy waar ik nu met een positieve blik op terugkijk. Ze gaf me professioneel advies en er werd een echte vertrouwensband geschept tijdens onze tijd samen. Ze is een fantastisch persoon, vol met aanmoedigingen en af en toe wat humor. Ze kan je raken in je diepe gedachten en gevoelens en voelt/denkt intens met je mee.Het was een zeer goede, professionele en persoonlijke begeleiding met aandacht voor je individuele situatie, er wordt gericht gewerkt op je vragen met aandacht voor je persoonlijke situatie, met behulp van zeer goede oefeningen die je helpen bewust worden van hoe je in het leven en in je job staat en je krijgt tips waarmee je aan de slag kan gaan om iets te veranderen. Een uiterst leerrijke ervaring!

Nancy

Cindy haar advies om met dingen aan de slag te gaan heeft mij erg goed geholpen. Ze geeft tips en advies, maar laat de antwoorden uit jezelf komen. Ze motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Een zeer rustig persoon met veel kennis en het hart op de juiste plaats!

Kim

Tijdens de coaching heb ik waardevolle inzichten gekregen over mijn sterke punten en persoonlijke belemmeringen. Bovendien heb ik concrete tools ontvangen om mee aan de slag te gaan. Nu voel ik me goed uitgerust en gemotiveerd om mijn groei en ontwikkeling verder te stimuleren!

Sofie

Samenwerken met Cindy?

Vraag hier je gratis gesprek aan

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer