Anja Van Nueten

Herentals

Anja Van Nueten heeft meer dan 20 jaar ervaring bij een multinational als verantwoordelijke Interne Communicatie en People Development. Ze was nauw betrokken bij grote leer- en veranderingstrajecten waar coaching en begeleiding van medewerkers integraal deel van uitmaakten.

Haar ondernemende spirit zorgde ervoor dat Anja zich specialiseerde in burn-out- en loopbaanbegeleiding (gecertificeerd door Better Minds at Work). Anja begeleidt voornamelijk bedienden en managementprofielen, alsook (startende) ondernemers. Zij combineert haar empathisch luistervermogen met een directe en krachtige vraagstelling die de coachee tot een hoger niveau van bewustzijn brengt. Haar persoonlijke ervaring met diverse thema’s binnen Human Resources en het bedrijfsleven, geeft haar een goede connectie met het dagelijkse leven van de coachee.

Als ‘Dreamcatcher en Matchmaker’ beschouwt ze het als een voorrecht om op de eerste rij te mogen zitten als mensen hun droom of talenten (her)ontdekken. Om hen te zien groeien, steeds meer zichzelf worden, steeds dichter bij een job die bij hen past. Heerlijk om te zien welke positieve flow er ontstaat in de rest van hun leven dankzij loopbaanbegeleiding!

Anja is coach en trainer en adviseert bedrijven hoe ze hun interne communicatie kunnen inzetten om van hun medewerkers ambassadeurs te maken en betrokkenheid te genereren. Naast warm-menselijk is Anja ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus, met een warme glimlach en aandacht op maat van de klant.

Burn-out – Carrière – Energie – Jobcrafting – Loopbaanbegeleiding – Netwerken – Ondernemers – Sollicitatie coaching – Stress – Talentenontwikkeling – Veerkracht – Waarden – Werkgeluk – Work-life balans

+324 79 37 84 12
[email protected]

Hoe anderen Anja Van Nueten ervaren

Anja is zeer zorgzaam. Naast een luisterend oor gaf ze me goede tips hoe ik terug energie kon opdoen. Naar mijn gevoel was de coaching te snel voorbij. Doordat het outplacement naast de loopbaancoaching liep, moest ik ook niet alleen verder en dat was goed voor mij. Typerend voor Anja vind ik het aangename contact en de professionaliteit.

Hilde

De coaching heeft me geholpen om mijn focus te hernieuwen. Dankzij Anja heb ik inzichten gekregen hoe ik mijn werk kan plannen en de balans tussen werk en privé kan optimaliseren.

Anja’s aanpak is rustig en doordacht; ze staat je bij om inzichten te verwerven en écht toe te passen. Ze speelt ook in op je noden. Zo hebben we een keer de coaching al wandelend gedaan.

Ik kan Better Minds Coaching aanbevelen aan iedereen die proactief op zoek is naar een betere balans. Niet enkel de mensen die het gevoel hebben dat ze over hun grens zijn gegaan.

Rik

Anja heeft mijn motivatie en de goesting om er in te vliegen terug aangewakkerd! Ik heb nu een duidelijke visie op de toekomst. Ze is zeer vriendelijk en je voelt je direct welkom. Anja heeft het talent om je direct op je gemak te laten voelen.

Lynn

Anja weet een zeer aangename en veilige sfeer te creëren. Door de juiste vraagstelling deed ze me nadenken over zaken die ik vertelde of feiten uit mijn loopbaan. Door die zelfreflectie kwam ik zelf tot andere inzichten. Anja spoort ook aan om actief aan de slag te gaan met die nieuwe inzichten. De opbouw van de coaching bracht structuur in mijn denken.

Griet

Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik op werkgebied echt wil. Maar, nog belangrijker is dat Anja zeer goed aangevoeld heeft waar de knelpunten zitten bij mij. Ze ziet verder dan een cursus die ze moet overbrengen. Ik heb vooral vele tools en inzichten gekregen waar ik verder mee aan de slag kan.

Guy

Waar moest ik naartoe? Wat waren mijn opties? Ik deed namelijk elf jaar dezelfde job en nu wou ik een heel andere weg inslaan. Natuurlijk liefst naar een creatieve bestemming, en als het even kon ook nog met ruimte om mezelf te verbeteren. Ik wist wat ik zocht, maar om het te vinden had ik iemand nodig als Anja; zij gaf vorm aan mijn gefragmenteerde ambities, markeerde de weg in mijn chaotische routeplan. Afslag gemist? Geen probleem. Anja stippelde vliegensvlug een alternatieve route uit. Ze deed dat op haar eigen, kenmerkende manier: enthousiasmerend, professioneel en open-minded. Ik ben ondertussen op de goede weg. Verdwaal ik toch, dan ben ik er zeker van dat ik op Anja kan rekenen om me weer met de neus in de goede richting te zetten.

Jeroen

Het is al ruim 2 weken geleden dat ik bij u op gesprek geweest ben ... en ik ben nog steeds laaiend enthousiast daarover! Zonder dat je mij in een bepaalde richting gestuurd hebt, is het mij allemaal heel duidelijk geworden...

Vorige week dinsdag besprak ik met mijn werkgever de mogelijkheden van een administratieve job, want als diëtist wil ik niet meer aan de slag. Terwijl ik daar was, voelde ik al snel aan dat ik daar niet meer pas. Ik wil vooruit, niet stilstaan en al zeker niet achteruitgaan.

Ik heb ondertussen niet stilgezeten. Ik ben een thuiscursus personeelszaken aan het volgen en deze maand begin ik een groepsprogramma "zakelijk Frans”. Eind maart zal ik al een aardig mondje Frans moeten spreken, ik zie het volledig zitten 🙂

Dus Anja, nogmaals duizend maal dank voor het aangename en warme gesprek. Doe vooral door zoals je bezig bent, dit is TOP!

Inge

Ik vond het fantastisch dat we samen onderweg waren naar antwoorden. Zonder dat er druk lag op het resultaat, het proces mocht zijn eigen weg gaan. En dat steeds op maat. De sessies met Anja voelde voor mij heel congruent, een plek waar je snel op je gemak was doordat Anja vertrok vanuit een open mind, goed invoelend wat voor mij de beste manier is om een antwoord te krijgen op mijn vraag.

Annick

Na de loopbaanbegeleiding hou ik enkele concrete perspectieven over die me mogelijks in een nieuwe richting kunnen sturen. Zonder de begeleiding had in deze mogelijke pistes niet gekend en al zeker niet verder verkend. Het feit dat deze perspectieven er zijn geeft me hoop in een mooie professionele toekomst. Wat Anja typeert: Luisterend oor, veel ervaring, kennis van zaken, stelt de juiste vragen, geeft vertrouwen, hartelijk.

Cindy

Ik heb tijdens loopbaanbegeleiding ontdekt heb dat er in mijn huidige job veel competenties en waarden zitten waar ik veel belang aan hecht. Anja is een aangenaam persoon waarbij ik direct het gevoel had dat we elkaar begrepen. Het gevoel een steun te hebben aan de zijlijn, iemand naast je die je over je talenten laat nadenken, is een heel fijn gevoel en laat je stappen zetten.

Pepijn

De coaching heeft me vooral geleerd met de huidige stress op mijn huidige job om te gaan en te beseffen dat ik misschien in mijn job ook nog wel tevreden kan zijn. Ik heb inzicht gekregen in eigen kunnen, manier van denken en wat me momenteel stress levert en hoe ik hiermee aan de slag kan (mezelf beschermen).

Veerle

Loopbaanbegeleiding met Anja gaf me meer vertrouwen in mijn talenten. De juiste zaken worden op het juiste moment aangereikt. Anja is een zeer empathische coach. Ik voelde me veilig. Ik heb dit als zeer positief ervaren.

Sabrina

Anja heeft me inzicht gegeven in mijn professionele carriere. Ik ben bewust van mijn competenties en mijn waarden en ook waar de werkpunten liggen. Ik ben zeer tevreden van de gebruikte methodiek, de menselijke aanpak, de aangereikte bronnen om verder zelf door te groeien. De tips die Anja mij gegeven heeft om een gesprek aan te kaarten met mijn leidinggevende om mijn noden en behoeftes kenbaar te maken.

Caroline

Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd omdat het leven te kort is om een job te doen die enkel energie vreet en niets teruggeeft!

Tinne

Samenwerken met Anja?

Vraag hier je gratis gesprek aan.

  1

  Vul het formulier in
  2

  Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd voor een gratis telefonisch intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit.
  3

  Je maakt met jouw coach een eerste afspraak
  4

  Kies je voor loopbaanbegeleiding? Bestel jouw loopbaancheques online en mail deze naar je coach voor je eerste afspraak. Kies je voor coaching? Contacteer ons voor het tarief.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  Coaching in je bedrijf?


  Wil jij je medewerkers zelf bijstaan in hun groei? Ontdek de mogelijkheden van individuele coaching.


  Ontdek meer