Catherine Hoogmartens

Vraag hier je gratis gesprek aan

Catherine Hoogmartens

Hasselt

Catherine heeft 25 jaar ervaring bij een multinational in de HR-sector als consultant, accountmanager en leidinggevende. Zo verwierf zij een ruime kennis van de arbeidsmarkt in al haar aspecten en weet ze als geen ander welke concrete hindernissen iemand kan tegenkomen tijdens zijn loopbaan. Ze liet zich certificeren als loopbaancoach door Better Minds at Work.

Catherine volgde haar eigen passie en droom en startte als zelfstandig ondernemer om (hoogopgeleide) professionals te coachen tot de beste versie van zichzelf, zodat zij met veel veerkracht en energie in hun (beroeps-)leven kunnen staan. Ze biedt tijdens loopbaanbegeleiding inzicht in de unieke mix van talenten en hoe deze maximaal te ontwikkelen, in te zetten en zichtbaar te maken.

Catherine wordt gewaardeerd om haar sterke luisterbereidheid, betrokkenheid, resultaatgerichtheid en haar authenticiteit. Ze wil haar jarenlange ervaring en haar positivisme inzetten om professionals te begeleiden naar een gelukkig en zinvol leven.

Bore-out – Carrière – Communicatie – Energie – Hoogsensitiviteit – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Ondernemers – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 95 59 94 03
[email protected]

Hoe anderen Catherine ervaren

Ik ben heel tevreden over de aanpak en de inzichten die ik verkrijg gedurende de sessies. Catherine luistert en op basis van haar kennis en ervaring benadert ze mijn twijfels op een professionele manier. Het doet mij aan het denken zetten en bepaalde situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Catherine is heel open, spontaan en toegangelijk waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Haar aanpak vind ik heel professioneel en to the point.

K. Ector

Catherine is een heel positief en gedreven persoon, zij luistert, geeft tips, is heel behulpzaam, een zeer goede coach. Ik heb veel over mezelf geleerd, nu kan ik doel gericht zoeken naar een nieuwe job, ik weet waar ik sterk in ben en dat dankzij Catherine!

M. Zuchowicz

Loopbaanbegeleiding is zeer helpend om eens stil te staan bij wie je bent als persoon, je competenties en waarden. Het heeft me zeker al geholpen om te begrijpen waarom ik met bepaalde dingen worstel. Terwijl ikzelf vooral zocht naar nieuwe job op basis van inhoud, leerde ik om te starten van wie ik ben als persoon, en welk mijn competenties/kwaliteiten zijn. Catherine is een rustig persoon, die observeert en goed luistert en het proces van daaruit begeleidt.

M. Janssen

Samenwerken met Catherine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

1

Vul het formulier in
2

Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
3

Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
4

Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefCoaching in je bedrijf?


Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


Ontdek meer