Catherine Hoogmartens

Vraag hier je gratis gesprek aan

Catherine Hoogmartens

Hasselt

Catherine heeft 25 jaar ervaring bij een multinational in de HR-sector als consultant, accountmanager en leidinggevende. Zo verwierf zij een ruime kennis van de arbeidsmarkt in al haar aspecten en weet ze als geen ander welke concrete hindernissen iemand kan tegenkomen tijdens zijn loopbaan. Ze liet zich certificeren als loopbaancoach & veerkracht coach (stress en burn-out) door Better Minds at Work.

Catherine volgde haar eigen passie en droom en startte als zelfstandig ondernemer om (hoogopgeleide) professionals te coachen tot de beste versie van zichzelf, zodat zij met veel veerkracht en energie in hun (beroeps-)leven kunnen staan. Ze biedt tijdens loopbaanbegeleiding inzicht in de unieke mix van talenten en hoe deze maximaal te ontwikkelen, in te zetten en zichtbaar te maken.

Catherine wordt gewaardeerd om haar sterke luisterbereidheid, betrokkenheid, resultaatgerichtheid en haar authenticiteit. Ze wil haar jarenlange ervaring en haar positivisme inzetten om professionals te begeleiden naar een gelukkig en zinvol leven.

Bore-out – Carrière – Communicatie – Energie – Hoogsensitiviteit – Leiderschap – Loopbaanbegeleiding – Ondernemers – Re-integratie – Sollicitatie coaching – Stress – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 95 59 94 03
[email protected]

Hoe anderen Catherine ervaren

Uitstekende loopbaanbegeleiding! Dankzij een concrete en persoonlijke aanpak kom je op korte termijn tot een duidelijk zicht over je interesses, waarden en competenties en hoe je deze in je huidige of toekomstige job naar boven kunt halen. Het geeft goede handvaten om je carrière verder uit te bouwen, of er een nieuwe starten, aangezien er een overzicht wordt gegeven welke jobs bij jou zouden passen. Ook wordt er via een persoonlijke aanpak aandacht besteed aan jouw valkuilen, successen en opportuniteiten. Een echte eye-opener dus!

Sanne

Door de hulp van Catherine heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf als persoon. Ze is een erg empathisch, luisterend, begrijpend,… persoon en ik zou haar aanraden aan iedereen die zichzelf zoekt!

Cedric

De sessies bij Catherine hebben ervoor gezorgd dat ik meer duidelijkheid kreeg in mijn waarden en talenten. Alles was erg duidelijk en gebeurde meteen met een gevoel van vertrouwen. Catherine, een rustig, begaan en begrijpend persoon. Doe zo voort!

Tony

Ik heb door Catherine meer duidelijkheid gekregen over wat mij energie geeft en wat mijn energieniveau doet dalen. Ik kreeg van mijn coach de bevestiging en steun om de keuze die ik maak. Catherine nam de tijd om (met aandacht!) te luisteren en haar inbreng te geven.

Annick

Ik ben heel tevreden over de aanpak en de inzichten die ik verkrijg gedurende de sessies. Catherine luistert en op basis van haar kennis en ervaring benadert ze mijn twijfels op een professionele manier. Het doet mij aan het denken zetten en bepaalde situaties vanuit een ander perspectief te bekijken. Catherine is heel open, spontaan en toegangelijk waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Haar aanpak vind ik heel professioneel en to the point.

K. Ector

Catherine is een heel positief en gedreven persoon, zij luistert, geeft tips, is heel behulpzaam, een zeer goede coach. Ik heb veel over mezelf geleerd, nu kan ik doel gericht zoeken naar een nieuwe job, ik weet waar ik sterk in ben en dat dankzij Catherine!

M. Zuchowicz

Loopbaanbegeleiding is zeer helpend om eens stil te staan bij wie je bent als persoon, je competenties en waarden. Het heeft me zeker al geholpen om te begrijpen waarom ik met bepaalde dingen worstel. Terwijl ikzelf vooral zocht naar nieuwe job op basis van inhoud, leerde ik om te starten van wie ik ben als persoon, en welk mijn competenties/kwaliteiten zijn. Catherine is een rustig persoon, die observeert en goed luistert en het proces van daaruit begeleidt.

M. Janssen

Ik weet nu welke job ik moet zoeken, welke job bij me past. Wat voorheen, door complete overbelasting op het werk, één groot raadsel was. Catherine is heel menselijk, heeft kennis van zaken, is rechtuit en tactvol.

Nadine

Ik heb inzicht gekregen in mijn competenties en waarden. De coaching geeft goede inzichten, je ziet je eigen loopbaan en kwaliteiten van op een afstand waardoor je beter beslissingen kan nemen die aansluiten bij je eigen waarden en competenties. Catherine is een coach die zachtaardig, to the point en sociaal voelend is.

Sanne

De coaching was een hele fijne ervaring. Bedankt… Voor het hele traject.
Het heeft me zeker verder geholpen en me uit een impasse geholpen mbt mezelf, work-life balance. Fijn om zo persoonlijk steeds ontvangen te worden door en bij jou. Je doet dat goed, en je bent de geknipte persoon om anderen te coachen en begeleiden!

Natasia

Ik merk dat ik de besproken technieken met Catherine vaker (dagelijks) probeer toe te passen. Dit maakt het voor mij echt waardevol. Ze is een luisterend, zeer raadzaam -en zen persoon. Persoonlijk heeft dit ervoor gezorgd dat ik bepaalde knelpunten kon uitspreken. De bewustwording hiervan is een groot deel van een oplossing. Dit werd bij mij bereikt door de begeleiding. De begeleiding was daarnaast zeer laagdrempelig.

Kristof

Catherine gaf een goed zicht op mijn energievreters op vlak van werk en het feit dat ik ze niet altijd hoef mee te maken. Daarnaast gaf ze me inzicht in het feit dat mijn job nog voldoende energiegevers bevat om met die vreters te kunnen dealen. Catherine brengt de juiste tool naar boven in functie van het gesprek en de noden die ik opwerp. Ze is een heel verstandig, rustig en aangenaam persoon. Ze heeft zeer veel ervaring/tools in haar rugzak zitten waardoor ze heel gericht kan ingaan op een bepaalde wens/nood/vraag.

Belinda

Catherine is een heel vriendelijke -en empathische persoon. Ik ben heel tevreden over onze onmiddellijke klik, het waardenkompas en het feit dat we knopen hebben doorgehakt. Catherine gaf concrete en bruikbare tips. Over het algemeen ben ik heel tevreden over de bereikbaarheid tijdens het traject, haar feedback, haar vriendelijkheid, de correcte afhandeling, haar professionele aanpak.

Lieve

Ik heb bij Catherine concrete en professionele hulp gevonden. De sessies hebben mij geholpen mijn normen en waarden opnieuw te vinden om zo mijn richting te kunnen bepalen.

Renata

Een heel professionele dame en behulpzaam. Ik ben heel tevreden van de coaching

Marta

Samenwerken met Catherine?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.
  [footer_links][/footer_links]
  [footer_rechts_coach][/footer_rechts_coach]